banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 20:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 767 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 39  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Pink TV kanali
PostPoslato: 19 Feb 2014, 19:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa i njima je8emo mater :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2014, 19:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
pa sto bi se neka firma izdavala trosku za prevodjenje reklama(bas sinoc sam obratio paznju cini mi se reklama za herbiko ima samo jednu rijec na ekavici)i sto bi neko placao da prevede cijelu reklamu zbog jedne rijeci a npr. hrvatkse reklame uvijek ostaju na hrvatskom.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2014, 20:15 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Okt 2013, 18:47
to je vec njihova stvar.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 17:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Znaci nista od najavljivanih kanala: Pink Lov i ribolov i Pink putnik. Bar na neko vrijeme.

Citiraj:
Савет Републичке радиодифузне агенције на 134. редовној седници одржаној 5. фебруара 2014. године донео је следеће одлуке:
Одобрена је промена скраћеног идентификационог знака емитера PREDUZEĆE ZA INFORMISANJE I MARKETING PINK INTERNATIONAL COMPANY d.o.o.- Pink Lov i ribolov у нови скраћени идентификациони знак „Pink Vestern“ као и промена програмског елабората тако што би уместо специјализованог спортског програма постао специјализован филмски програм;
Одобрена је промена скраћеног идентификационог знака емитера PREDUZEĆE ZA INFORMISANJE I MARKETING PINK INTERNATIONAL COMPANY d.o.o.- Pink putnik у нови скраћени идентификациони знак „Pink Classic“ као и промена програмског елабората тако што би уместо специјализованог документарног програма постао специјализован филмски програм;
Одобрена је промена скраћеног идентификационог знака емитера PREDUZEĆE ZA INFORMISANJE I MARKETING PINK INTERNATIONAL COMPANY d.o.o.- Shoppink у нови скраћени идентификациони знак „Pink Style“;
Одобрена је промена скраћеног идентификационог знака емитера PREDUZEĆE ZA INFORMISANJE I MARKETING PINK INTERNATIONAL COMPANY d.o.o.- Pink Erotika 1 у нови скраћени идентификациони знак „Erotika“;
Одобрена је промена скраћеног идентификационог знака емитера PREDUZEĆE ZA INFORMISANJE I MARKETING PINK INTERNATIONAL COMPANY d.o.o.- Pink Erotika 2 у нови скраћени идентификациони знак „Erotika 2“;
Одобрена је промена скраћеног идентификационог знака емитера PREDUZEĆE ZA INFORMISANJE I MARKETING PINK INTERNATIONAL COMPANY d.o.o.- Pink Erotika 3 у нови скраћени идентификациони знак „Erotika 3“;
Одобрена је промена скраћеног идентификационог знака емитера PREDUZEĆE ZA INFORMISANJE I MARKETING PINK INTERNATIONAL COMPANY d.o.o.- Pink Erotika 4 у нови скраћени идентификациони знак „Erotika 4“.

Савет Републичке радиодифузне агенције на 199. ванредној седници, 20.фебруара 2014. године донео је следеће одлуке:
Одобрена је промена скраћеног идентификационог знака емитера Preduzeće za informisanje i marketing Pink International Company d.o.o.- Pink Grand 2 у нови скраћени идентификациони знак „BRAVO MUSIC“;

http://www.rra.rs/

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 22:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Jel moguce ovo sto upravo ide na Pink BH? :confused2:

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 22:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja ne vjerujem sta sam vidio

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 22:41 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Šta je bilo? Ja prebacio al' ono samo reklame....

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 22:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ma neka pjesma o alahu a kostimirani kao sulejman velicanstveni

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 22:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Ma ovi iz granda napravili kao tematski sou program posvecen sulejmanu, svi obuceni u turske nosnje i sve neke islamske pjesme pjevaju, a u pozadini se smjenjuju slike istambula...

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2014, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Citiraj:
Pinku 120.000 eura mjesečno od BH Telecoma

Slika

Polovinom prošle godine uprava BH Telecoma je sa srbijanskom medijskom kućom Pink potpisala ugovor o reemitiranju programa ove kuće na IPTV platformi Moja TV. Iako je ugovor skrivan od javnosti, ipak je procurila infomacija da BH Telecom za ovaj program plaća jedan euro po korisniku.

