banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 19:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 373 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 19  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jun 2016, 21:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Brankica R je napisao:
sinip je napisao:
Из до сада виђеног ме'ш'чини да су шансе да те Бечка води на кафу равне шанси да те ја водим на кафу. Значи никакве. :)

S tobom ni ne želim kafu, samo mi je Bečka zanimljiv. I brini ti brige o svojim kafama, ja ću o svojim.

О томе ти и причам. :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 21:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 26 Dec 2010, 17:58
Zbogom žohari!

Ne da ću da dojim na javnim mjestima, nego ću kod kuće da rađam i blog da pišem između trudova.

Budućeg tatu sam poslala na radionicu sa trudnjačama, ja nemam kad da idem,
a nemam ni potrebe, ionako sam najpametnija. I da, Krole, ako čitaš, znam bolje i od doktora.
Doovljno je reći da je doktor muško.

Branka, ostade mi nejasno iz tvoje rečenice da li treba da se javim u pp da kažem o čemu BIH ja imala pisati ili o čemu BI ti pisala.
Ili o čemu bih ti pisala. Ili ti meni. ?!? Ono dopisujemo se kao ti i Bečka.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 22:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Mislim dakle žena sam, bezglutenske fritule...

Slika

Naslov je feminističko preseravanje, a fritule oskrnavi na najgori mogući način. Ostakak i bože pomozi, valjda je OK za žene...

Poslednji put menjao <Enter_name> dana 08 Jun 2016, 22:05, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 22:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Tako se i Tasko rasovao hladnoj pivi... E Brankice Danice :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 22:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Pogledah i ja sajt. Ja sam generalno za neke druge stvari, nešto nalik Femina sajtu.
Ne kažem da nema zanimljivih tema onako na prvu a ima i nezanimljivih. Što ovi gore spomenuše fritule, dojenje i sl me ne zanima apsolutno nimalo jer se uvijek pokoljem s nekim na tu temu.
Ostalo ok, bar na prvu.

Lijepo je što si se javila i što nisi uzela za zlo sve one kritike nego ih iskoristila kao mini anketu, narodno mnjenje...

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 22:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Treba prvo provjeriti da li je Brankica Brankica, jelte

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 22:21 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Maj 2016, 21:49
Lisice, ti pisala. Meni je pisanja preko glave.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 22:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Jul 2011, 20:55
Brankice, za ovako nesto ti nemas publiku u Banja Luci. Ako i imas, to je uzak krug mladih, urbanih, liberalnih zena zaposlenih u drzavnim firmama ili jakim privatnim firmama. Nema ih dovoljno da sve ovo opstane i da postane masovno.

Tvoj sajt jednostavno nije po mjeri prosjecne Banjalucanke. Ti predstavljas mladu generaciju urbanih, dobrostojecih zena za lokalne pojmove, zivot punim plucima danas u BL, sutra pijem kafu u Splitu, prekosutra u BG, uz to sve uklopiti posao. 90% muskaraca ti nece reci nista pozitivno, vecina zena takodje, sem onih slicnih tebi, a takvih je malo.

Nije ovo nista lose sto ja kazem. Vjerujem da ti je gomila zena zavidna, jer po slikama zivis kvalitetniji, ispunjeniji zivot od 90% Banjalucanki. Puno srece sa sajtom, ali tesko, jednostavno nemas bazu...

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 22:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
shakal je napisao:
Treba prvo provjeriti da li je Brankica Brankica, jelte

da nije opet sajin :lol: :lol: :lol:

Citiraj:
Lisice, ti pisala. Meni je pisanja preko glave.

pa ako je tako, cemu onda pokretanje portala :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 23:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Pa kako bi onda drugi znali šta ona radi :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 23:04 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Brankica R je napisao:
Bečka je džentlmen koji se izvinjava, ja tu ne smijem mnogo feminizma da ulažem. Nek me vodi.

jel ovo stvarno prolazi kod vas djevojaka..da musko nakon izvinjenja ima otvorena vrata, jos kad mu kazete "vodi me"...il tako samo pojedine cure reaguju..

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 23:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
shakal je napisao:
Pa kako bi onda drugi znali šta ona radi :D

ahaaaa, znaci to nekoga interesuje? zrtvovati se za fanove, plemenito!

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 23:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Jul 2011, 20:55
Pogledajte malo trendove.

Kafana koja trenutno najvise rastura sa prometom u BL - Posljednja Sansa, razlog? Prejeftino. Cak i ako neko ne slusa narodnjake, istrpice. Neka je i pivo razvodnjeno, argument jeftino jeftino jeftino brise sve kod vecine ljudi.

Hrana, pice, zanimacije? Sladoled ispred boske. A sto? Pa prepuna casa marku... Zlatna kruna takodje.

