banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 10:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 56  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Sep 2011, 16:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
uh danas kad nisam pobila one kokosi u porodicnoj na hisetama ,pa gdje su ti ljudi isli u skolu,kakav hipokrat kakvo sta,za recept chr bolesnika koji ne moze bez tih ljekova,ceka se vise od 10 dana termin jer nema dr,jos uvijek godisnji traju...dodjes nekako do neke famozne dr,koja ne moze napisati recept za isti lijek koji je terapija vec godinu dana jer porodicni ljekar iz nemara nije nekad upisao neku otpusnu listu(samo ne znam na osnovu cega godinu dana pise recepte)a ni ova spodoba to ne moze jer je porodicni ljekar bogom dan :angry4: pa da covjek nekog ubije,najmanji je problem otici i kupiti lijek koji za koji sam oslobodjena participacije ,sto sam morala i uraditi i sad cekam pon da idem po karton ali nisam pametna gdje se prebaciti upste,a o onim med sestrama nacifranim je suludo i pricati treba to sve na abdominalu ,onkologiju,neurologiju sutnuti da malo i rade nesto,ono je bruka i sramota,ja sam radila u bolnici,medicinar sam ali kad vidim takve primjere,sramota me je sto sam iste struke,ono je jad i cemer...

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 22:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Ne idi na Mejdan i Laus!Ubjedljivo najgori timovi porodicne medicine.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 22:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hiseta je ovo,uvijek im fali ljekara,ali zato po 5-6 sestara u smjeni,ne znam sta rade njih toliko...a ne znas koja je gora od koje...nisam pametna gdje da predjem,nazalost,prisiljena sam da ih vidjam daleko cesce nego sto bih to htjela...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Nicole je napisao:

Sta fali dr Stjepanovic na Lausu?

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 23:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Lično, meni su najgore one koze na Poliklinici i u Lazarevu. Na Poliklinici zato što su glavne face pa rade tu, a u Lazarevu jer je to amb. sa najviše pacijenata, pa su samim tim "interesi" pojačani, odnosno može im se.

Lauš i Mejdan, onako, tu i tamo.

Petrićevac mi se čini i više nego ok. Nema ih puno, nemaju previše pacijenata, čak ih i farmaceuti iz okolnih apoteka ih hvale, što je neviđen slučaj. :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 23:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2009, 20:51
blackrose je napisao:
Nicole je napisao:

Sta fali dr Stjepanovic na Lausu?

Po meni ona je jedina normalna na Lausu, ove ostale necu ni da komentarisem...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 11:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prebacite ako je na pogresnoj temi...
Djecak je iz BL... :(
Uništili su mi dete, a sada bi da me hapse

Moj sin nije jedini pogrešno lečen

Dražen Gajilović kaže da njegov sin nije jedini koji ne prima adekvatnu terapiju i apeluje na sve koji mogu da pomognu da se promeni stanje u zdravstvu.
- Na tom istom Institutu za majku i dete lečen je i dečak Ognjen Gudelj, koji je oboleo od leukemije, a kada je umro ispostavilo se da je dete sve vreme imalo tumor na mozgu! Takve stvari nikako ne bi smele da se dešavaju - ističe Dražen.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vest ... hapse.html

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 09:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
да не испадне да браним докторе, јер има стварно свакаквих (како добрих тако и лоших), али понекад и људи тј. пацијенти знају претјерати. слажем се да уколико доктор погријеши треба да буде кажњен, што код нас није баш чест случај, али и људи пуно претјерују и често очекују од доктора да буде чудотворац и знају бити често веома безобразни, дрски и незахвални. разумијем да је у питању и очај, поготово када се ради о болести од које се може умријети, али јебга имај мало поштовања према некоме ко се труди да ти помогне.

а оне квази докторчиће које је баш брига за пацијенте и који раде тај посао из питај Бога којег разлога, уф такве не подносим. :angry4:
праве докторе, који су стварно труде да помогну цијеним веома много, и такви уколико не знају шта нам је послаће нас код некога другог, јер им је циљ да пацијент оздрави, а не да се праве паметни.
а још су ми гори они који скроз невољно раде свој посао. у Пискавици породични доктор, оно у животу нисам чуо какве човјек глупости прав, то је Боже сачувај. у сваком житу има кукољ, али ајд када тамо неки економиста офрље ради свој посао, то није толико страшно, али доктор?! алоооо па ту су у питању људски животи!!

