Ne znam kako vama, ali meni je preskupo za fot. svadbe i mladenaca "na terenu", platiti 800 KM, i onda jos 500 za snimanje jednom kamerom. Po pricama zakljucujem da je to neki prosjek. Ne vidim da imamo toliki standard.
Mene zanimaju radi agnazmana povodom snimanja svadbe.
Manje-vise svi koriste princip kisa oko Kragujevca, kada treba dati konkretnu cijenu za tacno odredjenu uslugu. Svi bi da im dodjete na ruke i da vam prezentuju jedno pola sata, pa da onda tek ponude cijenu, a ne znam ko danas ima vremena za to, ako imas proizvod, reci cijenu pa da vidimo hocemo li poslovati.
Ipak sam od nekih uspio dobiti cijene. Ne zamjerite na pravopisnim greskama, svi ljudi grijese.
Prikupio sam nesto podataka pa cu ih prezentovati, a od vas bih zamolio neke preporuke i cijene ukoliko ih znate.
Paket od 700.00km uključuje: 200 fotografija 13x18 u albumu, snimanje i montaza video materijala cca 4h, 5 kompleta dvd u prikladnoj oštampanoj ambalazi. Dolazimo prvi a odlazimo među zadnjima!!! Po dogovoru snimamo i fotografišemo mladence na Kastelu ili negdje po izboru mladenaca.
FOTO NERA
Cijena fotografisanja i snimanja vjenčanja (osnovni paket):
FOTOGRAFISANJE:
Spoiler:
-fotografisanje na terenu
-album
-fotografije 13x18 - 240 kom.
-pregledni cd sa svim fotografijama
-dvije fotografije formata 20x30
CIJENA: 400,00 KM
SNIMANJE:
-snimanje na terenu
-montiranje video materijala
-izrada dva kompleta diskova, orginalno upakovanih sa (omotima,kutijama i stampom na diskovima)
-trajanje montiranog video materijala je oko 2,5 sata
CIJENA :400,00 KM
NAPOMENA: iste veceri se izrađuju fotografije za goste, koje se prodaju po cijeno od 3 KM (naravno Vi
nemate nikakvu finansisku obavezu prema ovom dijelu.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu