banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 23:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 721 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 37  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Nov 2012, 15:23 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 02 Nov 2012, 15:10
dasha2 je napisao:
E jel' mi moze neko reci koja je stomatoloska ordinacija u onom kao 'shopping' centru preko puta nove zgrade vlade (iza Borcevog stadiona). Tamo sam bila prije par godina, ali sam izgubila njihov broj telefona. Samo se sjecam da se jedan od zubara zvao Ivica, a da je drugi (extra lik) bio neki Srbijanac. Hvala

Mislim da je taj Srbijanac Dr. Uzelac telefoni su: 051 328 888 i 065 515 201 ali nisam ih zvao par godina tako da nisam bas siguran jesu li ok, probaj pa javi.. :wink: pozz

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 13:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2009, 09:50
Jeste kod Ivice radio neki Srbijanac, mislim da se zove Boban ili slicno.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2012, 13:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Nov 2011, 16:29
Koliko kosta vadjenje i popravka zuba u BL? I koga preporucujete?

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2012, 23:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Dec 2007, 17:53
lord of teror je napisao:

E jesi nasao i gdje da pitas za preporuku....sad ce ti se javiti neki od ovih "maskiranih" zubara/zubarki i reci kako je naj naj najbolji taj i taj, kako je to fenomenalno iskustvo, kako se uvijek bojao al eto bas kod ovog je sve odlicno - a ustvari sam/sama sebe hvali :)
Brate raspitaj se malo u svojoj okolini, pitaj ljude koje poznajes, od povjerenja, proguglaj...a ne ovdje...

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2012, 13:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Nov 2011, 16:29
GawriL je napisao:

E jesi nasao i gdje da pitas za preporuku....sad ce ti se javiti neki od ovih "maskiranih" zubara/zubarki i reci kako je naj naj najbolji taj i taj, kako je to fenomenalno iskustvo, kako se uvijek bojao al eto bas kod ovog je sve odlicno - a ustvari sam/sama sebe hvali :)
Brate raspitaj se malo u svojoj okolini, pitaj ljude koje poznajes, od povjerenja, proguglaj...a ne ovdje...

Izvini brate, nisam predvidjela da ce ti zasmetati moje pitanje. -.-

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2013, 18:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2009, 23:48
Ja sam isto imao problema sa raznim stomatolozima u Banjaluci, uvijek mi ispadne plomba, lijek...Ali već godinu dana idem u Stomatologiju Kecman, stvarno odlično rade, još nisam imao problema sa njima. Ja kada skontam koliko sam zubara obišao po Banjaluci, i šta su mi ljudi radili padne mi marak na oči, ali ovi iz stomatologije Kecman stvanro dobro rade, imaju sajt http://stomatologijakecman.com pa ako nekoga interesuje može pronaći lokaciju, kontakte i slično. Moja preporuka.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2013, 00:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

GawriL je napisao:

Izvini brate, nisam predvidjela da ce ti zasmetati moje pitanje. -.-

Ma ne smeta meni nista tvoje pitanje nego ti samo iz najbolje namjere zelim reci da nema vajde ovdje da postavis takvo pitanje.
Evo ti odmah primjer ovaj sad sto hvali tu neku kecmn ordinaciju - ocigledno je da to nije nikakav "zadovoljni pacijent" vec neko od njih iz te ordinacije, ili u ovom slucaju jos vjerovatnije njihov web dizajner koji postavljanjem direktnog linka sajta ordinacije pokusava da popravi google rank sajta a usput i da malo izreklamira ordinaciju. E tako ti je sa 90% "pohvala" na ovoj temi. :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2013, 01:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Moja mama je išla kod ove dr Kecman i bila je jako zadovoljna, radila je navlake. Svidjela joj se doktorica a i neki mladji doktor koji je radio kod nje je bio ok, a moja mama uopšte nije laka za saradnju, tako da vjerujem da je stvarno ok. Čula sam pohvale za njih od još par ljudi. Ja nisam bila, pa ne znam lično, samo prenosim ono što sam čula.
Pa šta što je čovjek napisao sajt, sad većina ordinacija ima svoje sajtove, ne mora uvijek značiti da je reklama. Dobro, često jeste, ali ne mora značiti, nekad na forumu ljudi zaista napišu i svoje lično iskustvo. :)

