Cao mIRCone,
Ja sam tek danas video da si ti ustvari moderator i to glavni i jedini verovatno
ne znam za ovog miska sta on moze da radi tu , ne odaje mi neku bistrinu uma
salim se, video sam da nema pametnih odgovora
ne ljutim se , red je i bio da se zatvori krug
pismo sam danas napisao onako, da ispipam puls(eve)
ti si jedini sto vredis ovde , zaista , i kao covek i kao profesionalac
sto se mene tice, ovog miska bi mogao medju hitlerovce da svrstam
mIRCon, pisacu ja nesto drugo onda , pametno
ljubavni problemi nikog ne interesuju
hvala ti i za ovo pisanje
ja sam stavio to i na
http://www.gay-serbia.com, btw
ali hvala tebi jos jednom
i hvala onima koji misle da to nije istinita prica, grese ipak, ne umeju da citaju izmedju redova
ja nisam kurvica lili sto ide sa kolegom,pored muza i dece, ili obrijana jaja(onaj pametnjakovic zudi)
ova prica je istinita
hvala jos jednom, mIRCon, sila si , samo nastavi dalje , puno uspeha , drzim ti palceve
...mi sto smo otisli iz svojih krajeva, niko nam nije kriv, tako ispada na kraju, mozda smo bili kukavice, ko zna ?
cao mIRCon i izvini za sale i insinuacije, to je samo da vidim reakcije ostalih, a bilo ih je , mozda su latentni u necemu?
veliki pozdrav za tebe i par ljudi sto su pokazali ljudskost i obrazovanje i vaspitanje iz kuce , ostalo je bila boranija, beens kazu ovde, prosto ko pasulj, kazi kod nas
i ako smem da kazem, znacili su mi tvoji odgovori ovih dana , nedostajace mi rame za plakanje ipak ...;( otvorim stranicu i znam da nisi lupao nesto bezveze
ali, nacu cu ja neku temu vec, ne mora da bude u vezi mene ili gay sveta , naprotiv, ja samo nisam zeleo to da krijem ili da pisem u trecem licu kad se radi o meni
ps i pitaj onog kolegu, mislim da je alien, i kazi mu da ja u BL mogu uvek da dodjem , pa ako mu trebaju papiri za ovde, neka se javi ...i reci mu da imam decka , da ne misli da ja tu nesto...