banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 07:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Nov 2013, 14:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
amadeus je napisao:
Na poziciju Nove - nemam informaciju.

Telemach je umjesto Nove TV zavisno od toga na cemu (Analogija,DTV,MMDS) ubacio nove kanale,mozemo li i mi Amadeuse ocekivati neko novi kanala umjesto Nove,tipa. RTL 2 HR ili Prva Plus .

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2013, 15:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
amadeus je napisao:
drug je napisao:
Ma njega treba preko veze zaposliti u m:telu, ne bi li korisnici poceli masovno prelaziti u Elta kabel. :) Mada, opet, sav mi je sa ovim pristupom, po dobojsko-kablovskom kalupu. :) Nego, da uozbiljimo ovu temu! Par pitanja za amadeusa! 1. Kada ce nam se vratiti srpski jezik na NatGeo? 2. Da li ima ista od RTS digital? 3. Sta dolazi na poziciju Nove TV? 4. Prva i Prva Plus, kakve su sanse? Toliko. Za sada.

Nat Geo - ili ovaj stream sa hr jezikom ili stream sa naljepljenim titlom...
RTS digital nije namjenjen za emitovanje u BiH, ako se iz RTS-a predomisle, bice pusten...

Naravno da biram prvu opciju.
Ne mogu sa vjerujem da neko uopšte reaguje na to je li srpski ili hrvatski :roll:

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2013, 16:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Slažem se points. :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2013, 16:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
Gazda1970 je napisao:
amadeus je napisao:

Telemach je umjesto Nove TV zavisno od toga na cemu (Analogija,DTV,MMDS) ubacio nove kanale,mozemo li i mi Amadeuse ocekivati neko novi kanala umjesto Nove,tipa. RTL 2 HR ili Prva Plus .

Dzoni molim te procitaj moj prethodni odgovor, ne razumijem kakav je to fetis postavljati identicna pitanja kao sto su postavili drugi clanovi i na koja sam vec odgovorio. :(

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2013, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka

amadeus je napisao:
Gazda1970 je napisao:
amadeus je napisao:

Dzoni molim te procitaj moj prethodni odgovor, ne razumijem kakav je to fetis postavljati identicna pitanja kao sto su postavili drugi clanovi i na koja sam vec odgovorio. :(

Ja opet tebe pitam koji "Dzoni",mora da se me zamjenio sa nekim .
Ja sam naveo sta je Telemach uradio,i pitao da li ce tako nesto slicno i elta uraditi

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2013, 18:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
spotpala je napisao:
Koji su to vasi, a koji nasi?! drug,sinip i nepokoreni pod hitno tanjire na balkone i manite se vise okretanja ove teme u krug. Koji dio ne razumijete kada vam prijateljski predlozim da raskinete ugovor, pa tako bi i sam uradio da mi necija usluga ne odgovara.

ko si ti da uopste govoris ko ce sta raditi,ljudi mogu komentarisati nesposobnost elte jer je ovo tema o njoj,a vi radnici bi je trebali malo vise citati da vidite sta ljudi misle o vama ,mada vi to vec znate

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2013, 18:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2003, 13:27
ssaassaa je napisao:
spotpala je napisao:
Koji su to vasi, a koji nasi?! drug,sinip i nepokoreni pod hitno tanjire na balkone i manite se vise okretanja ove teme u krug. Koji dio ne razumijete kada vam prijateljski predlozim da raskinete ugovor, pa tako bi i sam uradio da mi necija usluga ne odgovara.

ko si ti da uopste govoris ko ce sta raditi,ljudi mogu komentarisati nesposobnost elte jer je ovo tema o njoj,a vi radnici bi je trebali malo vise citati da vidite sta ljudi misle o vama ,mada vi to vec znate

Ako koristis nesto znaci da si zadovoljan. Pored sve ove konkurencije, Mtel, Blic i Total i dalje koristiti Eltu i govoriti kako su drugi dobri tu nesta nije ok. Ja mislim da neki hocete da kazete da je elta najbolja od svih ovih ali da zelite da bude jos bolja, bar ja tako shvacam.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2013, 19:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
djukares je napisao:
Ako koristis nesto znaci da si zadovoljan. Pored sve ove konkurencije, Mtel, Blic i Total i dalje koristiti Eltu i govoriti kako su drugi dobri tu nesta nije ok. Ja mislim da neki hocete da kazete da je elta najbolja od svih ovih ali da zelite da bude jos bolja, bar ja tako shvacam.

Elta nije najbolja ali ako smo mi neki već prinuđeni da je koristimo ne treba da nas em je8u, em uši zavrću.....izvinite ako vam ne pišemo hvalospjeve :roll:

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2013, 19:49 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Jun 2013, 11:13
ssaassaa je napisao:
spotpala je napisao:

