banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 19:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 170  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jul 2013, 05:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Slika
Velika Albanija sve sa Podgoricom

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2013, 07:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Nije im ni los plan za sirenje, mada mislim da je malo nerealno da danas karta velike Albanije bude ovakva, mozda za nekih 15-20 godina, jer tad ce se procenat staracke populacije kod Srba povecati jos vise sto ce uzrokovati jos vecu propast, jer ce se traziti sve veca socijalna davanja, mladi ce sve vise odlaziti ili ce biti totalno nesvjesni nacionalnog duha i drzave. Kad nastane ova drzava, bice oni strah i trepet, zapad ce Srbiji oteti Vojovodinu, tako da ce ostati samo BG pasaluk sa starackim stanovnistvom. A treba se uzeti u obzir i sve jaci upliv islamskih drzava koje ce snazno finansirati sirenje mlade islamske drzave u nastanku, uglavnom bice zanimljivo.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2013, 11:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/ ... om-srpskom

Ima li neko vijest iz prve ruke :)

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2013, 14:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bugarski poslanik pocepao zastavu Kosova pred novinarima

http://www.telegraf.rs/vesti/politika/7 ... map=%5B%5D

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2013, 14:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Kad izbije rat a ne znaš na koju ćeš stranu udri po Bugarima nećeš pogriješiti - izreka u crnotravskom kraju :roll:

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2013, 14:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
A vala, ne mora uvijek biti tako.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2013, 15:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Tri puta u jednom vijeku mislim da je dosta od njih....

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2013, 20:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ташко je napisao:
A vala, ne mora uvijek biti tako.

Mora, u pravu je covjek.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2013, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
spijo je napisao:
Slika

kada ulete u CG to ce im biti pocetak kraja :lol:.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2013, 11:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
A.J.V.A.R. je napisao:
spijo je napisao:
Slika

Oni će kad tad pogriješiti a će im biti jadna i kukavna majka. Treći Balkanski rat ako ga i bude biće svođenje Albanije na još manju. Nema naroda u okruženju Albanije kome nisu dozlopizdili. Srbima i Makedoncima najviše su dužni!

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2013, 19:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Mislim da se zavaravate, Albanci su pametni i dobro su organizovani. Njihova ekspanzija tek slijedi,a zauzimace mrtva srpska i makedonska sela, Makedonija sama po sebi jos koju dekadu ce egzistirati i poslije kaput, mogu biti samo dio emisije nekad bilo. Sto se tice Srbije, tamo ce se mortalitet povecati jos vise, a sto se tice teritorija, pa one pripadaju onima koji zive na njima, a ne onima koji su zivjeli, siptari su vitalni, radjaju se dok Srpkinje abortiraju, itd. Ima da nas nema :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 03:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
LemiGO je napisao:
Mislim da se zavaravate, Albanci su pametni i dobro su organizovani. Njihova ekspanzija tek slijedi,a zauzimace mrtva srpska i makedonska sela, Makedonija sama po sebi jos koju dekadu ce egzistirati i poslije kaput, mogu biti samo dio emisije nekad bilo. Sto se tice Srbije, tamo ce se mortalitet povecati jos vise, a sto se tice teritorija, pa one pripadaju onima koji zive na njima, a ne onima koji su zivjeli, siptari su vitalni, radjaju se dok Srpkinje abortiraju, itd. Ima da nas nema :D

Мада треба додати да је и шиптарски наталитет од 1999. године у константном паду. Тренутно је наталитет Срба на КиМ већи него наталитет шиптара, што наравно неће изменити демографску слику али чисто да укажен на тренд.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 17:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

NenadV je napisao:
A.J.V.A.R. je napisao:
spijo je napisao:
Slika

Oni će kad tad pogriješiti a će im biti jadna i kukavna majka. Treći Balkanski rat ako ga i bude biće svođenje Albanije na još manju. Nema naroda u okruženju Albanije kome nisu dozlopizdili. Srbima i Makedoncima najviše su dužni!

