banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jun 2025, 00:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 28  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jan 2015, 16:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Neka pretice ali nek procjeni situaciju kad da se izbaci lijevo a ne ispred tebe. U takvim situacijama blicam dva tri puta i ima ljudi koji ukapiraju i sacekaju da prodjem pa onda preticu ali ima majmuna koji uopte ne razmisljaju i jos ti se onda namjerno vuce ispred tebe iako je obisao i desna traka je slobodna.
A posebnu kaznu bih pucala majmunima koji voze srednjom trakom iako je desna komplet prazna :x

Ko iole iskustva ima zna da procjeni brzinu po farovima, pri tom - ako sam kreten sto vozim brzo na auto putu koji nema ogranicenja - neka sam :wink: Onda je pola Njemacke takvo :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 16:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
veteran 1987 je napisao:
Ali ALBANIJA je daleko ispred svih. Ko je tamo vozio ni pakao mu nece tesko pasti.

Nije tako strasno... uhvatis svoju putanju, ako nema nista ispred tebe - vozis, ako ima - sviras i to je to :D I normalna je pojava da ti na autoputu neko (ili nesto) ide u susret :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 16:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
ajkula je napisao:
Neka pretice ali nek procjeni situaciju kad da se izbaci lijevo a ne ispred tebe. U takvim situacijama blicam dva tri puta i ima ljudi koji ukapiraju i sacekaju da prodjem pa onda preticu ali ima majmuna koji uopte ne razmisljaju i jos ti se onda namjerno vuce ispred tebe iako je obisao i desna traka je slobodna.
A posebnu kaznu bih pucala majmunima koji voze srednjom trakom iako je desna komplet prazna :x

Ko iole iskustva ima zna da procjeni brzinu po farovima, pri tom - ako sam kreten sto vozim brzo na auto putu koji nema ogranicenja - neka sam :wink: Onda je pola Njemacke takvo :D

Mislio sam da govoris ovdje. Tema je nasa nekultura ne njemacka :)

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 16:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Neka si ti procitao i mirdzin post pa si uhvatio srz price :wink:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 16:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa i napisala si na kraju posta da je kod nas jos gore, nadovezala si se na to da vozis 200 i lik ulece. I ja sam mislio da pominjes nase puteve

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 16:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Jako puno ljudi ne zna voziti i totalno su neobazrivi na druge vozace. Kod nas je taj stepen na veoma visokom nivou ali ima i gorih nacija :)

I sta je tu nejasno :)

Ko jos nije dobacio a mogao bi se nadovezati? Shakal? :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 16:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jadna ti, neshvacena i nevoljena :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 17:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hrec, jel jos uvijek obilazis kolonu lijevom trakom da bi skrenuo desno? :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 17:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Uvek

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 17:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
<Enter_name> je napisao:
veteran 1987 je napisao:
Ali ALBANIJA je daleko ispred svih. Ko je tamo vozio ni pakao mu nece tesko pasti.

Nije tako strasno... uhvatis svoju putanju, ako nema nista ispred tebe - vozis, ako ima - sviras i to je to :D I normalna je pojava da ti na autoputu neko (ili nesto) ide u susret :D

Na a putu normalno voze kontra smijerom samo upale 4 zmigavca, u kruzni ulaze i lijevo i desno valjda na onu stranu gdje im je izlaz blize, a tek nocu svi voze pod dugim svjetlima kratka nekoristi niko.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 18:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Dobro je dok koriste svjetla. U Egiptu većina vozi bez.
Budimpešta je katastrofalna, to stoji. Ja bih još izdvojio grčka ostrva - usko, krivudavo, provalije, a ljudi samo upale četiri žmigavca i stanu gdje god im odgovara. Sirena se koristi za sve prilike. Meni bilo super. Supruga skoro pa padala u nesvijest :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 18:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
U kairu je haos, oni ni na crveno ne staju. Sva kola izlupana, tacno ti zao vidjeti novo auto. Ljudi se kace na kombije, sjede na krovu. Imaju ona blentava polukruzna okretanja na "auto putu".

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 18:43 
Stara kuka
Stara kuka

mirdza je napisao:
Dobro je dok koriste svjetla. U Egiptu većina vozi bez.
Budimpešta je katastrofalna, to stoji. Ja bih još izdvojio grčka ostrva - usko, krivudavo, provalije, a ljudi samo upale četiri žmigavca i stanu gdje god im odgovara. Sirena se koristi za sve prilike. Meni bilo super. Supruga skoro pa padala u nesvijest :lol:

Evo posto si ti iz PL i tamo ima gradova koji nisu rijeseni saobracajno i u kojima je kolaps redovan. Npr Lublin ili Bialiistok tj vecina uz ukrajinsku i bjelorusku granicu. A i Varsava nije sjajna. Od evropskih velikih gradova Madrid je daleko ispred svih. Jednostavno ljudi misle planiraju i grade 30god unaprijed.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 19:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Zasto je Budimpesta katastrofa?
Godinama vec vozim po Budimpesti i sve ok...kuc kuc :)

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 19:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Mene čudi kako u Albaniji nema previše slupanih auta... u dve sedmice nisam vidio niti jedan udes. Po noći duga stadard, a isključenje s autoputa ide kroz kontra smjer... valjda je tako bliže :D Iscrtane tri trake, voze se 4, isključivanje iz kružnog toka je zanimljiva radnja :D Moglo bi se o tome pisati cijeli dan... sve u svemu, zanimljivo iskustvo :)

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 19:30 
Stara kuka
Stara kuka

<Enter_name> je napisao:
Mene čudi kako u Albaniji nema previše slupanih auta... u dve sedmice nisam vidio niti jedan udes. Po noći duga stadard, a isključenje s autoputa ide kroz kontra smjer... valjda je tako bliže :D Iscrtane tri trake, voze se 4, isključivanje iz kružnog toka je zanimljiva radnja :D Moglo bi se o tome pisati cijeli dan... sve u svemu, zanimljivo iskustvo :)

Da i ono osnovno. 95 posto auta su mercedesi. Znaci ili meca ili nista

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 19:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ja vozio X3 :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

smucek je napisao:
U kairu je haos, oni ni na crveno ne staju. Sva kola izlupana, tacno ti zao vidjeti novo auto. Ljudi se kace na kombije, sjede na krovu. Imaju ona blentava polukruzna okretanja na "auto putu".

Zato svi voze krntije :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Whotanoob je napisao:
Mene nerviraju oni što daju žmigavac 3 mm pred raskrsnicu. Ali se smirim onim Borinim: ko ti dade dozvolu kretenu, voziš kao posljednji amater ...

Danas zamalo da udarim lika zbog tog.
Onomad sam čuo objašnjenje što ljudi ne pale žmigavac: šta će im, kad znaju gdje će.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 22:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nije fino ne dati žmigavac, al to što si ga zamalo udario znači da nisi držao odstojanje... tako bi ti rekla policija da je doslo do sudara.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 28  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]