Nije mi jasno da si ocajan necijom uslugom pri tome nabrajate druge provajedere koji su po vama bolji, sve ok. Objasni mi samo ko vam brani da sa njima sklopite ugovor. Opet ponavljam za ove prozivke kako radim u elti i ostale nebuloze, kod mene kuci net - mtel, kablovska - elta, a na vikendici mi je suzen izbor pa imam total i blic-ov net, dakle sklopis sebi sve kako ti odgovara.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2013, 20:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
@amadeus Staviti pred korisnika izbor da li zeli bolju sliku ili srpski prevod je poprilicno podlo od kablovskog operatera. Drugi operateri nemaju ovaj problem, stoga se ocekuje da ga i Elta rijesi. Znaci i kvalitetna slika i srpski prevod. Nemojte se brukati. S druge strane, vidim da je nekome mozda cudno sto trazim srpski prevod na kanalu koji ga ima. Ne vidim tu uopste nista cudno i molim da se ne nasjeda na Eltinu podvalu. I, da, ne bi ni trebalo biti cudno. Ne zivimo u Bjelovaru, vec u Banjaluci. Bez uvrede, mjestanima Bjelovara, uzet je po principu slucajnog uzorka. Dalje, znaci nista od odgovora za Prvu i Prvu plus? Da li se RTS-u ikad iko obracao po pitanju distribucije cijelog multipleksa? Izgleda da u programskom odboru Elte puno muljaju, posto meni dostupne informacije kazu da im se niko nije obratio. Zasto, to ce vjerovatno ostati misterija. Nadam se da se varam.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2013, 14:19 
Stara kuka
Stara kuka

Sutra startuje sa radom Nova.rs i direktno prenose mec Rusija - Srbija :)

Zanimljivo da niko iz RS nije otkupio prava za ovaj mec.
Takodje zna li neko preko kojeg operatora u Srbiji,nova.rs pocinje sa emitovanjem i kakve su sanse da se ovaj kanal nadje u ponudi operatera u BL :)

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2013, 15:19 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Jan 2013, 18:39
SBB ekskluziva, ulazi sjutra i u Total znaci :)

http://rtvforum.net/thread-2598-post-84 ... l#pid84387

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2013, 15:31 
Stara kuka
Stara kuka

Znači moglo bi i na Eltu ubrzo :-) Bar umjesto Nove.hr

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2013, 17:47 
Pripravnik
Pripravnik

Mogli su barem sajt napraviti da se mogu ljudi informisati sta i kako, kada vec najavljuju najbolju televiziju na ovim prostorima.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 19:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Dec 2012, 01:27
points je napisao:
amadeus je napisao:

Naravno da biram prvu opciju.
Ne mogu sa vjerujem da neko uopšte reaguje na to je li srpski ili hrvatski :roll:

Naravno da obraćam pažnju. Ne volim njihove novokomponovane izraze. Između srpskog i hrvatskog normalno biram srpski.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 20:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Dec 2012, 01:27
spotpala je napisao:
ssaassaa je napisao:
Nije mi jasno da si ocajan necijom uslugom pri tome nabrajate druge provajedere koji su po vama bolji, sve ok. Objasni mi samo ko vam brani da sa njima sklopite ugovor. Opet ponavljam za ove prozivke kako radim u elti i ostale nebuloze, kod mene kuci net - mtel, kablovska - elta, a na vikendici mi je suzen izbor pa imam total i blic-ov net, dakle sklopis sebi sve kako ti odgovara.

Evo ja nisam zadovoljan vašom uslugom. Odnosno da budem precizan nemam primjedbe na ljubaznost osoblja u mom gradu. Ono na šta imam primjedbu je ukidanje foxovih kanala,ukidanje explorera. Prinuđen sam da koristim eltu jer mi se ne uvaljuje u obavezu od preko 60 maraka mjesečno minimum dvije godine prema telekomu. I ne plaća mi se 6km dodatno mjesečno ako želim iptv na više od jednog televizora. Da imam mogućnosti sutra bih otišao iz Elte. Ali nemam izato i dalje koristim tog kablovskog operatera.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 21:11 
Pripravnik
Pripravnik

Zasto nemas mogucnosti, dje zapelo? Eto ja sam ti napisao kako imam 4 provajdera na dvije lokacije i sve uredno, nisu svi idealni, a sta da se radi koliko para toliko i muzike.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 22:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2003, 13:27
faust79 je napisao:
spotpala je napisao:
ssaassaa je napisao:

Evo ja nisam zadovoljan vašom uslugom. Odnosno da budem precizan nemam primjedbe na ljubaznost osoblja u mom gradu. Ono na šta imam primjedbu je ukidanje foxovih kanala,ukidanje explorera. Prinuđen sam da koristim eltu jer mi se ne uvaljuje u obavezu od preko 60 maraka mjesečno minimum dvije godine prema telekomu. I ne plaća mi se 6km dodatno mjesečno ako želim iptv na više od jednog televizora. Da imam mogućnosti sutra bih otišao iz Elte. Ali nemam izato i dalje koristim tog kablovskog operatera.

Pa ovo je posten odgovor. Od svih provajdera na trzistu elta ima najbolju ponudu za tu cijenu i zato korisnik odabere najbolje za njega. I to je to. Ti mogucnosti imas i to je Mtel, blic, Total i elta. Kada pogledas ponude svih provajdera onda se odlucis koji je najbolji od svih. I ti si odabrao eltu, tako da mogucnost imas. To sto zelis imati nesto sto ne postoji u bih to je vec nesto drugo. Mislim da nisi zadovoljan ni drzavom u kojoj zivis tako da to nije nista novo.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2013, 15:17 
Stara kuka
Stara kuka

I na Elti se pojavio CNN RS sa žutim logom Vikoma.

Treba neko iz RAK-a da se zapita kakva je ovo zajebancija

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2013, 15:21 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
Sportklub postoji u BiH, ali ne i u sistemu ELTA kabela jer se taj kablovski operater pokazao kao najobičniji kokošar, pa su tako zatvorili sebi vrata saradnje sa tim kanalom. Ako se ikada SK vrati u ponudu drugih operatera, u ELTA kabel sigurno neće, jer ko se jednom sa kokošarom opeče, taj i u jaje duva.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]