banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 19:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 467 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Sep 2015, 16:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Mlad i neiskusan :D

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 16:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Nije, nego se krece po dzet seterskim svadbama :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 16:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Palo mi je na um, ali ko sam ja da mu saopstim :D

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 16:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Onda se obratis meni, tu sam kada treba pljuvati i prozivati bez razmisljanja :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 16:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I to sto velis :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 16:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Herc je forumski Milanko Mihaljica :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 16:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sve on zna :D

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 17:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
BeckaSkola je napisao:
Licno sam vidio i to cak sta vise graCka porodica posto neki to pominju u temi.

Mladenci, za njima fotograf, neka djevojka nosi korpu, kad ko ubacuje ona samo olovkom sarne po koverti da se zna ko je to dao i onda naprijed do sljedeceg gosta..i cak sta vise, svim gostima to bila normala, nikakvi neobicni pogledi. Izasli su na solidan plus, sredili su sebi prostor za stanovanje i to im je bilo dobro guranje..

Da nisu ti iŠpova?

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 17:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
V@nja je napisao:
Na zapadu Srbije imaju obicaj da se na ulazu u svadbeni salon ostavljaju pokloni/novac, a za stolom sjede dvoje ljudi - jedno sa mladine, jedno sa mladozenjine strane i svakom od njih "njihovi" gosti daju sta su ponijeli, a ovo dvoje zapisuju
Ja mislio da me neko zajebava, al' onda pogledao svesku .. 'ladno pise: "Savo Markovic, Simin mali - 200e, mikrotalasna, prase"

Da, zapise se da se posteno moze vratiti, samo kod njih na svadbu je i fer da se daje vise jer oni imaju 64 jela bez meza, domaceg vina, 3-4 muzike... Oni se bas zaduze, ja sam zivio dvijegodine u Srbiji, kao klinac 7-8 razred, ide vojnik da sluzi rok, 3 dana festa a najgora sirotinja, poslije se to godinama odradjuje.
Dobro, na kraju zakljucismo da je svadba ok da bude svadba a ne "domjenak", vidim da su ovi sto se bune pametno odustali
Jos samo jedno da rascistimo, mlada treba da ide sa stomakom do zuba, prvi ja sam vikao ne treba, sta Bog da i tako se ozenio a sad govorim klincima provjeri obavezno pa se onda zeni. Nije fer al da nisam roditelj ma razveo bih se danas, cemu, ne hodas, ne ganjas zene, ne mozes na koncerte, utakmice, ako i odes to je da se vratis isti dan... Cemu onda biti u braku, zivi sam punim plucima. Eventualno ljudi sa karakterom koji hoce da usvoje dijete, njima kapa do poda i svaka cast

Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 17:56 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
V@nja je napisao:
Na zapadu Srbije imaju obicaj da se na ulazu u svadbeni salon ostavljaju pokloni/novac, a za stolom sjede dvoje ljudi - jedno sa mladine, jedno sa mladozenjine strane i svakom od njih "njihovi" gosti daju sta su ponijeli, a ovo dvoje zapisuju
Ja mislio da me neko zajebava, al' onda pogledao svesku .. 'ladno pise: "Savo Markovic, Simin mali - 200e, mikrotalasna, prase"
:lol: :lol: :lol:

ima toga na zapadu, uglavnom se mladenci planiraju useliti u novi stan/kucu pa ostave link sa stvarima koji bi im dobro dosli..sad neko stavi na kutiju ime, neko ne..

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 18:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ili u povecoj trgovini namjestajem posade neki sto na koji se ostavljaju darovi za te neke mladence.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 18:31 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
veljo1981 je napisao:
Nije fer al da nisam roditelj ma razveo bih se danas, cemu, ne hodas, ne ganjas zene, ne mozes na koncerte, utakmice, ako i odes to je da se vratis isti dan... Cemu onda biti u braku, zivi sam punim plucima. Eventualno ljudi sa karakterom koji hoce da usvoje dijete, njima kapa do poda i svaka cast

Razvedi se ti druže, nije brak za tebe. Sa djecom ili bez.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 19:22 
Stara kuka
Stara kuka

Ne vidim svrhu tvog posta, to je isto da si ti napisao suprotno a ja ti rekao ma ozeni se, nije za tebe da budes samac

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 19:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
:lol:
Nidje veze

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 20:49 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
veljo1981 je napisao:
Ne vidim svrhu tvog posta, to je isto da si ti napisao suprotno a ja ti rekao ma ozeni se, nije za tebe da budes samac

Aj da ti objasnim...Svrha braka nisu djeca, ona su nusproizvod. Svrha je valjda da nađeš druga za život, sa kim ćeš dijeliti i dobro i zlo, ko će biti tu kada zapne i kome ćeš se naći kada zapne. Al' možda sam ja u zabludi, ipak sam neoženjen.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 21:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Ovde sve bečka škola, a pritom ne mislim na korisnika sa istim imenom. Da vi niste kod Brankice u svatovima bili pa vas čude običaji po svadbama otkad je svijeta i vijeka?

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 21:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jebo... Koliko pricate o svadbi da je malo nedostajalo da otvorim orman i pogledam sta bih mogao obuci u subotu :lol:

Kad ono corak... Malo dremno :(

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 21:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
U mom kraju je i dan danas to uobičajeno da čovjek s mikrofonom ide i proziva ko je koliko i šta dao. Nisam čuo da je bila neka svadba, a da se to nije tako radilo.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
GialloRosso je napisao:
Ovde sve bečka škola, a pritom ne mislim na korisnika sa istim imenom. Da vi niste kod Brankice u svatovima bili pa vas čude običaji po svadbama otkad je svijeta i vijeka?

Znaci bas sam to htio pomenuti, ali dobro reko mozda su u pravu sta ja znam seljak covjek. U ovom slucaju forum i upisi itekako odudaraju od realnosti. Gdje zivite vi ljudi jbt...

Nisam bio ni na jednoj svadbi a da BMK nije isao, bar jedna pjesma, jbg, krug ljudi koji njega trazi najcesce ima para i to tako ide. Ako na svadbi ima drugih nacionalnosti pjevaju se bajine kafanske, ljubavne, uz objasnjenje djedovom bratu iz Dortmunda da ipak ne moze nista jace i razlozi za to, ako su samo Srbi na svadbi, onda ustaljeni repertoar, zagrijavanje uz Prepelicu pa nadalje..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-ndBhuwr4oA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka

_зока je napisao:
veljo1981 je napisao:

Aj da ti objasnim...Svrha braka nisu djeca, ona su nusproizvod. Svrha je valjda da nađeš druga za život, sa kim ćeš dijeliti i dobro i zlo, ko će biti tu kada zapne i kome ćeš se naći kada zapne. Al' možda sam ja u zabludi, ipak sam neoženjen.

I da i ne, mozes da nadjes 10 drugarica pa s njima dijelis i dobro i zlo, taman da njih ne opterecujes a tebi nije dosadno, mislim, ne kazem da nisi u pravu, tebi tvoje i ja to postujem, ja nisam ovako razmisljao prije par godina al sad bih lagao da kazem drugacije

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 467 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]