banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 23:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Mar 2013, 16:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Јесмо опет били у контраритму, нисам сконтао?

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Realno, nismo imali sreće. Realno, ne možemo je svaki put ni imati. Ove Radove juniore je trebalo razbiti da im bridi dupe.

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
papučar je napisao:
Bolje da sam kopao, manje bi se smorio. Ovo je toliko dno da ne vjerujem da moze dublje, ladno smo postali prosjecan ligas koji nigdje i ni protiv koga nema sigurna tri boda. Vojvodina ce ladno biti ispred nas na kraju, a Jagodina nas mozda i izbaci iz LE.

E jbg sad Jagodina...

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2013, 16:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Dok je ovaj strucnjak na klupi sve je moguce.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2013, 16:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ma nek vise ide u kur... i on i izgovori ako ne podnese ostavku prosao je pripreme sve..
Izmjene su mu bile debilne, poremetio je i ono malo igre sto je imao i najveci je krivac za ovo...
Iako sam mislio da se necu vise nervirati opet me uhvatilo...

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2013, 16:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Imam osjećaj da se oni na pripremama "odučavaju" da igraju fudbal, svaki put kad se vrate s njih se ne mogu sastaviti sa igrom...

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2013, 16:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Teške noge od jakih priprema, vječiti izgovor svih trenera sa ovih područja.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2013, 16:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Šta je problem? Čovjek rekao da nije izgubio nijednu utakmicu kad je on radio pripreme. Je li sad izgubio? Nije. Molim lijepo 8)
Sunce ti žarko, da nas je on vodio kad smo igrali sa onim ljetnim, jakim Radom na Marakani 2-2, pa ako ne bismo 7 komada primili, pošto smo od simpatičnih Nišlija mogli 5.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2013, 16:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
После скандалозног ремија са екипом Рада, новинарима се обратио тренер Звезде, Александар Јанковић.

- Сами смо себи највећи противници. Нисмо могли да дотучемо противника и постигнемо други гол. Они су нам дали гол из првог шута и након тога смо тотално пали.

На питање шта види као разлог ремију, Јанковић је рекао:

- Постоји грч и стрес код играча, немам замерке на вољни моменат. Данас смо имали пуну контролу утакмице и другачије бисмо причали да смо постигли и други гол. Имам замерке на поједине играче, али то је интерна ствар, причаћемо о томе у свлачионици. Највећи проблем је на психолошком плану код играча, пет година без титуле, свака нова година појачава притисак. А у питању су млади момци који морају да науче да се носе са тим.

Тренутни тренер Звезде отклонио је и недоумицу око могућег одласка.

- Не размишљам о оставци после нерешеног резултата.
- See more at: http://www.redstarbelgrade.info/fudbal- ... BiyMU.dpuf

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2013, 16:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Суздржавао сам се колико сам могао, скоро читаве припреме нисам коментарисао, све у нади биће боље, али... Управа је имала прилику све да растури, сложи младе Звездине играче и без сикирације у наредне 3 сезоне. Ако један Ренџерс може кренути од четврте лиге, ни Звезди не би ништа фалило да се мало "реформише".

Али није! Шта сада имамо? Гомилу преплаћених играча који су само тужба у најави, гомилу просјечних и испод просјечних играча чији је власник Бог драги само зна ко. Како очекивати да просјечан играч одигра изнад просјечну партију ако је посљедњу плату добио прије 6 мјесеци?

Шта тек рећи за селекцију играча и понашање истих на терену и ван њега? Лакрдија на почетку припрема, лакрдија на почетку првенства. Петковић насатвља у стилу велеградског клошара показавши средњи прст према западној трибини. И како за то бива санкционисан? Европо далеко ли си... Најстандарднији играч на припремама, Лука Миливојевић не почиње утакмицу, репрезентативца Мијаиловића нема ни на клупи па не могу да се запитам, по којим се критеријима саставља екипа Црвене звезде? Чији је играч Срђан Мијаиловић? Зашто Каду и Микић нису продужили уговоре иако је на почетку мандата јасно истакнуто да играчи који имају уговоре краће од годину дана неће бити у конкуренцији за састав? Зашто у Звезди игра Марко Вешовић? Могу још да додам и то, да онај који прода Дарка Лазовића за сваку суму већу од милион евра треба да добије почасно мјесто на стадиону.

Срећа да се у Партизану краде на тоне, иначе они би са својом хиперпродукцијом квалитетних играча могли сваке године да играју запажену улогу у Европи, плус да првенство прегазе ко плитак поток.

Честитке играчима, тренеру и управи Рада на још једној демонстрацији правих фудбалских вриједности.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2013, 16:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2013, 08:16
Gocias je napisao:
Срећа да се у Партизану краде на тоне, иначе они би са својом хиперпродукцијом квалитетних играча могли сваке године да играју запажену улогу у Европи, плус да првенство прегазе ко плитак поток.

