18 kanala je novo, ne 30, ukupno ih je sada 30.
Pink Music 3 - Loša slika, loš kvalitet snimaka (kao da su isprane boje), ali ne bih rekao da je sve skinuto sa youtube, možda nešto, ali iako tako
izgleda mislim da nije sa youtube/dailymotion-a i sličnih preuzimano. Nisu ni izvorni snimci to je još sigurnije.
Nasuprot tome, dobar izbor muzike, rock-pop 80tih, 90tih, nešto manje 70tih. Ali čemu novija ostvarenja, ako već ima Pink Music 2 za to ? Nisam ga gledao pa ne znam, ali sam tako u prospektu pročitao, a piše "aktuelni hitovi iz celog sveta".
Kvalitet slike i zvuka se ne može porediti sa vh1, a i zvuk im ide u
dual mono umjesto u stereo.
Pink Movies 2, 3 - 4:3 omjer slike,
dual mono (movies 3 je stereo), titlovi žuti ćirilični. Filmski kanali sa 4:3 ? Ovo je 2013, lansiranje filmskih kanala sa 4:3 omjerom slike ne dolazi u obzir ! Kvalitet slike i može proći, iako je van svih standarda, ajd' da kažemo da je ok.
Pink Action 2, 3 - 4:3 naravno,
dual mono zvuk. Kvalitet znatno lošiji nego na Pink Movies.
Pink Premium - 4:3,
mono zvuk. Kvalitet kao na action kanalima. Titlovi trenutno latinični (vjerovatno puštaju sa DVD-ja) jer je noviji film u pitanju

Totalno neorganizovani, na najavi spiker govori da je neki film u ponedeljak u 18, a piše subota u 14 na ekranu. Raspored kanala nema nigdje, ako već ne mogu epg napraviti neka barem naprave mali sajt sa rasporedom.
Pink World - Nema šanse da će opstati dugo, one novinarke će izvršiti samoubistvo nakon nekoliko sedmica jer neće imati o čemu pričati, pa E!
kanal ponavlja stalno jedno te isto, a ne Pink...
Vizuelni identitet, kao što smo navikli,
prekrižena 0, arial fontovi sa izlizanim trejlerima skinutih sa youtube.
Pink Reality - OK slika, farma uživo 0/24, to će sigurno raditi, imaju materijala ili što bi rekao Željko contenta

Sve u svemu, možda su oni otkupili 10 000 filmova, ali način na koji će sve to puštati nije prihvatljiv za 2013. godinu. Plus im je što nemaju reklama...
Kvalitet Željko, kvalitet, pusti kvantitet. Ko još lansira 400 kanala. Ko još lansira History program bez jake produkcije ? Ne ide to tako, ne ide jednostavno.