Ево човјек је лијепо објаснио у чему је квака:
LemiGO je napisao:
Mislim da je to stvar neradnickog mentaliteta, primitivizma i nasi ljudi su samo bistri kad treba nekog prevariti, i kad treba pametovati bez rezona u toj oblasti smo eksperti (velika vecina, mada postoje i oni normalni). Druga stvar, nasi visokobrazovani kadrovi su na vrlo niskom nivou, imamo dosta "intelektualaca" koji su posvrsavali filozofije, prava, ekonomije i razne menadzmente, pravi revolucioniri koji se najeze kad vide lopatu (oni su njezni mislioci

), znaci skolovanje kako bi se sto manje radilo, to je konceptualna zamisao. Znaci postoji manjina koja je iole normalna, ostatak nula i zato cemo lepo da nastavimo sa procesom truljenja ko sto sam rekao masu puta

, kaput i to je to.
Друг, свака ти је на мјесту!
Овдје је
The_new_Statesman рекао да се не ради само о плаћеном послу, већ и самосталним дјелатностима, а колико схватам мисли на кућне послове, уређенје куће, дворишта... За те ствари не треба почети капитал.
По мом мишљењу, ако имаш озбиљанновац за инвестирати, тренутно најбоља могућа инвестиција је не улагати у ништа. Сједи, чекај, посматрај и гледај, прилика ће доћи сама. Ако погледам ситуацију на тржишту ствано је све сумурно.
Млади људи имају идеје, али да ли су оствариве?
Имају слабу подршку од било кога.
Сви причају јој да ми је 100 хиљада, ја би то и то, отворио кафић... ово оно...
Мислим да треба себи рећи: "Имам 0,00 КМ, шта могу урадити да почнем зарађивати" Дакле, заборавимо на новац, на почетни капитал. Улагања нема, шта да урадим да се помјерим из ове тачке према напријед?