danijell je napisao:
Zaista ne shvatam čemu takav komentar.
Da li je tebe nekada neko masirao, a da nema potrebnu licencu za to?
Bilo kakav problem na računaru da ti se desi, vjerovatno odmah zoveš licenciranog servisera da on to sredi.
Prvi problem sa autom... naravno daovlašćeni servis zoveš. I tako dalje, i tako dalje...
Nisam improvizovao operaciju i nisam ništa mogao "pokvariti" pokušajem. Da nije pomoglo ono što sam pokušao naravno da bi stigla do logopeda. Ja sam to dijete naučio da vozi bicikl, da broji, da piše... Treba li i za to licenca? Vjerovatno bi neko pomislio kako bih joj vadio krajnike ili slijepo crijevo ako bude potrebe.
Treba biti poseban i vidjeti problem tamo gdje problema više nema. Možda sam joj trebao reći da je bolesna i da će jednog dana ozdraviti. Do tada neka bude strpljiva i da joj ne smeta ako joj se djeca u vrtiću ismijavaju. Naravno da je to lako objasniti djetetu od četiri godine...
I jedan nelicencirani savjet. Prije nego što narednu poruku napišeš i odlučiš da je pošalješ, prvo pritisni na tastaturi Ctrl + F4.
Ne razumijem otkuda prica o racunarima, biciklima, automobilima... Mislim da nije komparativno.
Govoriti o razvoju djeteta, i o problemu s racunarom u istoj ravni?
Iznenadjena sam kako ljudi razmisljaju, to je sve...
APP , da bi bio roditelj, prijatelj, brat, ujak, naravno da ne treba licenca,
ali za korekciju ppatoloskih stanja treba.Da, treba.
I za auto, i za racunar ( navodim Vase primjere, cisto da me razumijete).
Nema potrebe da se ljutite, imam pravo na iznesem svoje misljenje,
isto kao sto i Vi hrabro dajete savjete iz oblasti patologje glasa i govora.
P.S. Ne razumijem najbolje Ctrl + F4 savjet,
nisam ekspert za tu oblast,
ali zato i ne savjetujem,
a rado cu primiti savjet od osobe koja jeste..
Sve najbolje u Novoj godini Vam zelim, ujace.