Kako danas Moja TV ima više od 120.000 korisnika, to praktično znači da svakog mjeseca u Beograd šalje 120.000 eura, odnosno 1,34 miliona eura godišnje, objavila je Slobodna Bosna.

Važno je znati da se ovdje ne radi o Pinku BH, nego o kompletu kanala koji se ne emitiraju iz BiH, niti su registrirani u BiH, pa tako ova srbijanska TV kuća ne plaća ni zakonske poreze u ovoj zemlji za sadržaj i marketing koji emitira u okviru ovoga programa. To su filmski, serijski, reality i muzički kanali na kojima ova stanica vrti svoje programe, prebacujući ih sa jednog na drugi kanal i tako ukrug.

Mediji u BiH konstatiraju da je domaća medijska zajednica zabrinuta zbog ovakvog poslovnog poteza državnog operatera, ali većina njih zbog svojih marketinških ugovora sa ovom kućom šuti. Na velikom gubitku su domaće komercijalne TV stanice, ali i kreativna i marketinška industrija u BiH. Velike štete od ovih ugovora trpi i javni servis koji postepeno propada, jer širenjem IPTV mreže radikalno se smanjuje broj pretplatnika RTV takse.

I dok svi šute, piše Slobodna Bosna, u čitavom regionu se sa podsmijehom širi priča o ovom poslovnom potezu BH Telecoma kao samoubilačkom činu za televizijsku, marketinšku i kreativnu industriju u BiH. Ovakvim potezima topi se kreativni potencijal domaće televizijske industrije i domaći TV kanali, javni ili komercijlani, postaju samo emiterski poligon za reprizno prikazivanje produkcije iz Srbije i Hrvatske.

"Da li je na sceni pokušaj svjesnog pretvaranja BiH u potpunu medijsku koloniju Beograda i srbijanskih medijskih kuća?! I, ko je sve u BH Telecomu dobar na ovakvim pogubnim ugovorima?", zaključuje Slobodna Bosna.

Pink paket kanala pretplatnicima kablovskih mreža i IPTV platformi u BiH dostupan je od maja prošle godine, a prema našim saznanjima i ostali TV operateri plaćaju jedan euro po korisniku. Međutim, državna kompanija prednjači kako u broju korisnika tako i u plaćanju mjesečnih obaveza prema srbijanskoj TV kući.

http://teve.ba/article/17449/pinku-120- ... h-telecoma

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2014, 13:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

:roll: :roll: :roll:

Piscu ovog teksta treba trajno zabraniti da se bavi novinarstvom. Ili ga bar poslati na visemjesecno lijecenje.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2014, 15:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2012, 10:48
Ja nisam mogao sebi doci neko vrijeme poslije citanja. :)

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 19:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2013, 16:56
ne znam sta se desava sa njima,jedan dan imam sve njihove kanale, drugi dan ih nema pola :roll:
nije da ih gledam svaki dan,al znam naletiti na neki dobrar film koji nisam gledala :D

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
To nije do njih. Piši na temi svog operatera. :)

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2014, 21:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Sep 2011, 11:18
Isti film, Dani groma, ide i na Pink 2 i na Pink action.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2014, 21:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

:D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6zBjeAN0_80[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2014, 22:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Baš me čudi od ove advokatice...

inače ovi naši banjalučki advokati su baš fini ljudi i nikada ne bi opelješili klijente.. :giljotina:

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2014, 23:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Advokatica?
Koja advokatica?
Ja samo vidio ovu:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Si3jlbOpqZ8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2014, 09:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jan 2014, 12:25
http://teve.ba/article/17766/rra-oduzel ... k-kanalima

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2014, 09:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2014, 14:55
Zašto je Pink Family prestao sa emitovanjem Dr House-a? U subotu naveče završili sa šestom sezonom i sutradan ništa... Kad je završena peta, odmah sutradan su pustili šestu.. Šta je ovo? o.O Da li planiraju vraćati ili je gotovo???

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 767 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 39  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]