banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 09:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 130 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2004, 19:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
S obzirom da si ljubitelj "velike brzine", nista od toga.... :lol: :lol:

Nego, muske gluposti na stranu :-? , ovi koji su vozili kroz BL ovih dana, sta mislite na zeleni talas i nove semafore koji su postavljeni kroz centar grada?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2004, 19:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jun 2004, 20:46
Mojne sad da mijenjas temu... :lol: Aj, vrati se, i procitaj sta JA rekoh o "velikim brzinama" - brzina me NE UZBUDJUJE - KRIVINE ME PALE! :wink: Ako imas sto mi treba - znas gdje me mozes naci :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2004, 19:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
mene je zbunio semafor kod opstine :-? Stanem da propustim pjesake a niko ni da pomisli da krene :-? Kontam sta im je, kad skontam semafor ( kojeg nije bilo par sati prije :-? ) Poslije sam primjecivala da ima i "domacih" koji se gube :wink:

Zeleni val je dobra stvar za vozace, ali poznavajuci nas mentalitet pjesaka, ne znam koliko ce to biti "dobro" po njihovu bezbjednost :-?

Sem da ti kaľem - ne udaraj me nisko...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2004, 21:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
Citiraj:
A taj malbasic, ne znam ga, niti me zanima, ali voziti pored Kajaka i Kastre 100 km/h navece i pri tom da ne vidis sta uopste da li je prosao auto ili nesto trece...
Eto kakav je tu mozak u pitanju...

u pitanju je covjek od 40 godina, sumljam da se vozi pored kajaka i kastre, cak skoro nikad ne vozi ferarija u Banjaluci pa mu jo ono bila prilika da ga testira ( tek da znas auto j ena kamionu slepao do Maribora - a vozio ga je n aredovni serviz u Austriju kod kuma jer je auto prvo bilo na austrijskim tablama )

lp

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2004, 23:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
drigi je napisao:
u pitanju je covjek od 40 godina, sumljam da se vozi pored kajaka i kastre, cak skoro nikad ne vozi ferarija u Banjaluci pa mu jo ono bila prilika da ga testira ( tek da znas auto j ena kamionu slepao do Maribora - a vozio ga je n aredovni serviz u Austriju kod kuma jer je auto prvo bilo na austrijskim tablama )
Slepao ga do Maribora, pa tek onda skinuo sa kamiona i vozio kroz Austriju? A ti si bio s njim u kamionu ili u drugom autu, odnosno otkud ti s njim u autu? Auto koje IDE NA SERVIS je testirao i nagurao do 290km/h? Daj kad vec lazes, uradi to da bude makar malkice uvjerljivo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2004, 12:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
Digresija je napisao:
drigi je napisao:
Slepao ga do Maribora, pa tek onda skinuo sa kamiona i vozio kroz Austriju? A ti si bio s njim u kamionu ili u drugom autu, odnosno otkud ti s njim u autu? Auto koje IDE NA SERVIS je testirao i nagurao do 290km/h? Daj kad vec lazes, uradi to da bude makar malkice uvjerljivo.

jel auto mora biti pokvareno da bi se vozilo na servis??? Neznalico.
A na kamionu je bilo zato jer nece da ga vozi po nasim cestama.
Isli smo u drugom autu, mercedesu ML, koji je parkiran na parkingu Evroparka u MB. Ko te jebe, vise necu objasnjavati jer to nije tema, svi oni koji su iz BL znaju koje Veso

lp

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2004, 13:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
drigi je napisao:
jel auto mora biti pokvareno da bi se vozilo na servis??? Neznalico.
A na kamionu je bilo zato jer nece da ga vozi po nasim cestama.
Isli smo u drugom autu, mercedesu ML, koji je parkiran na parkingu Evroparka u MB. Ko te jebe, vise necu objasnjavati jer to nije tema, svi oni koji su iz BL znaju koje Veso
Ne mora biti pokvareno, ali sta ce mu onda auto, ako ga ne vozi? Cuj ne valjaju mu nase ceste!? Pa sto ga je onda uopste kupovao? Da ga drzi u dvoristu ili parkiranog ispred kuce? Koje nebuloze...
Ok, ti si se vozio sa njim u Mercedesu ML. Koji pasos imas? Ako je bosanski, imas li udarenu vizu za ulaz u Austriju (odnosno EU)?

Ne znam ko je Veso, niti me zanima. Ne vodim licnu evidenciju o takvima kakav si ti ili s kakvima se druzis.

Smanji ribu, puce stap (odnosno pobi djecu).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2004, 13:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Dushe: ocigledno su te tvoje krivine daleke i nedostizne, cim ih sijeces po MSN-u (jesam plava ali ne mi promice inace nista 8) )

drigi: i sta ti si sad faca sto kao znas toga... :roll: strasno..
Sve do znadnjih godinu dana su se takvi i slicni njima bojali izvesti ta auta od hiljade i hiljade eura,na nase ceste, kaze ipak se bojali revoltiranog naroda, ali sada vise straha nema, sada gaze sve pred sobom :evil: :evil:

a vezano za zeleni talas: po meni je donekle smanjio guzvu a negde napravio, recimo na raskrsnici kod pozorista.
U tom svemu najsmjesniji su mi cuvari sector security, koji stoje pored svakog semafora po cijeli dan i zvizde na pjesake... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2004, 15:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jun 2004, 20:46
gipsy_girl je napisao:
Dushe: ocigledno su te tvoje krivine daleke i nedostizne, cim ih sijeces po MSN-u (jesam plava ali ne mi promice inace nista 8) )

Pa ja zato tebe trzam... :wink: Sine, jos si i plava?!?! :P :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2004, 15:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Oki, odoste svi u offtopic i prepucavanje ..... receno je sta je receno, ako bude potrebe, postoje nove teme...

R.I.P.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 130 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Sva vremena su u UTC [ DST ]