banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 00:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 170  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Apr 2013, 06:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ko želi nešto da poruči Vučiću evo prilike.Pogotovo poslije ovakve izjave;ВУЧИЋ: ПОСТИГЛИ СМО НАЈВИШЕ, КОСОВО ЈЕСТЕ ДЕО СРБИЈЕ

https://www.facebook.com/aleksandarvuci ... ion=stream

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 06:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Neke zene se kolju...

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 12:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Takođe su Rusi i Fincima na kraju II WW oteli Kareliju, još jednu kolijevku.Valjda se zbog toga Finac Ahtisari osvetio nama kao slavenima i ruskoj braći.

i ja bas nesto kontam, sigurno je to u pitanju...

Citiraj:
ovako su "fakticki" i turci 500 godina mislili da je njihovo,i austrougari,i hitler i musolini,pa opet na kraju pripadne onome cije je...i opet ce....ovaj put nece trebati 500 godina.

jedini sitni, mikroskopski bag u tom rezonovanju je to sto je u srbiji i za vrijeme turaka i za vrijeme austrougara i za vrijeme hitlera i za vrijeme musolinija zvijelo 90% srba. zbog toga se uvijek i oslobadjala okupatora. dok na kosovu zivi 92% siptara. uzimajuci u obzir prirodni prirastaj kod srba i kod siptara, kao i ugrozenost srba na kosovu i vjerovatno nove migracije, moze se ocekivat da taj procenat ode jos vise na stranu siptara. a, kao sto je patrijarh pavle govorio milosevicu, "cije je stado, tog je i livada"...

ja bi stvarno volio da mi neko od ovih sto sanjaju da ce kosovo opet nekad biti dio srbije objasni koji to slijed dogadjaja treba da se desi da se to postigne? da NATO propadne, rusija zavlada svijetom, pa onda da dozvolu srbiji da sa vojskom udje i pobije sve siptare tamo? da svi siptari odluce dobrovoljno da emigriraju u albaniju? da neko donese virus ebole iz ugande na kosovo i da, nekom volsebnom igrom slucaja, taj virus pobije samo siptare?

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 12:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Напретком генетског инжињеринга ова задња опција и није више баш толика научна фантастика. :D Иначе, пошто ће Шиптари наставити да рове, и сљедећа је Македонија, прилика ће сама да се отвори, само бојим се да ће да "изненади" тадашње руководство Србије. :(

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 13:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
jedini sitni, mikroskopski bag u tom rezonovanju je to sto je u srbiji i za vrijeme turaka i za vrijeme austrougara i za vrijeme hitlera i za vrijeme musolinija zvijelo 90% srba. zbog toga se uvijek i oslobadjala okupatora. dok na kosovu zivi 92% siptara. uzimajuci u obzir prirodni prirastaj kod srba i kod siptara, kao i ugrozenost srba na kosovu i vjerovatno nove migracije, moze se ocekivat da taj procenat ode jos vise na stranu siptara. a, kao sto je patrijarh pavle govorio milosevicu, "cije je stado, tog je i livada"...

milanko,čemu nervoza i želja za brzim rješenjem?

niti je početak vremena 1999 godina,1914,1945,niti je kraj vremena 2013...samo polako,strpljen-spašen...

šiptari svoju istorijsku priliku propuštaju upravo sada,dok su ovako "jaki" sa usa iza sebe,jer (nažalost) vidim da ima u srpskom korpusu onih koji bi pristali na podjelu kosova i metohije..srećom,šiptari neće da čuju za to.

ako je istorija učiteljica života,onda šiptarima predviđam sudbinu nijemaca iz slavonije,srema,banata,bačke,koji su takođe bili "svoji na svome",imali "privatno vlasništvo koje je svetinja",ili srba iz republike srpske krajine koji su činili preko 90% na tom prostoru,a sad su na nivou statističke greške...
prvo malo veće svjetsko previranje,promjena odnosa snaga u svijetu,i nijedan šiptar neće ostati na kosovu i metohiji,poput ovih pomenutih nijemaca i srba....biće vraćeni tamo odakle su i došli,u albaniju....a ovakvu priliku za podjelom kosova i metohije,i istorijskom dogovoru sa srbima,neće imati više NIKAD!

