banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 09:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2004, 23:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
gipsy-girl je napisao:
vjerovatno iz razloga dok je tebi zeleno, a onima u suprotnom smjeru crveno. skreces lijevo bez cekanja tj. ako ti je zeleno onda ti je zeleno i za pravo i za desno i za lijevo

razumijem ja to. ali za tim stvarno nema potrebe!!! jer kod bosne niko ne skrece lijevo! 20 auta u toku dana skrene lijevo iz smera od boske niko ne skrene od pozorista a stotine ih stoji na crveno od pozorista dok je od boske zeleno.... nadam se da se razumijemo ;) ista je situacija kod boske rijetko kad ja vidim nekoga da skrece lijevo na onom semaforu!

gipsy-girl je napisao:
ono sto postoji recimou Bg, naprimjer od Slavije prema Autokomandi, da su u odredjenom periodu dana 3 trake za jedna pravac, a kasnije te trake budu za drugi pravac, zavisno od guzve. Mnogo smanjuje guzvu,ali zato trazi veliku opreznost od strane vozaca

kod nas to nije slucaj... to sto ti govoris za BG je samo raspored traka koje koriste vozaci u odredjenim smjerovima... kod nas nigdje nema potrebe za tim a i nemamo takav sistem signalizacije

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2004, 19:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
slusham jutros na radiju......An American man standin @ the trafic lights downtown in dublin turns to de other guy standin just next 2 him askin; heeey maaaan whats this bleepin sound thats comin from the lights?? tha man syas oh yea thats tha warning sound just 2 let blind people know when the red light on! am. says on that....heeeey maaaan i just cant believe they let blind people drive in iRElAND...... :lol: ...to moze samo amerikanac

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Sep 2004, 09:07 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 24 Avg 2003, 07:38
O boze :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2004, 12:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Privatna poruka
Srbin_delija je napisao:
A cudo zivo kako i ovu temu o zelenom valu ne premjesti jer kako ti rece da ovdje nije pozeljna!
Stvarno si providan supak jedan Dodikov!!!!!

Ne znam o cemu pricas, temu sam sa Novosti prebacio na Automobile jer pripada ovde i vec se pricalo o tome na ovom forumu. Isto tako ne vidim kakve veze ima sa Dodikom. Tvoj kulturni nivo necu ni komentarisati.,

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2004, 15:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
neznam da li ste primjetili ali promjenjen je rezim rada zelenog vala na semaforima kod bosne, opstine i boske... naime sad su promjenili ono oko cega sam se ja bunio. sada se prvo pali zeleno onima iz smjera pozorista pa tek onda onima iz smera boske... sto je puno bolje rjesenje od prijasnjeg... da li oni koji odrzavaju te semafore citaju ovaj forum ili su sami dosli na ideju? ;)

no ipak to josh treba da se dotjera... jer se josh vozaci nisu navikli na zeleni talas pa sporakaju kolone vozila... voze totalno neplanski sto je za slucaj zelenog vala cista glupost!

drago mi je sto se prati rad semafora. ja sam mislio da ce kako to kod nas biva postavi se jednom taj sistem i onda nista ne diraj da ne bi pokvario vec pokvareno!

pozdrav

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2004, 12:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Sto je vise prisutan, Zeleni val je sve bolji (moje misljenje). Pjesaci manje-vise ne lete k'o ovce da predju ulicu a i vozaci se vise privikavaju. Moglo bi ovo izaci i na dobro ;)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]