_зока je napisao:
Meni se sviđa što je Lukač ministar unutrašnjih poslova. Čovjek ima muda, a nema oraha u džepu. Kontam da Šlagziju i ekipi neće biti po volji zbog toga što je stao na Plavšićkinu stranu.
pa kad me vec pominjes,iznijecu i svoje licno misljenje o njemu,ono sto nema na google i ovim biografijama...
jedna od najkontroverznijih licnosti koje sam upoznao u zivotu...tamo iza rata,1996,1997,svako vece je dolazio u dijamant u novu varos gdje sam radio....divio sam mu se....nikad nije pricao o ratu,ali od drugih za sankom sam saznao u kakvim borbama,akcijama je ucestvovao,...njegovi saborci sa bihackog ratista su mi pricali koliko je sposoban,kako u malom prstu ima rukovanje svim vrstama naoruzanja i eksploziva,borilacke vjestine..muda!!!....uostalom,sve ono sto komandiru specijale i prilici.....kako je tesko ranjavan da su mu i plasticna crijeva stavljali,izdrzao je i to,oporavio se...ko me imalo zna,moze znati koliki je bio u mojim ocima sa tim patriotskim i ljudskim osobinama....jos onako dodje mirno,ne pusi,ne pije (samo djus),tih...ostavi baksis,nasmije se..cak smo jednom i na istu curu opucali,ali on je genlemanski odustao

...obozavao sam ga,mozda mi je i najdrazi gost bio....
i dolazi 1997...antisrpski pokret sa biljanom i milom dodikom...rusenje ustavnog poretka,istjerivanje legalno izabranog predsjednika rs naglavacke iz banskog dvora

...moji drugari bjeze u bijeljinu....ostajemo bez dinara kao plateznog sredstva,bez oznake RS u pasosu,bez cirilicnih tablica...bez vojske...bez icega!!
a na celu svega toga,i gadjanja krajisnika jajima,i docekivanje medlinke kao narodnog heroja-niko drugi nego dragan lukac koga sam obozavao
jedno od najvecih razocarenja u ljude koje sam imao uopste

kasnije vise nisam ni pratio...znam samo da je za nekoga sa takvim backgroundom mjesto nacelnika komunalne policije,ne samo sa konja na magarca,nego sa konja na glistu!!
ni sad ne ocekujem nista