A koje to godine Partizan nije pregazio prvenstvo kao plitak potok. Sada je jasno da imaju 6-to prvenstvo u nizu. A vjerujem da na tome neće stati. Zvezda se samo zbog imena i sudijskog kriterijuma uspijeva naći na drugom mjestu, inače realno je i iza Rada i iza Vojvodine.

Janković? Zar zaista treba trošiti vrijeme na ovog čovjeka. Nikako.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2013, 17:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2013, 08:16
Nadam se da će se Džajić konačno prestati igrati predsjednika, uzeti svoga trenera za ruku i zajedno sa njim otići iz Zvezde.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2013, 20:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Priča se da je Čović po gradu tražio tekvondo zaštitnu opremu... ili Fića mijenja sport, ponesen uspjesima Milice Mandić, ili je nešto drugo.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2013, 20:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Kontam da bi se i najgori covjek na svijetu postidio ovoga i dao ostavku ali nas trener je gore od toga, kakvo govno od covjeka....

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2013, 21:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal- ... ovica.html

Op, op..

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2013, 21:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ma nek se gone i oni, sta su cekali da upropaste i ovo malo igre sto smo imali! Ma bjezi!

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2013, 21:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jbg, Stojadinovic ga je htio odmah smjeniti ali Dzajic nije..

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 08:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Pitanje je sad i kome utrpati ovu tonu vrućeg krompira u ruke, ako i pošalju ovog demagoga kroz izlazna vrata sa sve otiskom stopala na dupetu... Ko je dovoljno blesav da se prihvati tog posla. Ono što Zvezda trenutno može da pruži bilo kom krštenom treneru je osrednji tim, sklepan "s koca i konopca", tim koji je prošao Jankovićeve pripreme, tim bez igre i koncepcije... Budući trener može da očekuje puno stresa, nerviranja, gutanja knedli i lijekova za smirenje. Plata je neredovna i vrlo vjerovatno mala, a radi se u okruženju gdje pola uprave ne priča jedan sa drugim, gdje sportski direktor vodi jednu politiku, predsjednik za finansije drugu, a predsjednik kluba treću (ako on uopšte ima politiku i koncept).
Ovaj oglas za posao zvuči zaista primamljivo...

Evo sad čitam da se razmišlja o Rajevcu... Pa je..lo nas sunce blesavo, mi smo u kanalu i tačno sami sebe dodatno zakopavamo umjesto da radimo kontra. I taj Rajevac i ostala trenerska bratija iz domaće lige, treba da se drže na što daljem odstojanju od kluba, ako treba i vatrenim oružjem, kako eventualno talentovani klinci, ne bi usvojili nešto od njihove visprene trenerske filozofije. Jer ono što prosječan Đorićev ispisnik nauči igrača, ne popraviše ni tri trenera klase Hidinka, Lipija...

Najvažnije je smiriti očekivanja. Ko god da dođe, makar stvarno bio vrhunski trener, što je malo vjerovatno, teško da za kratko vrijeme, može da promijeni nešto značajno. Ključno je da se napravi neki nukleus tima, da se konačno usvoji neki koncpet rada, filozofija koja bi imala glavu i rep. Da se razigra neko od potencijalnih kandidata za prodaju, kako bi se nešto zaradilo na kraju sezone. Recimo Milivojević i Mudrinski se mogu prodati za solidan novac, ako dobro odigraju ovaj dio sezone, a u isto vrijeme, u njihove potencijalne zamjene treba projektovati Savićevića, malog Mihajlovića ili Ožegovića. Mora se raditi planski, a ne da koncept igre bude takav da je Milijaš nezamjenjiv i da od njega zavisi komplet igra, a bogami i rezultat. I njega treba pod hitno nekome uglaviti, makar da sae rastereti budžet, zbog njegove ogromne plate...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 08:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Rajevac i Simo Krunic se spominju, ali ja se kao nepopravlji optimista i dalje nadam grande Zivadinovicu, pa da show bude potpun.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 09:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
papučar je napisao:
Rajevac i Simo Krunic se spominju, ali ja se kao nepopravlji optimista i dalje nadam grande Zivadinovicu, pa da show bude potpun.

Simo Krunić... To se neko bolan zaje..va, nemoguće. Mada mene ne bi iznenadilo da odnekud ispadne i Kosanović, na sve pobrojano.

Od trenera iz JSL vrijedan pomena je jedino Marko Nikolić, ali on mi ne djeluje ni kao budala ni kao mazohista, a jedino u ta dva slučaja, možemo da se nadamo da bi došao.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]