banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 22:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1026 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 52  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Nov 2014, 13:59 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
cicak je napisao:
Ne vjerujem, Milkos ima svoju ambalazu. I svoje proizvode.

Kakve veze to ima? Ljudi kupe par hiljada litara mlijeka i pošalju svoju ambalažu. Kako misliš da se inače pojavljuju razni brend proizvodi marketa poput Merkatora, Konzuma, Delhaize i sl? Otkupi se dio proizvodnje ili neki već postojeći proizvođač po recepturi naručitelja proizvede ono što njima treba. Merkatorove keksove je proizvodila "Mira" iz Prijedora. "Alpsko mlijeko" se puni na obroncima Alpa u Tuzli.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2014, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Kontam sto bi neko davao svoje pod tudje al eto

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2014, 15:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Zato sto bolje placaju / vise kupuju?

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2014, 15:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Inače je mlijeko u tetrapaku potpuno prirodan proizvod, ide direktno iz sisa od krave u amabalažu... mislite da su druga mlijeka bolja?

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2014, 17:32 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
cicak je napisao:
Kontam sto bi neko davao svoje pod tudje al eto

Zato što je bolje prodati 10 hiljada nego 5?

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2014, 23:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
_зока je napisao:
Kaže meni čova koji radi uzimanje uzoraka na granici da je par puta uzimao uzorke sirovine za neku ovdašnjih mljekara (nije bio slobodan da kaže koju) i da se tu radi samo o raznim vrstama praškova.

I od litre kravljeg mlijeka naprave, 1l mlijeka, nekoliko jogurta i stosta jos.. Nije supljak nego Müller, najjaca De mljekara :-?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2014, 22:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2013, 17:35
Kod nas je odavno kvantitet ispred kvaliteta. Ali svejedno ne primjećujem da narod umire od trovanja hranom.
Pa ipak ja odavno kupujem mlijeko na pijaci, i to sirovo nekuvano mlijeko i izložim ga stotki na šporetu.
No što se tiče videa, naspite u flašu litar mlijeka za koje ste sigurni da je kravlje, mućajte ga neko vrijeme (najlakše da ga stavite u gepek i provozate se malo makadamom) i vidićete da se stvori na flaši isto ovo što je ovaj procijedio iz tetrapaka. Ne kažem da je ista stvar, ne kažem da je u redu ovo u tetrapaku ali ne vjerujem da je baš toliko loše koliko se potencira sa videom.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2014, 08:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Nije supljak nego Müller, najjaca De mljekara :-?

I ovom Mulleru ja se nakupujem i nakupujem. Njihovi deterrdženti, omekšivači su kudikamo bolji od bilo kojih na tržištu (a da se uklapaju u neku normalnu cijenu).
Ne znam kako kotira ovaj Muller u Njemačkoj. Imaš li nekih informacija?

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2014, 14:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
STROGI ZAOBILAZ ZA MESO IZ KONZUMA!

Elem, meso im pakuje Tulumović, ali je uvezeno iz Holandije gdje je i Uzgajano.

Totalno je čudnog izgleda. Iz mljevenog mesa curi neka crvenkasta voda ( ne znam šta mu rade, ali to je simptom mesa koje je dugo bilo zamrznuto)

Nedavno pravio gulaš i kupio junetinu za gulaš, kuvalo se dva sata, ali meso je i dalje bilo žilavo i tvrdo toliko da se ne može jesti.

Konzum u Čajevcu mi jeste najbliža prodavnica, ali njihovo meso isl NADA MÁS.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2014, 17:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

cicak je napisao:
ajkula je napisao:
Nije supljak nego Müller, najjaca De mljekara :-?

I ovom Mulleru ja se nakupujem i nakupujem. Njihovi deterrdženti, omekšivači su kudikamo bolji od bilo kojih na tržištu (a da se uklapaju u neku normalnu cijenu).
Ne znam kako kotira ovaj Muller u Njemačkoj. Imaš li nekih informacija?

ovaj http://www.mueller.de/startseite.html ?