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2013, 01:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

seven je napisao:
Moja mama je išla kod ove dr Kecman i bila je jako zadovoljna, radila je navlake. Svidjela joj se doktorica a i neki mladji doktor koji je radio kod nje je bio ok, a moja mama uopšte nije laka za saradnju, tako da vjerujem da je stvarno ok. Čula sam pohvale za njih od još par ljudi. Ja nisam bila, pa ne znam lično, samo prenosim ono što sam čula.
Pa šta što je čovjek napisao sajt, sad većina ordinacija ima svoje sajtove, ne mora uvijek značiti da je reklama. Dobro, često jeste, ali ne mora značiti, nekad na forumu ljudi zaista napišu i svoje lično iskustvo. :)

Heh pa upravo zbog tog "nekad zaista i napisu licno iskustvo" i kazem da forum, i uopste internet, nije bas adekvatno mjesto za odluciti o stvarima kao sto je - kome povjeriti svoje zdravlje, jer ne znas ko ti preporucuje, ne vidis ni lice ni ime, nista. U nekim zapadnoevropskim zemljama je zabranjeno zdravstvenim institucijama da se reklamiraju. Mislim da je to u zakonu cak i kod nas, ali mi i postovanje zakona. :roll:
...A o doticnoj zubarki ne kazem nista lose, ne znam, nisam bio, vec samo komentarisem temu i sta se desava na istoj. :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2013, 01:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Ali nije ni loše mjesto za razmjenu iskustava, jer bi se mogao javiti neko ko je npr. imao loše iskustvo sa nekim spomenutim doktorom, pa onda vidiš različita mišljenja i sam izvedeš nekakav zaključak. ali dobro, sad smo već daleko od teme, neću više o prednostima i manama forumske razmjene mišljenja. a mislim da se očigledne i providne reklame ionako sankcionišu ovdje.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2013, 02:07 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

seven je napisao:
Ali nije ni loše mjesto za razmjenu iskustava, jer bi se mogao javiti neko ko je npr. imao loše iskustvo sa nekim spomenutim doktorom, pa onda vidiš različita mišljenja i sam izvedeš nekakav zaključak. ali dobro, sad smo već daleko od teme, neću više o prednostima i manama forumske razmjene mišljenja. a mislim da se očigledne i providne reklame ionako sankcionišu ovdje.

Ma mislim da je ok ova nasa mala diskusija za ovu temu :) jer evo cak i ovo sto pomenu - zamisli da si ti neki doktor kojem posao ne ide bas najbolje a pritom i nisi neki karakter pa iz zavisti anonimno popljujes nekog kolegu predstavljajuci se kao pacijent a taj kolega je mozda sasvim ok mozda i izvrstan strucnjak. Ljudi kad procitaju ipak ce biti rezervisani prema tom kolegi i vjerovatno nece otici tamo, cak ce mozda reci i komsiji "ej cula sam da je taj takav i takav". A niti su bili kod njega niti znaju ko si ti i zasto si to uradio. E to ti je jedna ruzna strana forumske razmjene misljenja. E sad ce neko reci pa cemu sve ovo - pa dobro forum je ok za cuti misljenja o novom mobilnom telefonu, frizeru, kafani, jer tu i ako se zajebes na kraju - jbg ,ides dalje. Ali zdravlje, e to je vec druga prica. Zbog toga i pricam ovo na ovoj temi a ne recimo na temi o iPhonu, frizeru i sl. a reklama ima svuda :)

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 11:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Okt 2010, 19:32
Zdravo,
Da li neko ima iskustva sa radom ortodonta Jamila Belala (Jamil Belal) u Budžaku.
Njega su mi preporučili za fiksni aparatić za ispravljanje zuba.!?
Hvala

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 14:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Mislim da nema dalje u gradu od dr. Suzane Bastasic, koja ima svoju ordinaciju na Hisetama.