Sajt koji razbija sa prometom? Pik. Sve neke razmjene, mijenjanje starog za novije, ko ce koga zajebati, para ni u prici.

Novine koje razbijaju sa internet prometom? Kurir. Ko je Cecinog malog samarao u Banja Luci, jesu nove torbe jelene karleuse kopije ili ne, gdje Soraja ljetovala...

Internet trend, ili kako bi ga vec nazvao? Gomila ovih servisa oko prevoza, gdje se ljudi dogovaraju da zajedno idu da ih jeftinije izadje... sto na duze sto na krace relacije.

Kakav crni Mens Health od 10 maraka ili koliko vec. :-? :oops:

Poenta? Narod hronicno nema novca. Ko se tome prilagodi, a itekako je moguce, moze da uspije, sto na internetu sto uzivo. Bilo sta sto imalo zaudara na ono sto nije svakodnevnica ovog naroda, osudjeno je na propast.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2016, 00:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Око неких ствари си у праву. Нема народ пара, па зато иде у јефтине кафане, узима јефтин сладолед. Јбг, тешко му је и замјерити. Тренд јефтиног превоза нисмо ми измислили, као ни коуч сурфинг, и људи са трулог и богатог Запада воле ако могу да путују за што мање пара. Но, оно што се мени у коначници не свиђа су твоји закључци - све што није кич и шунд најгоре категорије нема прођу. Зашто се онда, побогу, уопште трудити направити нешто што искаче из тог контекста, шунда и сиротињске забаве? Ако је све у парама, зашто су онда Курири најчитанији међу дијаспором, а БН сатови најгледанији?

Поента? Било шта што имало заудара на оно што није свакодневица овог народа, је оно што нам је пријеко потребно, сваког дана, раме уз раме с витамином Ц и редовним прањем зуба. Било шта што није прорачунати однос 90% лоших вијести према 10% добрих како бисмо вјеровали да живимо у злом свијету гдје је успјех сваки преживљени дан.

Имао сам једног друга којег су зезали да је утописта и романтичар, но ја га нисам зезао јер сам знао да сам и сам помало такав, вјерујем да постоји много лијепих ствари које су потпуно бесплатне, да у буђелару можемо имати мање или више пара али да је духовно сиромаштво ствар избора и да ентузијазам може да помјери планине ма како то прозаично звучало.

Сад је требало да иде дио гдје поручујем хејтерима да се ј*бу, али сам одлучио да то ипак прескочим, јер се у мени још боре онај мирни лик који се радије држи по страни и гледа своја посла, и онај бунџија који схвата да не ваља вазда ни оћутати, јер су по правилу најгласнији они који причају највеће безвештине (овдје, богами, има пар чудних гласовних промјена, не питајте којих, изгубио сам се већ код неког од једначења). У сваком случају, дебело се не слажем да треба подилазити масама и да је рјешење у подилажењу масама, јер масе појма немају, а не патуљци.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2016, 01:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Maj 2013, 20:35
Ko je Brankica,cime se ona bavi?
Cim se druzi sa Beckom hm..(da nije neka starleta!?) :lol:

Inace Lola me pomalo asocira na Blic zenu :)

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2016, 04:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
nisam kliknuo, niti planiram, jbt na internetu ima milijardu sajtova, a ja samo po forumu drljam, ulijenio sam se u zadnjih nekoliko godina, ali nije stvar u tome, vec da ti brankice ne kontas poentu foruma, ne banjaluckog, nego uopste koji je star koliko i ovaj moderni internet, znaci sve je dozvoljeno dok je u granicama kodeksa pristojnosti, ali da tema o tebi ili dijani tepsic govori o forumasima, a ne o vasim lobotomijama nad nama je smjesno

maco tvoj spartanski je predobar za lolu :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2016, 06:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
meni nije jasano zasto se za prevedene clanke navodi osoba kao autor valjda bi bilo postenije da je prevela i pripremila ili uredila za site...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2016, 07:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
chils je napisao:
meni nije jasano zasto se za prevedene clanke navodi osoba kao autor valjda bi bilo postenije da je prevela i pripremila ili uredila za site...

:D nećemo sad zakerati o poštenju

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2016, 09:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Koja je poenta ovog lola magazin/sajt fazona ?
" Hiljadu rijeci o Mileni Dravic "..
Vjerujem da ima ljudi kojima je dosadno u zivotu, koji zele paznju i sta ti ja znam, ali ovo je toliko izlizano.. Koliko sam vidio, sve je to manje-vise ko blic zena recimo.
Nisam hejter, zelim svu srecu, ali kontam da urednik i osnivac tog sajta daju prostor mladim novinarima, blogerima da se praksaju i postavljaju radove tu.. bilo bi bolje i korisnije.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2016, 10:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Upravo to. Mladim blogerima i kreativcima treba omoguciti da zarade svoju koru hljeba :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 373 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 19  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]