Uradio sve kao u ovom tutorialu,telefon se ponasao bas kao sto je opisano u tutorijalu.Upalim ga,i root checker kaze da telefon nije rootovan

Evo kopije tutorijala
KRATKI TUTORIAL:
Evo da javim da sam uspio instalirat twrp i eu miui .22 verziju, a ranije je bio stable 7 miui.
Ovako sad cu napisat tutorial tako da svi poput mene, koji bas nisu vično ovome mogu uz što manje živciraranja flashat rom. Ima 10 koraka, cini se strasno, a ustvari posao od 15 min.
Na ovome linku imate upute po kojima sa ja radio
http://en.miui.com/thread-146299-1-1.html uz to, na ovom linku imate drivere koje morate instalirati na PC.
http://www.mediafire.com/download/cypm2 ... rivers.rarna ovom trecem linku imate eu rom. Za Redmi Note 2 naziv je HERMES. Ljudi kazu da je 5.10.22 trenutno OK, pa sam ja isao na tu. Skinite ovaj weekly jer imate mogućnost tjedne nadogradnje bez ovih komplikacija, jel putem WIFI...Ima hrvatski jezik i google aplikacije (ja nisam znao ali valjda je skraceni naziv za google aplikacije je GAPPS).
http://xiaomi.eu/community/threads/5-10-22.28856/1. Skinite drivere s drugog linka i instalirajte na PC.
2. Sa prvog linka skinite adb tools i twrp recovery - download mozete napraviti tek kad stavite reply u temi.
3. Odzipajte adb tools-kad odzipate dobijete adb driver i adb tools datoteke. U adb tools datoteku stavite file (najprije ga razipajte) iz twrp recovery zipa. Zatim taj fajl koji ste kopirali preimenujte u recovery. Nemojte na kraju stavljat .img jer je on sam po sebi img file pa da ne biste imali recovery.img.img
znaci file vam mora izgledati ovako primjerice (tako je meni izgledalo) c:/adb-tools/adb-tools/recovery
4. ugasite telefon, udjite u fastboot drzeci kombinaciju tipki power+vol down. Tu ce vam samo stajati nekakva slika sad.
5. Spojite kablom mob na komp. Odite u folder gdje ste ranije stavili onaj file recovery. Drzite shift na tipkovnici i stisnite desnu tipku misa na prazan prostor u tom folderu(znaci kao da idete napraviti new folder). Otvorit ce vam se onaj izbornik gdje cete odabrat open command window here i izaberite tu opciju.
6. Kad vam se otvori, upisite - fastboot flash recovery recovery.img
7. On ce jako brzo odradit svoje. Ugasite mob. Time ste dobili TWRP recovery umjesto onog tvornickog. U njega ulazite tako da drzite power + volume up.
8. Sad upalite mob, neka udje u sistem, spojite kabal i stavite SuperSu zip file koji ste skinuli s prvog linka i rom koji ste skinuli s treceg linka na memoriju mobitela (nemojte stavljati u neki folder,samo kopirajte na mob).
9. Ugasite mob, odite u TWRP (znaci power+vol up),malo pricekajte da udje. Odite na install i nadjite SuperSu. Swipe to install. Kad zavrsi stisnite reboot i pricekajte da vam uđe ponovno u sistem. Ovime ste ROOTALI mobitel.
10. Sad ponovno ugasite mob, odite u TWRP (power+vol up). Prvo odite na WIPE (brisete data,cache, dalvik cache). Kad zavrsi vratite se na install. Instalirajte rom koji ste prebacili ranije na mob. Kad zavrsi ponovno stisnite reboot. (meni je nakon reboota stajao samo mi znak, ništa se nije događalo. Ugasio sam mob, upalio i mob je usao u sistem)