Citiraj:
i dalje sam misljenja da ce bogdanovic biti igračina evropske klase
Ima sve preduslove, ali nema hladnu glavu i razum izgleda. Čuo sam sa nekoliko strana da je dečko poprilično trknut i svojeglav, da ovako mlad, na početku karijere, već voli da džonja po kladionicama. Napadački je odličan, ima dobru promjenu, ulaz, odličan finiš oko koša i izrađen šut, tehnički vrlo dotjeran. Sa dugim rukama, ima i odbrambeni potencijal, ali Vujošević nije baš poznat po tome da fabrikuje vrhunske šutere. Češće dođe do situacije, da ih upropasti, poput Milosavljevića...
O utakmici sinoć, nema puno da se kaže. Par stvari doduše, odveli su utakmicu na stranu Partizana. Mladost i veća energija, motiv do neba, utakmica koju su igrali u svom ritmu, bolja adaptacija na sudijski kriterijum, koji je blago govoreći bio čudan između dva poluvremena. Odlična improvizacija u napadu. Ne može se reći da su ofanzivno nešto briljirali, ali su šuterski dosta sigurni, pa Vesterman, gotovo lakoćom šutira i pogađa iz driblinga, Bertans preko dvojice igrača i tako dalje. Sve u svemu, imaju veću sigurnost, što je za mladu ekipu, dosta neuobičajeno, ali to je Vujoševićeva specijalnost. O njemu kao treneru, i dalje imam visoko mišljenje, ali kao čovjek me stvarno razočarava, iz meča u meč. Nevjerovatno kolikom pritisku izlaže sudije na svakom meču. Ono jurišanje na zapisnički sto, stvarno me frapiralo. I to zbog čega? Zbog j...ih 6 desetinki za napad. I da, pomalo je licemjerno nazivati ekipu Partizana nacionalnim blagom, kad su nosioci igre dva Francuza i Letonac...
Na stranu sve, do trijumfa su došli stvarno zasluženo i na tome im treba čestitati...