ово сам већ спомињао, али морам опет. три године сам провео на медицини, и тачно се још тада видјело ко ће бити добар доктор, а ко ће бити један од ових квази доктора које сам горе спомињао.
не знам, можда филозофирам, али мишљења сам да поред знања квалитетан доктор мора да посједује и одређене позитивне људске врлине

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 09:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

viewtopic.php?f=68&t=17325&p=1402839#p1402839

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 04:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Nov 2011, 03:56
....u nesto se verovati mora, u Boga il lekare....
ni ovi u privatnoim ordinacijama ne ulivaju poverenje, niti su im rezultati za pohvalu. Jednostavno, u vama vide poster novcanice od 200 ojra.....a onaj sjaj u njihovim ocima, je zivotinjsko lovacki instikt.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 13:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Bio kod nekog Mengelea (nije nas doktor u pitanju), covjek nije ni ustajao sa stolice, nit me pregledao nit je ustajao sa stolice, sjeo i pita me sta mi je, ja rekoh to i to, i samo me pita koliko mi treba bolovanja :roll: napisa recept i adios, ljudi ulaze i izlaze iz ordinacije ko na traci, niti minut mu ne treba po pacijentu. I naravno tip profulao sa receptom, dao mi ko zna kakve tablete i sad mi je gore nego sto je bilo, dobio nove simptome, citava utroba gori :roll:

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 14:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
yak3 je napisao:
....u nesto se verovati mora, u Boga il lekare....
ni ovi u privatnoim ordinacijama ne ulivaju poverenje, niti su im rezultati za pohvalu. Jednostavno, u vama vide poster novcanice od 200 ojra.....a onaj sjaj u njihovim ocima, je zivotinjsko lovacki instikt.

baš tako.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2012, 00:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2009, 16:44
Meni su tri godine liječili mokraćne kanale. Kroz te tri godine sam pošto nije bilo napredka imao od 6 doktora 6 različitih dijagnoza. Zadnja je bila "bruh". Prva operacija neuspjela, greška doktora, druga operacija isto neuspjela (po meni, jer oni tvrde da je sve u redu) a ja i 8 godina od kad se pojavio problem a 3 god. od druge operacije imam problem sa svim fizičkim aktivnostima, čak imam problem i kad hodam. E šta sam sve proživio kroz ovih 8 godina... ovi naši doktori nemaju pojma.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2013, 10:28 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Citiraj:
Pravilnik o nagrađivanju lekara, na primeru dr Dragana Petrovića. Tri meseca prima manju platu, jer premašuje normu od 36 pacijenata dnevno. Dr Petrović primi i pregleda pedesetak, pa gotovo svaki dan ostaje u ordinaciji i posle radnog vremena

http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.h ... mnogo-radi

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 01:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Prije sat vremena u dobojskoj bolnici na odjelu za radiologiju na hodniku se setaju 2-3 macke. Zao mi je samo sto nisam stigao da slikam.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 09:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Prije sat vremena u dobojskoj bolnici na odjelu za radiologiju na hodniku se setaju 2-3 macke. Zao mi je samo sto nisam stigao da slikam.

Bar nema miseva :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 10:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Eto sta ti je pozitivno razmisljanje :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 10:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
shakal je napisao:

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 10:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
shakal je napisao:
Eto sta ti je pozitivno razmisljanje :lol:

A ja sinoć htjela pitati za te mačke, jesu u miniću sa sve kapicom na glavi al da ne spamujem. :)

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 11:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
To neko povezao kako macke imaju umirujuce dejstvo na ljude, pogotovo kada predu :wink: :D. A ko je alergican na njih neka nadje drugu bolnicu :D. Jos kad bi ih izdresirali da hvataju zohare mogli bi preporuciti i Paprikovcu da nabavi desetak :D.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 56  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]