banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jun 2025, 22:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 257 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Feb 2015, 21:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Eto,nisam ni ja znao...Ovo za Tuzlu,sam znao,a pogotovo ovu zuto-plavu zgradu u Novoj Varosi gdje je zivio,i gdje smo mi klinci isli da napasamo oci sa njegovim autom (i trebama koje je izvodio iz njega :lol: :lol: ) :lol: :lol:

E sad,i tu cu vas slagati,posto sam operisan od auta,mozda Alfa Romeo....Ili mozda ima neko auto da se zove samo Ro?

I da je tih 70-tih bio nenadjebiv u gradu?

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2015, 21:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Cini mi se da je BG .. sjecam se da mi je pokojni deda o tome pricao
On je taman tad nekad u tom periodu bio predsjednik Slavije pa je pola mojih sportskih prica iz djetinjstva bilo vezano upravo za boks i Benesa

Apropo toga u Boriku .. ja se najezim kada pogledam ovaj yt klip .. ne mogu ni zamisliti kako je to bilo posmatrati uzivo

A za listu se neko sigurno zajebavao
Uzeo pa malo ludovao sa unosom imena
Nemoguce da je to ozbiljno

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2015, 21:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Choban je napisao:
sh wikipedija je u pitanju.
Neko popunjav'o iz zajebancije.
Na drugim verzijama ili nema spiska poznatih ili je reduciran na samo one koji su zaista poznati.

Neko je popunjavao tako što po čitav dan gleda PINK BH.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2015, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
i RTRS (zbog nabrojanih voditeljki) :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2015, 21:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Apropo toga u Boriku .. ja se najezim kada pogledam ovaj yt klip .. ne mogu ni zamisliti kako je to bilo posmatrati uzivo

ma ne moze se to,brate,ni opisati..... :( :(

Na mene je to,taj mec,i citava njegova karijera, od meceva za Slaviju,do Zlatnih rukavica,EP,SP,OI,ostavilo takav utisak,da je on i dan danas za mene,ovakav polumrtav,i sa svakakvim izjavama u ratu-Bozanstvo!!

Jesenas,na onom parkingu kod Krasa,pet minuta jadan pokusava uhavizati onu marku,pola marke,pa ne vidi poluslijep ni da li je izaslo ili nije,ne znam samo kako moze voziti takav...Pridjem,uradim mu to i samo kazem "Volim te Marjane" :( :(

Niti on zna ko sam ja,niti me vidi uopste,niti je sta prokomentarisao,niti sam ja razmisljao sta cu reci...onako,cisto instinktivno,doslo mi :(

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2015, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Ispade da su raznorazne starlete/manekenke (iliti kurve), poznatije od Kocica, Benesa i drugih. Tacno nas treba bombardovati.

od 0:24
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sxfXA3avSns[/youtube]

Eto, ja napisah par ljudi u prethodnom postu koji su zaista učinili mnogo za BL i kojih nema na spisku i koje bi svako ko živi u BL morao znati jer su učinili mnogo više za grad od voditeljki i manekenki. Naravno da ih ima još.
Pa jebemmu Kočićev spomenik je u centru :lol:
Muzička škola se zove po Vladi Miloševiću...

Poslednji put menjao Choban dana 24 Feb 2015, 21:45, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2015, 21:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Jul 2011, 20:55
Kakve je Benes imao izjave u ratu?

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2015, 21:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Schlager je napisao:
E sad,i tu cu vas slagati,posto sam operisan od auta,mozda Alfa Romeo....Ili mozda ima neko auto da se zove samo Ro?

I da je tih 70-tih bio nenadjebiv u gradu?

NSU RO-80 ?
Krajem 80-ih je imao bijeli Porsche 924. Njegova sestra je dolazila sa MB 560sec. Živio sam u zgradi pored ;)

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2015, 21:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Choban je napisao:
zerocool je napisao:
Ispade da su raznorazne starlete/manekenke (iliti kurve), poznatije od Kocica, Benesa i drugih. Tacno nas treba bombardovati.

od 0:24
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sxfXA3avSns[/youtube]

Eto, ja napisah par ljudi u prethodnom postu koji su zaista učinili mnogo za BL i kojih nema na spisku i koje bi svako ko živi u BL morao znati jer su učinili mnogo više za grad od voditeljki i manekenki. Naravno da ih ima još.
Pa jebemmu Kočićev spomenik je u centru :lol:
Muzička škola se zove po Vladi Miloševiću...

