banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 14:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Dec 2014, 20:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
_зока je napisao:
Meni se sviđa što je Lukač ministar unutrašnjih poslova. Čovjek ima muda, a nema oraha u džepu. Kontam da Šlagziju i ekipi neće biti po volji zbog toga što je stao na Plavšićkinu stranu.

pa kad me vec pominjes,iznijecu i svoje licno misljenje o njemu,ono sto nema na google i ovim biografijama...

jedna od najkontroverznijih licnosti koje sam upoznao u zivotu...tamo iza rata,1996,1997,svako vece je dolazio u dijamant u novu varos gdje sam radio....divio sam mu se....nikad nije pricao o ratu,ali od drugih za sankom sam saznao u kakvim borbama,akcijama je ucestvovao,...njegovi saborci sa bihackog ratista su mi pricali koliko je sposoban,kako u malom prstu ima rukovanje svim vrstama naoruzanja i eksploziva,borilacke vjestine..muda!!!....uostalom,sve ono sto komandiru specijale i prilici.....kako je tesko ranjavan da su mu i plasticna crijeva stavljali,izdrzao je i to,oporavio se...ko me imalo zna,moze znati koliki je bio u mojim ocima sa tim patriotskim i ljudskim osobinama....jos onako dodje mirno,ne pusi,ne pije (samo djus),tih...ostavi baksis,nasmije se..cak smo jednom i na istu curu opucali,ali on je genlemanski odustao :lol: ...obozavao sam ga,mozda mi je i najdrazi gost bio....

i dolazi 1997...antisrpski pokret sa biljanom i milom dodikom...rusenje ustavnog poretka,istjerivanje legalno izabranog predsjednika rs naglavacke iz banskog dvora :( :( ...moji drugari bjeze u bijeljinu....ostajemo bez dinara kao plateznog sredstva,bez oznake RS u pasosu,bez cirilicnih tablica...bez vojske...bez icega!! :( :(

a na celu svega toga,i gadjanja krajisnika jajima,i docekivanje medlinke kao narodnog heroja-niko drugi nego dragan lukac koga sam obozavao :( :( :(

jedno od najvecih razocarenja u ljude koje sam imao uopste :( :( :(

kasnije vise nisam ni pratio...znam samo da je za nekoga sa takvim backgroundom mjesto nacelnika komunalne policije,ne samo sa konja na magarca,nego sa konja na glistu!! :(

ni sad ne ocekujem nista :(

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 20:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Predrag Gluhaković Hrvat?

Sve vrijeme sam mislio da je Srbin. :lol:

Schlager je napisao:
kako je tesko ranjavan da su mu i plasticna crijeva stavljali,izdrzao je i to,oporavio se

Onda ne treba da sumnjaš u takvog čovjeka.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 21:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

bilo je isto tako tesko ranjenih i medju ovima koji su morali u bijeljinu pobjeci i za koje ni porodice skoro godinu dana nisu znale gdje su....jedan je imao kcerku od dva mjeseca tada :( :(

razlika je sto su ovi drzavotvorno razmisljali a on povodljivo.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 21:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Zanimljivo mi je da iz BL nema ni jednog Srbina, sve Hrvati i Muslimani.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 21:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

kako druze?

pa jel citas sta pisemo o lukacu... :-?

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 21:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa pise da je iz Petrovca, samo je studirao u BL. Gledao sam mjesto rodjenja.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 21:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma ovdje on zivi vise od 20 godina,otkad je palo to gore,petrovac i ostalo....

a zadnjih desetak godina je nacelnik komunalne policije u BL

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 21:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sve stoji, ali nije iz BL :D , to bi bilo isto kao da ja kazem za 10 godina da sam iz BL :D . Jos je zanimljivo koliko je malo ministara porijeklom iz gradove, vecina je iz manjih sredina.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 21:36 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
E nek još i shakal kaže da je iz BL i otišli smo svi u pm.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 21:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ima Shakal svoje dostojanstvo

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 21:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Pa Lukac je jedini koji je sposoban pomoci Vozdu, ovi drugi ne znaju sacuvati dvije ovce nacrtane na papiru a kamo'l kontrolisati uzjogunjene bezvrijedne pastuve i brdske konje koji su umislili da su lipicaneri

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 22:12 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Biće svega u MUP-u ovih dana....