Ode sve do Podgorice 8) veli Kočo
http://www.vestinet.rs/aktuelno/pretnja ... i-novi-rat

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 18:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Како их треба све потровати нервним бојхним отровима. Двапут. За сваки случај.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 20:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A ne,to bi bila velika greška.Srbija treba iskoristiti ovu priliku i podržati albance u namjeri pripajanja crnogorskih teritorija.Sve na bazi reciprociteta. :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2013, 08:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
LemiGO je napisao:

Natalitet i kod Šiptara je u debelom opadanju a u samoj Srbiji ih ima svega 60 hiljada ako i toliko jer jedan dio Albanaca na jugu Srbije samo fiktivno živi u Srbiji odnosno ima lične karte sa prebivalištem u Preševu i Bujanovcu a u stvari žive u Podujevu, Prištini i Kosovskom Pomoravlju. Popis su bojkotovali upravo iz razloga što vlada Srbije nije dozvolila Albancima sa 2 adrese da budu popisani.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2013, 14:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kakvi balkanski ratovi kakvi bakrači nemojte slušati gluposti polupismenih analitičara :roll: Narod nema šta da jede uskoro a oni ih lože da će ih Šipci protjerati iz Srbije, isto ko nas u RS da će nas Muslimani protjerati...ljudi manite se gluposti, za koga ratovati? Brata Srbina kojeg nisam nikad vidio i ne zna da postojim? Da ga oslobodiš da proda imovinu i ode u BG i kupi stan?

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2013, 15:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
nepokoreni je napisao:
Kakvi balkanski ratovi kakvi bakrači nemojte slušati gluposti polupismenih analitičara :roll: Narod nema šta da jede uskoro a oni ih lože da će ih Šipci protjerati iz Srbije, isto ko nas u RS da će nas Muslimani protjerati...ljudi manite se gluposti, za koga ratovati? Brata Srbina kojeg nisam nikad vidio i ne zna da postojim? Da ga oslobodiš da proda imovinu i ode u BG i kupi stan?

Slazem se sa Nepokorenim na ovim prostorima za sada sa ovim gubernatorima ratovat ce se samo i samo tj. ako i kad veliki dozvole u kolicini i na nacin koliko dopuste.
Nesto kao ono…
Sjecas se ono kad djeca dodju tu u ulici pa zaguzvaju, cice, skice ko da ih deres, dovate se za kosu valjaju po ulici oko skolice na betonu ili cije kliker blize rosi.
A ti zadje opalis dvije sljage iza usiju i zavedes red, onaj vice nisam ja a ovaj drugi nisam ja….nema galame mir boziji, djeca te mrze vidis im iz ociju da bi te komadali, a ti, znas kolko se sikiras :lol: :lol: :lol: neces zaspat od tog pogleda, jos im dobacis jeb.. cu vam majku jos samo jedno mi zagalamite…i odes na pivu.

Kakvi ratovi po svom izboru,,,samo kad pripuste... :D

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2013, 15:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2011, 21:09
Brale001 je napisao:
nepokoreni je napisao:

Slazem se sa Nepokorenim na ovim prostorima za sada sa ovim gubernatorima ratovat ce se samo i samo tj. ako i kad veliki dozvole u kolicini i na nacin koliko dopuste.
Nesto kao ono…
Sjecas se ono kad djeca dodju tu u ulici pa zaguzvaju, cice, skice ko da ih deres, dovate se za kosu valjaju po ulici oko skolice na betonu ili cije kliker blize rosi.
A ti zadje opalis dvije sljage iza usiju i zavedes red, onaj vice nisam ja a ovaj drugi nisam ja….nema galame mir boziji, djeca te mrze vidis im iz ociju da bi te komadali, a ti, znas kolko se sikiras :lol: :lol: :lol: neces zaspat od tog pogleda, jos im dobacis jeb.. cu vam majku jos samo jedno mi zagalamite…i odes na pivu.

Kakvi ratovi po svom izboru,,,samo kad pripuste... :D

Srbi su ratovali sa svima u regionu i podosta popusili, sad ostaje na Rusiji da odradi posao sa energetikom i juznim tokom, posle toga cemo da pricamo sa malo promesanim kartama sto se tice balkana.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2013, 16:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

RainMan je napisao:
Srbi su ratovali sa svima u regionu i podosta popusili, sad ostaje na Rusiji da odradi posao sa energetikom i juznim tokom, posle toga cemo da pricamo sa malo promesanim kartama sto se tice balkana.

Kakve sad to veze ima sa temom današnje emisije? Doćiće baćuška postaviti gasovod i proglasiće nas za zapadnu guberniju i onda ćemo se svima naje8ati majke od Đevđelije do Karavanki? Jašta....ko da na forumu pišu djeca od 12 godina :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 170  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]