Kotira kao i DM

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2014, 17:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Dobro se kotira ili loše? Bio sam u Gracu prošle sedmice u Mulleru u SGS centru, al bila gužvaaaa.....ništa nisam vidio :-?

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2014, 17:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobro. Meni licno bolji od DM jer ima veci izbor i bolje akcije.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2014, 17:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Aha :) ja sam lično sa DM proizvodima zadovoljan....Mullera ovdje nema, pa zato pitam, ali u Gracu je u njihovom marketu izgibija kolika je gužva...

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2014, 18:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
STROGI ZAOBILAZ ZA MESO IZ KONZUMA!

U par navrata sam cuo prituzbu na njihovo meso
Navodno njihovo mljeveno meso sadrzi primjese svega i svacega, izmedju ostalog i mesa koje se vise puta zamrzavalo i odmrzavalo i koje je odavno proglaseno neupotrebljivim u komadima .. pa ga onda samelju i djelimicno izmjesaju sa svjezim mesom i tako ga preprodaju

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2014, 00:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Lično sam se uvjerio da je njihovo meso smeće.

Iako zanemarimo kvalitet... toliko je bezukusno. Tako neka jela u kojima meso dominira, kao npr saftovi, toliko budu ružnog ukusa, bez obzira kakve začine da dodaš..

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2014, 05:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ta voda je znak da je bilo zaledjeno, sto je normalno u tim marketima, ne kolju krave u pecenjak ilovi pa ih dovoze friske nego nabavljaju velike kolicine. A sto se tice zilavosti, tebi su prijatelju uvalili meso od nekog vola ili bika u najboljem slucaju :D

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2014, 10:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Dobro. Meni licno bolji od DM jer ima veci izbor i bolje akcije.

Pa eto ja obavezno kupim Vanish (Kupljen u Mulleru - a koji je namijenjen za njemačko tržište, stvarno uklanja mrlje, za razliku od ovog našeg). Plus kozmetičke preparate, npr mi nemamo Dove shampone i maske za kosu... a meni su super. Kao i kućanske potrepštine koje je nemoguće naći kod nas. Itd. Plus jeftinije je, ili je cijena tu negdje ko i kod nas, ali je puno kvalitetnije.

O, da, nemojte mi Konzum ni spominjati. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2014, 10:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Ta voda je znak da je bilo zaledjeno, sto je normalno u tim marketima, ne kolju krave u pecenjak ilovi pa ih dovoze friske nego nabavljaju velike kolicine.

Ne. Oni ne bi smjeli prodavati smrznuto i odmrznuto meso kao svježe. Uporedi njihovo mljeveno sa mesom npr Mesnice kod Laze i sve će ti biti jasno. Konzumovo meso je već u nekoj priličnoj fazi raspadanja.

I nisu meni uvalili, uvaljuju svim mušterijama :D Evo čitam i u Hrvatskoj da po internetu drame da i kod njih prodaju najgore smeće koje je bezukusno, žilavo, smrdi i raspada se.. :confused2:

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2014, 08:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2013, 17:35
Hercegovac je napisao:
skeva je napisao:
Ta voda je znak da je bilo zaledjeno, sto je normalno u tim marketima, ne kolju krave u pecenjak ilovi pa ih dovoze friske nego nabavljaju velike kolicine.

Evo čitam i u Hrvatskoj da po internetu drame da i kod njih prodaju najgore smeće koje je bezukusno, žilavo, smrdi i raspada se..

Oprosti, nije da ti ne vjerujem ali da li bi mogao da nam pokažeš gdje si to pročitao.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2014, 17:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Zvijezda majoneza u onom novom plasticnom pakovanju je sranje... Ona kao tuba, dosta je losija kvalitetom, tecnija je i ona ambalaza je los, zna otpadti poklopac kada otvaras. Los navoj ima...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1026 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 52  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]