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 23:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
_зока je napisao:
E nek još i shakal kaže da je iz BL i otišli smo svi u pm.

Neka hvala.

A ovo sa BL k'o i 45-e posle rata kad u lokalnoj skupstini nije uopste bilo Srba... :D

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2014, 13:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Sep 2011, 11:18
Schlager je napisao:

i dolazi 1997...antisrpski pokret sa biljanom i milom dodikom...rusenje ustavnog poretka,istjerivanje legalno izabranog predsjednika rs naglavacke iz banskog dvora :( :( ...moji drugari bjeze u bijeljinu....ostajemo bez dinara kao plateznog sredstva,bez oznake RS u pasosu,bez cirilicnih tablica...bez vojske...bez icega!! :( :(

a na celu svega toga,i gadjanja krajisnika jajima,i docekivanje medlinke kao narodnog heroja-niko drugi nego dragan lukac koga sam obozavao :( :( :(

kasnije vise nisam ni pratio...znam samo da je za nekoga sa takvim backgroundom mjesto nacelnika komunalne policije,ne samo sa konja na magarca,nego sa konja na glistu!! :(

Kada pročitam ovo što si napisao, imam utisak da smo ti i ja u to vrijeme živjeli u dva paralelna univerzuma. Predsjednik vlade 1997. je bio SDS-ov Gojko Kličković. Moj otac je tada bio penzioner. Penzije nisu bile redovno isplaćivane, a dešavalo se da umjesto penzije dobiju pakete sa hranom. Jednom se zadesio u jednom selu, na putu između Novog Grada i Prijedora. Pošto nije imao novaca stopirao je da ga neko poveze do Prijedora. Naiđe novi Audi, stade i poveze mog oca. Za volanom je sjedio otac od ljubavnice Gojka Kličkovića koja je živjela, a i sad živi u Prijedoru. I tako je mog oca koji je fakultetski obrazovan čovjek, povezao jedan polupismeni seljak, u novom Audiju kojeg je njegova kćerka dobila od premijera RS.
Poslije je na vlast došao Mile. Penzije su postale sve redovnije i sve veće, i nije bilo više paketa iz robnih rezervi. Stari je i danas živ i prima penziju od 800 KM.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2014, 13:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
A kako sad izgleda ta ljubavnica?

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2014, 14:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Sep 2011, 11:18
Ništa posebno. Radi u bolnici kao medicinska sestra. Brije bručke muškarcima prije operacije.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2014, 16:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Super posao :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2014, 21:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

karl hungus je napisao:
Schlager je napisao:

Kada pročitam ovo što si napisao, imam utisak da smo ti i ja u to vrijeme živjeli u dva paralelna univerzuma. Predsjednik vlade 1997. je bio SDS-ov Gojko Kličković. Moj otac je tada bio penzioner. Penzije nisu bile redovno isplaćivane, a dešavalo se da umjesto penzije dobiju pakete sa hranom. Jednom se zadesio u jednom selu, na putu između Novog Grada i Prijedora. Pošto nije imao novaca stopirao je da ga neko poveze do Prijedora. Naiđe novi Audi, stade i poveze mog oca. Za volanom je sjedio otac od ljubavnice Gojka Kličkovića koja je živjela, a i sad živi u Prijedoru. I tako je mog oca koji je fakultetski obrazovan čovjek, povezao jedan polupismeni seljak, u novom Audiju kojeg je njegova kćerka dobila od premijera RS.
Poslije je na vlast došao Mile. Penzije su postale sve redovnije i sve veće, i nije bilo više paketa iz robnih rezervi. Stari je i danas živ i prima penziju od 800 KM.

niti znam tebe niti ulazim u te ljubavne traceve,ali drugarski ti kazem da ovakvim postovima vise govoris o sebi i svom ocu nego o tom "nepismenom seljaku sa audijem" koji je stao da ga poveze.

toliko.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2014, 21:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
niti znam tebe niti ulazim u te ljubavne traceve,ali drugarski ti kazem da ovakvim postovima vise govoris o sebi i svom ocu nego o tom "nepismenom seljaku sa audijem" koji je stao da ga poveze.

toliko.

???

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2014, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Slagzi bate sto tako..? :(
Slikom na sliku: Aktuelni bog je svojoj obezbjedio vise stanova, auta, nedodirljivo mjesto u lok. administraciji, posao za tatu i pola rodbine, Vaskez sve objavio :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]