Sudeci po ovom, za 30-40 godina ce stojati kip Bozane umjesto Petra. :lol:
Njoj ce pokusati odsjeci sisu.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2015, 21:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:

Brat mu je ubijen na pocetku rata,Ivica....Ona klasicna prica,kao SDS,Rakovacke Bare,SOS,Crvene beretke...Nije lijepo o mrtvima ruzno pricati...svi smo mi sastavljeni od dobrih i losih osobina,niko nije savrsen...ali o Ivici ja stvarno nemam nijednu lijepu rijec reci. :( ..ali necu ni da lajem,covjeka vec dugo nema...Uglavnom,nije lako izgubiti brata,kakav je,takav je.....Marjan je izbjegao u Slavonski Brod,pa Zagreb...pokusavao cak i boksovati takav poluslijep....Jako ruzno pricao o BL.....

Ali pokajao se....prvi se vratio,i stalno prica kako on nema drugi grad....

E Mirdza,taj Ro je vozio kad sam ja isao u Bugarsku :D

Poslednji put menjao Schlager dana 24 Feb 2015, 21:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2015, 21:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Wankelaš... auto ispred svog vremena :)

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2015, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Sudeci po ovom, za 30-40 godina ce stojati kip Bozane umjesto Petra. :lol:
Njoj ce pokusati odsjeci sisu.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2015, 21:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
http://sh.wikipedia.org/w/index.php?tit ... on=history

Tu su IP adrese "autora", najviše se škrabalo danas, nekome je baš dosadno u životu.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2015, 22:02 
Nisu krivi ovi na listi, kriv je magarac koji je pravio istu...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2015, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Schlager je napisao:
Citiraj:

Brat mu je ubijen na pocetku rata,Ivica....Ona klasicna prica,kao SDS,Rakovacke Bare,SOS,Crvene beretke...Nije lijepo o mrtvima ruzno pricati...svi smo mi sastavljeni od dobrih i losih osobina,niko nije savrsen...ali o Ivici ja stvarno nemam nijednu lijepu rijec reci. :( ..ali necu ni da lajem,covjeka vec dugo nema...Uglavnom,nije lako izgubiti brata,kakav je,takav je.....Marjan je izbjegao u Slavonski Brod,pa Zagreb...pokusavao cak i boksovati takav poluslijep....Jako ruzno pricao o BL.....

Ali pokajao se....prvi se vratio,i stalno prica kako on nema drugi grad....

E Mirdza,taj Ro je vozio kad sam ja isao u Bugarsku :D

Ivica je bio govno pa taman da je mrtav sto puta a Marjanu niko nista nije zamjerio jer je on dobar covjek prije svega.....ima on ucesce u ratu kod nas...bio malo u plavcima na aerodromu :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2015, 22:05 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:
Citiraj:

D

Miša mu jebem pa kako ti smetaju Komaricine izjave o BL za vrijeme rata, a ne smetaju Beneševe? Đe princip?

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2015, 22:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pitas covjeka koji u toku jednog derbija, deset puta promjeni klub za koji navija? :D

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2015, 22:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Mozda zato sto sam Komaricu morao cuvati,smrzavati se,a Marjana nisam :lol: :lol:

Salim se.....Al ima i smjesnih anegdota iz tog perioda,koliko god povod bio tuzan,i sve sto se desavalo banjaluckim Hrvatima po Petricevcu,Trapistima,Debeljacima,Motikama,Ivanjskoj

Uglavnom,zbog svih tih dogadjaja,Franjo Komarica negdje 1993 zapocne strajk gladju!!

Al ono,bas...Ne mozes ga nagovoriti da ista stavi u usta.....ne kao Toma... 8) .......Svi mediji ,od regiona do CNN se raspisali o tome,i stize izjava Vojislava Seselja,kako ga podrzava,i zeli mu da istraje do kraja!!! 8)

Ja sam stvarno na Seselja uvijek bio alergican,jer sve sto je on "branio" od Karlobaga,Karlovca,Virovitice-tu nijednog Srbina vise nema!!....sad otkad velica neke likove ovdje,pogotovo,ali tu izjavu sam zapamtio do dan danas....Mozda je i legendarnija od one upucene Arkanu "da je Arkan vise puta navukao carapu na lice,nego on na noge"

Izvinjavam se ako je sala neumjesna,ali Sakal je jos gori na onim temama o Crnoj Hronici i tjesim se njime! 8)

Poslednji put menjao Schlager dana 24 Feb 2015, 22:18, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2015, 22:17 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:
Mozda zato sto sam Komaricu morao cuvati,smrzavati se,a Marjana nisam :lol: :lol:

Pa majku mu jebem, ispade sad da su Hrvati opstali u BL zahvaljujući tebi :lol: Znaju li to tvoji iz stranke? :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2015, 22:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Naravno da znaju :D

Pa nisu Karadzic i Mate Boban u Grazu isli u striptiz barove,nego dogovarali se :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 257 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]