banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 12:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2593 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 130  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Frustracije.
PostPoslato: 21 Okt 2013, 13:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
sudoku je napisao:

1.koliko cesto zateknes pjesaka kako sjedi nasred kolovoza, pa ti moras na trotoar da se penjes autom da bi prosao ili obilaziti po zelenoj povrsini?

Ovo sam pre dve tri godine vidio na Laušu... ispred jedne kafane na sred bijele linije lole iznijele sto i stolice i piju pivčugu a auta jaše po trotoaru...vidiš da ima i takvih. :)

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2013, 20:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Wrangler je napisao:
sudoku je napisao:

1.koliko cesto zateknes pjesaka kako sjedi nasred kolovoza, pa ti moras na trotoar da se penjes autom da bi prosao ili obilaziti po zelenoj povrsini?

Ovo sam pre dve tri godine vidio na Laušu... ispred jedne kafane na sred bijele linije lole iznijele sto i stolice i piju pivčugu a auta jaše po trotoaru...vidiš da ima i takvih. :)

Jedan je Kings :D

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2013, 20:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
bilo je toga i na Starcevici, kod Integralove zgrade .. na sred ceste sto i stolice.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2013, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Ovih dana cesto prolqzim trnzitom ispod starcevice,oko 19:00 kad se izgleda zavrsava skola....ono da nije tragicno bilo bi smijesno...hrpa skolaraca,ali i roditelja koji vode dijecu kuci....prolazs ISPOD JEBENE PASARELE...ponavljam....ISPOD JEBENE PASARELE,PREKO P9 TRANZITA....ide.kolona ljudi...pa jebem mu mater......gdje je tu logika i pamet...u cemi je fazon...

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2013, 22:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Defin8tivno treba poceti praviti podzemne pijesake prolaze....i fizicki ogradjicati ulici da ne mogu ljudi prelaziti ulici gdje im padne na pamet....

Podzemni pijesacki koji su po meni prioritet
a) trznica....ispod kastela
B) hypo banka raskrisnica...napraviti 4 ulaza/izlaza
C)izmedju bulevara i gimnazije(naravno i bulevar)
D)u budzaku kod pijace(4 komada napraviti) ...i napraviti kruzni tok umjesto semofora jer ima prostora
E)na potezu bulevar pozoriste...napraviti auto put bez pjesackih(tj sa ponekim podzemnim)

Itd itd itd

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2013, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
404_forbidden je napisao:
bilo je toga i na Starcevici, kod Integralove zgrade .. na sred ceste sto i stolice.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zclp9Yu1cig[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2013, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U sustini...najvece frustracije mi prave ovi iz gradske uprave..jer tamo samo sjede idioti i debili...kojim jedina preokupacija kako nastimsti koji tender i uzrti nesto sa strane...jicer sam bio u zagrebu, na jarunu....i danss sa kolegom raspravljam...kak9 bi se mogao prokopati kanal na vrbasu...prelo puta kampusa...nabaciti prociscicav...plaza bi imala plavu zastavu...manji protok vode i plica voda bi znacilo ljeti i topliju vodu...sportsko rekreativni sadrzaj(staze zs dzoging,bicikl,rolere...teniski tereni...kosarkaski)..dosta lokala koje bi mogao dati pod zakup ...za sve to imas prostora..i sve je to izvodljivo..al kad nemas volje i pameti

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2013, 12:46 
Veteran
Veteran

epek je napisao:

Počeli su u Kingsu pa to isto jutro urade i ispred Supera i nakraju balade dođe specijala i izubija ih kundacima, oni brate tuku i nepitaju ko je kriv a ko nije, ko je god zinuo dobio je po njušci. Baš je bilo ružno gledati.
Ja pio kafu i gledao svog posla. :D

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2013, 12:49 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Citiraj:
Lepo kaže Čarls Barkli: "Što ulaziš u frku kad si slabiji?"

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2013, 12:58 
Wrangler je napisao:
epek je napisao:

Počeli su u Kingsu pa to isto jutro urade i ispred Supera i nakraju balade dođe specijala i izubija ih kundacima, oni brate tuku i nepitaju ko je kriv a ko nije, ko je god zinuo dobio je po njušci. Baš je bilo ružno gledati.
Ja pio kafu i gledao svog posla. :D

Koji debili, citam ovo i ne vjerujem... :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2013, 19:56 
Veteran
Veteran

Ma nije to na Laušu ništa čudno, čim povuku crtu dve bijelog iznosi se sto na punu liniju i kako se koji vozač izbeči na njih dobije plehana iza ušiju ali kolovođa je sad u tvorziji (dobio 8 god. ) pa nema dogodovština tog tipa, bar smo se imali sa čim sprdati ovako monotonija teška.
Znao sam ja na njihov račun i pun rezervoar goriva nasuti, samo kaže pumpašu sipaj doći će Arkan platiti. 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2013, 20:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Šta je taj Lauš, divlji zapad? Otkad sam na forumu stalno to slušam. :)

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2013, 20:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Samo Aljosa izvodi filmske stvari :D

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2013, 20:09 
Veteran
Veteran

Sehxor je napisao:
Samo Aljosa izvodi filmske stvari :D

Mislim da nije bilo teško pogoditi o kome se radi. :D
Ali da je glup u nekim stvarima jeste.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2013, 20:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Jebiga omakne se svima staces ... :(
Odradis najtezi dio posla i onda zaseres na jednoj sitnici :P

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2013, 21:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2013, 16:03
Dešava se svima. :)

