_зока je napisao:
dtb_pro je napisao:
Ima li neko da preporuči nešto dobro za Huawei Ascend Y530 (U00)?!...
Kantu za smeće.
1. Malo si mi premišićav da te namlatim, ali zato mogu da ti izgrebem auto. Kažu da boli više od batina
2. Nisam ja kriv što mi se *ebeni slot kod m:tel-a otvori baš u "nevrijeme", odnosno kad popularni modeli (čitaj: i jeftini) taman zamiru (a i zastarijevaju), a nova ponuda dolazi za par mjeseci. K'o da ja nisam vidio da je samo dva-tri mjeseca kasnije došao G630 i da je to tri puta bolja opcija.
3. Telefon je ženin. To kad mi se otvori slot, ja iskoristim, obradujem ženu (a ja neki od bitnih datuma skinem sa liste, jeste seronja sam

), a od žene pokupim sebi. Tako ja i danas koristim Huawei Sonic U8650 koji na CyanogenMod 7 baziranom ROM-u i danas mene služi OK za moje potrebe (
special thanks go to Sehxor).
4. U skorije vrijeme trebalo bi opet da "obradujem" ženu, dakle Y530 završava kod mene. Kao totalno nezahtjevnom korisniku (meni dosta i FB Lite i starija verzija Vibera, ne treba mi ni FB ni FB MSN ni najnovija generacija ludih stickera da ih šaljem do besvijesti...) kojem treba prvenstveno telefon, a zatim zgodna spravica za nabrzinu pročitati sportske, IT i ostale vijesti koje me zanimaju, eventualno da može otvoriti Youtube bez većih problema za video koji prati vijesti - meni dosta.
5. U kantu za smeće je uvijek lako baciti štogod poželiš. Kad bi tako gledali i ja sam odavno za nju, ali evo nekako se još uvijek držim i pomalo pod*ebavam moderatore na forumu. Dakle, mora biti neki način