@Milan
Mislim da su tri sata dovoljna da se skroz napuni, osim ako nema "battery protection" pa da mu od 94-100% treba malo duze.
@mara-
Meni licno je i Cubot S208 sa 540x960 na 5 incha izgledao fino, a to je negdje oko 220ppi. Problem je sto je tensa nabio svima kompleks kako je HD 720x1280 najbolja rezolucija

@Rider on the storm
Kako sam cuo Cubot GT99 je imao toliko bugova i raznih gresaka da ga je zajednica bas zamrzila?
@Пеле Мали
Uzmi lenovo i ja cu, samo nisam jos narucio zakasnio u banku danas, radi do dva..

Evo razlozi koje su uticali da se odlucim za Lenovo, pa se tako orijentisi ako hoces:
Redmi 1s
1. Po meni nepotrebna HD rezolucija na 4.7 inch, mozda bi uzeo da su stavili bar 2.5k mAh bat, ovako prekratko traje u odnosu na lenovo.
2.Ima qualcom koji pobjedjuje MTK 6582M u sintetickim benchmark-cima za nekih 2k antutu poena, totalno nebitno kad uzmemo u obzir gore navedeno.
3. Nema pozadinsko osvjetljenje mekanih tipki ispod ekrana, jos su ugravirane crvene boje :S
4. Cista plasticna izrada, kao ima Corning Glass 2, ali ako ispadne razbice se kao i svaki drugi kinez.
Jedino sto mi se svidja kod njega je MIUI zasnovan na 4.3 koji ima native azuriranje, u slucaju da ti se ne svidja MIUI prilicno si zaglavio na njemu.
Lenovo S660
1. Ima qHD rezoluciju kao sto kolega epek i inspiron rekose da dobro izgleda u kombinaciji sa 3k mAh bi teoretski trebalo dati bar duplo vise battery vremena.
2. Alu metalni poklopac i zaobljeni oblik telefona.
3. Osvjetljenje pozadinsko na mekanim tipkama i notification led.
4. Par grama je laksi od Redmi iako ima vecu bateriju i alu poklopac? :S
Lenovo je najavio da za ovaj model dolazi KitKat 4.4.x VibeUI 2.0 u septembru, redmi ce vjerovatno zaglaviti na 4.3 miui, a zajednica je vec napravila i MIUI.
Ne pljujem po redmi, ali ipak cu lenovo.