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2013, 09:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Ma samo kundakom po labrnji ;-)
Onu pasarelu na starcevici su trebali ograditi od rebrovca pa do ojrobenza al jbg nije dao zgradoljub kesh. Sreca je pa tamo nema nekog saobracaja, da je ko na tranzitu bilo bi puno mrtvih glava ;-)

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2013, 12:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2004, 12:56
Najtužnije je što su pasarelu napravili zato što je onaj onda udario ono dijete. Da djeca ne bi više prelazila preko kolovoza. A onda ih roditelji tuda vode. Proizvode mi frustracije.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2013, 00:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 31 Maj 2013, 00:02
Saobracaj je odraz mentaliteta ljudi.
S obzirom da imamo dosta kompleksasa, koji lijece komplekse uz pomoc svog krsa, situacija u saobracaju i nije tako losa.
Ja se stalno nerviram zbog divljaka, inace sam zivac.
Par puta sam namjerno blokirao likove koji su se pokusavali bezobrezno "ubaciti" i po cijenu da napravim saobracajku (znam da me to ne cini nista boljim od njih) al osjetljiv sam na nepravdu :).
Navescu neke od primjera.
Recimo kad krenem od svoje kuce, ukljucujem se na autoput (brzu cestu), izlaz 100m prije Prijedorske petlje, u retrovizoru vidim automobil u sporoj traci, koji me blokira, a brza je slobodna. E sad znam da nije pravilo, al bilo bi korektno da se prestroji i omoguci meni ukljucenje. Makar ja tako radim drugima, kad je brza traka slobodna.
Onda dodjem na kruzni (koji obozavam, jer efikasno rjesava problem guzvi), i nailazim na ljude koji na treci izlaz voze vanjskom trakom.
Njihovo je pravo al je debilno. Smjesno je gledati kako se ljudi prije kruznog guraju u sporu traku, samo da bi isli vanjskom. Kod Tempa se napravi kolona u sporoj traci, a brza bude prazna, cist primjer neznanja nasih vozaca.
E onda skrecem lijevo prema centru (med. elektronika), i uvijek se nadje mamlaz koji se ubacuje, takve profesionalno blokiram, ako se namerace na "moje" mjesto. Ispada neko lud sto ceka.
Zaboravio sam napomenuti, da ljudi poslije Prijedorske, prema Laktasima, zauzmu brzu traku i lagano 70, a ti obilazi sporom.
Takodje ljudi nenormalno sporo krecu sa semafora, zeleno se upali a on ubacuje u brzinu, iako se to popravilo, kako je bilo prije koju godinu.
Smeta i kad se neko ukljuci ispred tebe, ne zbog ukljucenja, vec zbog nedostatka ubrzanja. Ubaci se i lagano prvom.
Volim pustati ljude da se prikljuce, jer znamo svi kako je cekati, al ne volim kad se neko zaleti iz sporedne ulice pa "hvata" na foru.
I jos jedna mana, nasih vozaca...RETROVIZORI... koristi li ih iko. Koliko puta se desi da ti se neko prestrojava u haubu (ne vozim u mrtvom uglu, vec jednostavno u trenutku prolaska).
Zmigavac je misaona imenica. Neko trazi nesto sa strane, pa kad vidi, ukopa se bez zmigavca.
E sad, rastojanje postoji, al dovoljno je da pri brzini od 40-50 km/h, tvoja reakcija kasni sekund (sto je i normalno u odnosu na vozaca ispred) i rastojanje se istopi za cas. Ili kad cekas da se prikljucis, a seljak ne daje zmigavac za iskljucenje, koji bi tebi omogucio ukljucenje.
Znam da ovo zvuci prilicno isfrustrirano, al nije mi jasno kako ljudi mogu biti tako bezosjecajni.
Kad se normalno prestrojavas sa zmigavcem, ljudi doslovno ubrzavaju ne bi li te onemogucili, iako ih ne ugrozavas.
Ili recimo, digne mu se da stane, i ladno na sred ulice stane bez ikakve najave, tj bez zmigavca. Stoka prava.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2013, 00:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 31 Maj 2013, 00:02
Sto se tice pjesaka, neki od njih mi nisu jasni, posto sam i sam cesto pjesak.
Da se razumijemo, stvarno pazim u voznji i postujem pjesake.
Ali nije mi jasno da onako izlecu, bez pogleda, i bez osjecaja. ako je auto na 5m od pjesackog, pa pusti ga, ne mora se ukopavati zbog tebe.
Problem je u ulicama koje imaju uske trotoare, tad je teze procjeniti u kojem ce pravcu pjesak. Hoce li na pjesacki ili ne.
Nije mi jasno da izlaze pred vozilo koje na 5 met. od pjesackog ide 30. Naravno da usporim pred pjesacki, al mnogi pjesaci neodgovorno izlecu.
Recimo, neki dan sam prolazio kraj pijace u Budzaku. I pred sami pjesacki mi iskoce covjek i zena, i to prije pjesackog. Znaci nisu dosli na zebru, vec su 2 metra prije iznenadno poceli prelaziti, a ja sam bio gotovo na zebri. Da sam poceo kociti, udario bi ih sigurno. Dao sam gas i zaobisao a njih vidim u retroizoru kako nesto pokazuju za mnom.
Jedan biciklista mi je izletio na semaforu, prelazio na crveno a meni bilo zeleno, nenormalno.
Cisto da se razumijemo, potpuno podrzavam prava pjesaka, al mnogi su operisani od osjecaja za fiziku.
Iskacu pred vozilo, koje nije u mogucnosti da se zaustavi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2593 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 130  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]