banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 20:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2004, 17:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
ako sek predje u sacremento u la ide stojakovic... ( pise u la times-u) i niko vise
a u dallas ... ovogodisnji ruki ( neki rus ) i niko vise... problem je u njegovoj plati ( sljedece godine bi trebao dobiti 35mil $ ) i lakersi ga daju onome ko ga moze platiri jer hoce da kobeju ponude maximalan ugovor na 140 mil $

ono o dovodjenju nowickog je smijesno, kuban je sam izjavio da ce sek uz novickog biti nosilac dalasa sljedece godine.

a da li odlazi sek??? zadnja vijest je da prodaje kucu u LA-ju, to nesto govori:)

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2004, 18:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
Da, cuo sam i ja da Shaq prodaje kucu u LA-u ali nije tacno to sto govoris o trejdu! Danas sam na nba.com-u procitao da je sakremento ponudio lejkersima divca i webera ali lejkersi su trazili jos i bibija za shaq-a. Zar ti stvarno mislis da ce oni dati shaq-a za tamo nekog bezveznog rukija ili stojakovica??? Tacno je i to da zele ponuditi kobiju max. ugovor ali to ne znaci da ce shaq-a samo dati nekom bez neke nadoknade!?!?!?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2004, 12:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pa krenuli su prvi veliki trejdovi :D
Mekgrejdi je presao u hjuston zajedno sa howardom, tajron lue-om i Reece Gaines a u orlando su otisli Steve Francis, Cuttino Mobley i Kelvin Cato.
Sad ce hjuston biti mnogo jak sa mingom i mekom! Dobro je uradila i orlandova uprava. Dobili su trojicu mnogo dobrih igraca i mislim da ce sad konacno krenuti timski igrati i mislim da ce sa ovakvim timom da se nadju u plejofu. Ako se na vrijeme stignu uigrati.

Prije par dana je Jamison presao u wizardse za stekhausa. To i nije neki trejd sad za pricanje jer su to prakticno 2 ista tipa igraca iako ja vise volim jamisona. Ipak on manje lopti trosi i isplativiji je igrac

Jos se nista ne zna za shaq-a. :(

Vrh

Tema posta: Hm...pitam se..
PostPoslato: 30 Jun 2004, 13:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2004, 14:44
Yao-Mcgrady.. nije los tandem.. ali nema od tog 'ljeba. Ako Shaq predje u Dallas bice mnoogo jaki. Sta je sa Nashom? Finley i Stackhouse ce se ujedati na terenu.. ne mogu zajedno :) Ali nema veze.. ja cuo da Zvijezda hoce da dovede Garnetta. Pise na http://www.sale-male.com pa vi vidite :) Znaci Kobe ostaje..pu majku mu..oko njega se dizalo najvise prasine i on sada ostaje..haha.. smijesno.. :lol:

:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2004, 10:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

heh izgleda da se trejdovi polako stisavaju. Izgleda da ce shaq ici u majami sto mi je mnogo drago ali nije mi drago ko dolazi u lejkerse i mislim da su tu lejkersi mnogo izgubili!!! Glupavi amerikanci!!! U LA ako dodje do tog trejda stize Carton Butler, Lamar Odom, Brian Grant i buduci pik na draftu. Licno mislim ako dodje to tog trejda da ce lejkersi mnogo izgubiti i mislim da nisu mogliizabrati goru soluciju od ove!!!
A bar je Rudy Tomjanovich novi trener lejkersa :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2004, 01:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

eto i na kraju shaw predje u majami. Drago mi je sto je bas u majami presao jer mi je taj klub oduvjek bio simpatican ali mi nije drago ko je dosao u lejkerse :(
ove godine mislim da lejkersi ne mogu nista uraditi. Pa ljudi nemaju centra, nemaju pleja (odlaskom shaqa pejton trazio da ga puste lejkersi) nemaju krilnog centra. Imaju samo krilo i beka a na ostalim mjestima su kante.
ne znam vidjecemo hoce li jos koga dovesti

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2004, 07:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Eto konacno se polako spusta zavjesa na velike trejdove ovde sezone. Kobe je konacno potpisao sedmogodisnji ugovor sa lejkersima vrijedan oko 140 mil. $ i uz odoma i butlera ce ciniti kicmu tima.
Vidjecemo na sta ce to liciti :) E da, fisher je otisao u wariorse :) :) a kenyon martin mislim da je u denver otisao.
Bice fino sledece sezone pratiti malo izmjenjene sastave.

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 17 Jul 2004, 02:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Bogme Ulriče, ti sastavi se stalno mijenjaju i to takvom brzinom da ja to ne mogu da pratim.
Elem, Antonio Mekdajs je došao u Detroit, što će reći da će naš Darko opet imati skoro nikakvu minutažu :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2004, 10:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

The joke?

"He just told me he was going to cross me over on the first day of practice," Wade said. "You know I laughed at that." (shaq)

hahahahah jest on meni lik :)

pa tacno je to harvester, ove godine je bas bilo burno u nba. Mislim da je dosta klubova trejdovalo svoje najbolje igrace i da ce se u sledecoj sezoni gledati mnogo bolja kosarka i izjednacena ja mislim :) Denver ce sada kada je K-Martin otisao tamo biti nenormalno jak. Majami da ne pricam, lejkersi ce biti standardno jaki (iako mislim da nemaju sanse za prsten ove godine), sakremento heheh pa oni su vjecni baksuzi tako da se za njih nema sta reci :) San Antonio je opet moj favorit za prsten sledece sezone jer oni apsolutno nista nisu mjenjali i mislim da ce razbijati sledece sezone. Ah da, umalo da zaboravim na dvojac iz hjustona, auuuu bice svega ove sezone sad :wink:

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2004, 01:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nema sumnje, biće krvi. Ali ne zaboravite Detroit. Ako zadrže Wallacea (možda su to već uradili, nešto nisam u toku posljednjih dana), imaće potpuno isti tim kao onaj koji je osvojio titulu, plus još McDyessa. Jaki kao zemlja. San Antonio takođe, tako da bi finale vjerovatno moglo da bude San Antonio - Detroit. Ali, da se ne zalijećemo, živi bili pa vid'li.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2004, 15:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

hahahah divac potpisao ugovor na 2 godine sa lejkersima i igace us tartnoj postavi sa kobijem :)
Da necete sad mozda navijati za lejkerse hahahahaha

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jul 2004, 20:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

halo ljudi sta je sa vama??? Nikog zivog vise nema na ovoj diskusiji?
niste pomrli valjda? :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2004, 01:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja nisam umro, ali preselio sam se (po stoti put), što je još gore, tako da nisam bio na netu nekoliko dana.
Ne vjerujem da ću navijati za Lejkerse, ali neću ni protiv njih. Sad više ne znam za koga da navijam, Pavlović je otišao iz Jute, Giriček je ostao :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Sva vremena su u UTC [ DST ]