zato samo bez nervoze :wink:

nećemo mi to doživjeti u ovom životu,ali ja mrvicu dileme nemam čije će biti kosovo i metohija...mnogo više dilema imam za nas ovdje...iz dana u dan izjedamo sami sebe prokletošću i nezajažljivošću,demografski ćemo izumrijeti ako nas vatikan drugačije ne pomete :(

ali eto,ti si iznio svoj stav,ja svoj,i niti ćeš ti mene ubjediti da na "kosovu treba prihvatiti faktičko stanje" (niko na svijetu se ne odriče svoje teritorije,pa čak i kad je hiljadama kilometara udaljena!!), niti ja tebe mogu ubjediti u ove svoje vizije koje su samo pretpostavke bazirane na istoriji,zato je bolje da se manemo ćorava posla.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 13:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Vrijeme mnogo brže teče nego ranije u istoriji. Nije nemoguće da za naših života doživim neke stvari. Što se mene tiče trebalo bi im prepustiti i Preševsku dolinu. Neka duvaju u balon što više i brže.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 13:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ма ја бих иселио оно Срба што је остало и прве згодне прилике Шиптарима организовао "индустријску несрећу" са Сарином и Ве-Икс-ом али ко мене пита... :(

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 13:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Dovoljno su ih njihovi saveznici obogatili osiromašenim uranijumom. I još otvorene granice prema EU i odoše oni sami :)
Mada je veći problem što mi ne znamo šta ćemo i kako ćemo i sa onim čime trenutno raspolažemo... Eto moraju doći iz UAE da radi na navodnjavanju ...

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 17:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Kosovski Srbi nemaju nizak natalitet. Manje ih je u odnosu na Albance zbog iseljavanja milom ili silom a ne zbog nataliteta.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2013, 01:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
http://www.mondo.rs/s287367/Info/Srbija ... dalje.html

Citiraj:
"Ova Vlada je preuzela odgovornost , i može neko da nas sada voli ili ne voli ali sam siguran da će nas buduće generacije poštovati zbog ovog što činimo. Ko misli drugačije može da se lično žrtvuje, ali niko nema prava da žrtvuje čitav srpski narod i na Kosovu i u Srbiji", kaže Dačić.

U "junačenja", kakva su bila recimo sa Republikom Srpskom Krajinom, više niko ne sme da ide, rekao je premijer.

"Da Slobodan Milošević nije uveo sankcije vođama Srba u BiH, kada su muslimansko-hrvatske snage bile pred Banjalukom, ne bi bil ni Dejtonskog sporazuma ni Republike Srpske danas", podseća Dačić.

Хвалите ме уста моја. Јебо те Слободан а ти њега.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2013, 01:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Da nije bilo Slobodana Milosevica, RS bi se prostirao na cijeloj teritoriji BIH vec neke devedeset druge-devedeset trece...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2013, 06:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E sad ŠBB KBB.
Da je umjesto Slobe bio bilo koji politički mekušac rata nebi ni bilo,Srbija bi se davno raspala,BIH bi bila unitarna bez entiteta..........

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2013, 06:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2013, 11:02 
Stara kuka
Stara kuka

Čitam da sada kada su "riješili" Kosovo na red dolaze pritisci na Republiku Srpsku tj. na Dodika da pristane na reviziju Dejtonskog sporazuma. Kako li će to izgledati?
Sreća je da Srbiju niko ništa ne pita tako da ne može vršiti pritisak kao što to radi kosovskim Srbima.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2013, 11:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pomenuo sam pre par dana da dolazi ista odluka za RS ili nacionalizam ili pomoc EU...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2013, 11:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ma jok, Bosna je daleko uredjenijeg statusa nego Kosovo. Sad sto se taj status mnogima ne svidja... To je druga prica.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2013, 11:47 
Stara kuka
Stara kuka

Nešto nisam siguran da bi iko normalan u RS-u pristao na ukidanje institucija u cilju stvaranja unitarne BiH. Došlo bi do sukoba a u situaciji potpunog ekonomskog kraha ljude je još lakše nahuškati nego u prijeratnom periodu. Daleko smo mi od EU, još dalje nego Srbija.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2013, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Čitam da sada kada su "riješili" Kosovo na red dolaze pritisci na Republiku Srpsku tj. na Dodika da pristane na reviziju Dejtonskog sporazuma. Kako li će to izgledati?

od bosne su svi davno digli ruke, zato nam cvjetaju ruze

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2013, 12:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Што је више руку то су руже трновитије.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2013, 15:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Možda je van teme a možda i nije.Za sve koji imaju oči, da vide, naslovna strana sretenjskog ustava.

Spoiler:
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 170  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]