Meni je uradila navlake gornje vilice za sedam dana, naplatila je 1600KM u dvije rate po 800KM, a drugu ratu sam platio nakon sto su mi navlake uradjene. Kvalitetna je, smirena i uvijek izlazi u susret.
Drugi zubari u gradu su mi trazili i do 5000KM za te iste navlake, a kvalitet je otprilike isti.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 14:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Nema sanse da ti je neko trazio toliku razliku u ceni... Po mojoj slobodnoj proceni, radio si navlake od po 200KM po zubu, verovatno si radi frontalne zube i par bocnih, od cega su 2-3 nosaca, koji se takodje naplacuju, znaci 8 zuba po 200 KM, ako si radio klasicne navlake, sto je verovatno. Prema tome, cena pd 5000 za isti posao je izmisljanje, sto je preko 600KM po zubu. Uz to, ima tih navlaka i za manje od 200 KM i cene se krecu od 160-200KM. Jedino ako nisi isao u Nemacku pa ti tamo rekli da je taj rad 5000

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 12:53 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Mozda i nije izmisljanje, mozda su covjeku ponudili bezmetalnu keramiku. Ona je mnogo skuplja od metalo - keramike. Ja kao stomatolog mislim da je ta bezmetalna keramika kod nas jos uvijek neopravdano skupa. Takodje mislim i da klasicna keramika sasvim zadovoljava i funkcionalno i estetski. Ja licno imam u ustima keramicke krune,i niko to ne primjeti dok sam ne kazem. Mogu vam dakle reci da sam licno na sebi isprobao i materijal i tehnicara koji ih je izradio, tako da pacijentima bukvalno preporucujem ono sto sam licno isprobao. Tu nema lazi,nema prevare. Uostalom,ako na uradjeni rad stomatolog daje garanciju, treba i da sotji iza toga.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 13:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa kaze da su mi trazili 5000 "za te iste navlake", zato sam rekao da mi je prevelika razlika za isti rad

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 15:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pa mozda je mislio na iste te zube, a nije shvatio da se radi o dvije razlicite vrste kruna.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 07:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Kako bi izmisljao, tj zasto?

Bezze mi da pisem ime covjeka ovdje, a dobar sam sa citavom njegovom kucom...on mi je za to trazio 5000KM odma' nakon zavrsetka posla...dok je Bastasicka 1600KM po zubu, a uradio sam par navlaka, par nosaca i to je prihvatila da joj 800KM dam kad je ona trebala predati nekom svom liku sto joj radi te navlake iz BG-a, a rekla je da njen dio od 800KM nije bitan i da donesem kad budem imao, ako mi se bude dalo [bukvalno]...ubrzo sam joj to odnio :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 13:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pa dobro, postupak vrlo ok sa njene strane. Kakva je kriza, moramo ljudima izlaziti u susret,pa nekad i na rate itd. Naravno ljepo je i ispostovati doktoricu koja je imala povjerenja!

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2013, 19:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2006, 14:56
stonyx je napisao:
Zdravo,
Da li neko ima iskustva sa radom ortodonta Jamila Belala (Jamil Belal) u Budžaku.
Njega su mi preporučili za fiksni aparatić za ispravljanje zuba.!?
Hvala

Ne znam za Jamila, mogu dati preporuku za Dr Kovacevica, rade fiksne proteze, imas na sajtu kontakt pa vidi http://www.stomatologijakovacevic.com/ a imas jos u gradu nekoliko njih koji se bave aparaticima. Samo se kloni poliklinike, cisto gubljenje vremena. I ako dodjes na red za postavljanje neces moci da dodjes na red za kontrole a poslije ti nijedan drugi doktor nece prihvatiti da nastavi sto su oni zapoceli.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 721 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]