Pobijedili smo 75:74...Srdjo je bio najbolji sa 18 poena,5 as. , 3 skoka i 4/5 sut za 3. Djuranovic odlican u skoku (7 sk. i 10 poena),a Blanusa standardan 16 poena,ali je napravio 5-tu licnu 1:35 do kraja bez potrebe ikakve pa smo usli u zavrsnicu bez njega.
Gledao sam utakmicu iz kafice(osim zadnje cetvrtine),jer sam gledao i fudbal pa nisam bas sve upratio.
Odlicno smo otvorili utakmicu,poveli 11-2 u 5. minuti. Oni se brzo vracaju,te dolaze u vodstvo 19-16. Kasnije su samo povecavali prednost,da bi na poluvremenu bilo 7 razlike 35-42. Nasi opet fantasticno otvaraju cetvrtinu i dolazimo do izjednacenja 46-46 tricom Srdje Loncara. Vodili smo 49-48,ali onda oni prave seriju 7-0 veoma brzo i lako...Dolaze i do 10 razlike 51-61 i tad sam iskreno mislio da su prelomili utakmicu,medjutim tricu pogadja,ko drugi,nego Srdjo.

Kraj 3/4 55-62. Po obicaju dobro otvaramo cetvrtinu i sa 2 trice Blanuse stizemo do egala opet. Kasnije se vise-manje, sve igralo kos za kos do 2 min pred kraj. Oni vode 71-72,mi imamo napad - totalno bezidejan,vrijeme istice,a Srdjo pogadja tricu preko ruke sa 9m u zadnjoj sekundi napada za ludilo u dvorani (200 ljudi bilo) i 74-72. Odbranu smo odigrali ocajni,ispali i njihov igrac ostaje sam na ziceru sto lagano pogadja. Drago tada trazi time-out bijesan na odigranu odbranu. Sledeci napad (55 sec do kraja),Ranko je promasio za 2 i oni idu u napad 35 sec do kraja. Tada opet na scenu stupa Srdjo koji je iznudio faul u napadu pri izlasku iz nekog bloka.(3. u utakmici koji je iznudio). 26 sec ostaje i drzimo loptu do 10 sec pred kraj - opet Srdjo ide na lijevu stranu i ovi prave veoma veoma glup faul na 10m od kosa. Zabija prvo bacanje,drugo je promasio i ide Varda u napad - igrac ostaje sam u cosku...imao je svo vrijeme ovog svijeta da je pogodi,ali je promasio.

Nastaje veliko veliko slavlje u dvorani.
Svaka cast momcima na prikazanoj igri i borbi prije svega !
Taj centar sto nam je dosao nije uopste bio u timu,tako da smo prakticno igrali bez centra cijelu utakmicu. Inace,Vardini igraci su se zezali nesto sinoc u svlacionici(tako prica neki njihov) i osisali su se svi na celavo osim pleja nekog koji ih je sisao.
EDIT : @Nova Varos
Evo ti jedan bas detaljan izvjestaj... Maksim je otisao u Radnicki FMP,a za onog mladjeg ne znam (ne vjerujem da on moze igdje igrati). Vukotic je 93. god,igrao za Radivoj Korac do prosle god kad je presao u Borac II,a Djuranovic ti je onaj iz Mladosti iz MG-a.Dobar igrac u svakom slucaju.
EDIT 2 : Samo da jos kazem, da me nijedan sportski uspjeh odavno nije ovako obradovao. Presrecan sam bio zbog mladih momaka koji su se stvarno trudili i u potpunosti zasluzili pobjedu veceras.