DangerMouse je napisao:
ko fol parkiraliste kod katastera na ulazu u Incel defintivno najgore u BL...
vecina parkiranih su buduci "akademski gradjani"

. mislim da se fakultet zove nubl.
laoce je napisao:
Ono na Paprikovcu je horor, nisam bio odavno, ali ako je i dalje onakav prilaz bolnici - mislim na trotoar i stepeniste, nije ni cudo sto se svi parkiraju sto blize - one rupe moze samo Carl Johnson da preskoci.
nisam primjetio da nesto fali trotoarima i stepenicama. na cesti ima par rupa, t.j. rupetina. sve u svemu nije razlog za nabijanje na ulaz....
Danchi je napisao:
Ja prije par dana bio gore i sacekam malo u autu, 15-ak minuta i oslobodi se mjesto. Vidim neki vozac s druge strane stao podaleko, u namjeri da omoguci vise prostora drugima valjda, stanem i ja sto blize ovom autu s druge strane kako bih napravio mjesto za jos jedno izmedju. I moze ladno uci Punto, Corsa i tako to. Bez problema. Odem, slucajno pogledam sa prozora iz bolnice, usao neki Polo na to mjesto, super, napravio sam jos jedno mjesto. Vratim se, imam sta da vidim. Nema Pola, ali su ostali "tragovi" poslije njega.
nazalost, to niko nece cijeniti moze te samo ostetiti kako se i desilo. gledao sam slicnu scenu kako lik ulazi sa nekom ofucanom a klasom izmedju clia i golfa, a kad je usao mogao je izaci samo kroz prozor. naravno to mu nije smetalo da otvori svoja vrata, pa da ih par puta izvlaceci se nabije u clia. a onda je htio nesto uzeti sa zadnjeg sjedista, pa mu je zasmetao retrovizor od clia (usao u rikverc). tada je ladno pokusao sklopiti tudji retrovizor, a posto iz nekog razloga nije mogao, poceo je udarati po njemu, pokusavajuci na silu. a onda i vrata nabio na retrovizor. strasna scena, doslovno je lupao po tudjem autu, bez razloga. bahatost i nista vise. bez potrebe je napravio x ogrebotina na tudjem automobilu. onaj fazon, ako je moj skrsen, nek budu i tudji....