banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 20:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Jun 2004, 12:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2004, 13:20
-Žene vole pametne muškarce- 8)

Većina žena, kada je u mogućnosti da bira između zgodnog i pametnog muškarca, izabraće pametnog, pokazalo je istraživanje koje je sproveo nemački ženski magazin "Brigitte". Upitane da izaberu između "obrazovanog ili zgodnog muškarca", 91 odsto žena odlučilo se za inteligenciju, pokazalo je istraživanje. Kada se postavilo pitanje o tome žele li da imaju muškarca koji pomaže u kućanskim poslovima ili "muškarca dobrog u krevetu", većina žena, njih 61 odsto, odlučilo se za muškarca sa kućanskim kvalitetima. Suprotno verovanju većine muškaraca, većina žena ne smatra karijeru svog životnog saputnika važnom. Tri četvrtine žena (76 odsto) tvrdi da više vole partnera koji može otvoreno da govori o svojim osećanjima. Oko 88 odsto žena smatra važnim da muškarac posvećuje pažnju svome izgledu, dok samo 12 odsto misli da to nije važno. U istraživanju je učestvovalo 1.100 žena starijih od 14 godina.<

Komentar??

:-k

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2004, 21:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
8) a kad je u pitanju i jedno i drugo, i pametan i dobar u krevetu..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2004, 09:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2003, 19:04
Citiraj:
Većina žena, kada je u mogućnosti da bira između zgodnog i pametnog muškarca, izabraće pametnog, pokazalo je istraživanje koje je sproveo nemački ženski magazin "Brigitte". Upitane da izaberu između "obrazovanog ili zgodnog muškarca", 91 odsto žena odlučilo se za inteligenciju, pokazalo je istraživanje.

Pa sada to je upitno. Ko zna kakve su bile te koje su odgovarale na tu anketu.

Citiraj:
Kada se postavilo pitanje o tome žele li da imaju muškarca koji pomaže u kućanskim poslovima ili "muškarca dobrog u krevetu", većina žena, njih 61 odsto, odlučilo se za muškarca sa kućanskim kvalitetima.

Naravno, pa lakse je naci nekog dobrog u krevetu sa strane, a one "papucare" je malo teze naci.
Malo licemjerno ali ....

Citiraj:
Tri četvrtine žena (76 odsto) tvrdi da više vole partnera koji može otvoreno da govori o svojim osećanjima.

To sam primjetio. Zanimljimvo je da mi muskarci zanemarujemo to, kao i to da gledamo da zene vise vole onako "stabilene" (potisnutih osjecanja).

Tamo gde sam Ja, ne postoji "moja" ili "tvoja" strana. I u Svetlosti i u Tami Ja Jesam. Ja sam Mracan kao Ambis u koji se moras spustiti, da bi pronasao Ono za cim tragas. U praznini Nistavila Ja postojim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2004, 23:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:
Citat:
Tri četvrtine žena (76 odsto) tvrdi da više vole partnera koji može otvoreno da govori o svojim osećanjima.

To sam primjetio. Zanimljimvo je da mi muskarci zanemarujemo to, kao i to da gledamo da zene vise vole onako "stabilene" (potisnutih osjecanja).

Hmm... ima tu necega...To su rijetki momenti, ali ima ih...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2004, 10:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
JivanMukta je napisao:
Citiraj:
Kada se postavilo pitanje o tome žele li da imaju muškarca koji pomaže u kućanskim poslovima ili "muškarca dobrog u krevetu", većina žena, njih 61 odsto, odlučilo se za muškarca sa kućanskim kvalitetima.

Naravno, pa lakse je naci nekog dobrog u krevetu sa strane, a one "papucare" je malo teze naci.
Malo licemjerno ali ....

"papucar" je izraz izmisljen od strane muskaraca, i ima prolaz jedino na ovim prostorima,zasto je neko papucar?
zato sto skloni svoje stvari iza sebe, zato sto usisa s vremena na vrijeme, zato sto ne zivi u 'svinjcu'..dakle po toj teoriji i oni muskarci koji zive sami..i obavljaju neke osnovne kucne poslove bi se mogli nazvati papucarima?
i da..sta je lose u tome ako muskarac pomogne zeni pri obavljanju takvih poslova?
jel' on samim tim manje 'musko'?
i da..kad vec kazes da je 'teze naci papucara'..papucari se ne radjaju kao takvi..za taj 'status' im je potrebna zena..jer, boze moj..zene ih prave papucarima. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2004, 11:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2003, 19:04
Citiraj:
"papucar" je izraz izmisljen od strane muskaraca, i ima prolaz jedino na ovim prostorima,zasto je neko papucar?
zato sto skloni svoje stvari iza sebe, zato sto usisa s vremena na vrijeme, zato sto ne zivi u 'svinjcu'..dakle po toj teoriji i oni muskarci koji zive sami..i obavljaju neke osnovne kucne poslove bi se mogli nazvati papucarima?
i da..sta je lose u tome ako muskarac pomogne zeni pri obavljanju takvih poslova?
i da..kad vec kazes da je 'teze naci papucara'..papucari se ne radjaju kao takvi..za taj 'status' im je potrebna zena..jer, boze moj..zene ih prave papucarima.

:lol: :lol:
nemas razloga za paljenje, jer sam tu rijec koristio da bolje oslikam stanje.
Nista licno protiv "papucara".:)
A to da li je lose ako muskarac pomaze zeni pri obavljanju poslova, uopste nisam protiv toga.

:wink:

Tamo gde sam Ja, ne postoji "moja" ili "tvoja" strana. I u Svetlosti i u Tami Ja Jesam. Ja sam Mracan kao Ambis u koji se moras spustiti, da bi pronasao Ono za cim tragas. U praznini Nistavila Ja postojim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2004, 13:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2002, 15:42
Ja obozavam pametne muskarce. Vrlo je interesantno izaci sa nekim vani ko zna lijepo da prica i uz koji ima sta da kaze, sto je danas zaista rijetkost. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2004, 01:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ja obozavam pametne muskarce. Vrlo je interesantno izaci sa nekim vani ko zna lijepo da prica i uz koji ima sta da kaze, sto je danas zaista rijetkost.

Ma nije rijetkost stvarno... :wink: :D 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2004, 12:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
JivanMukta je napisao:
Citiraj:
i da..kad vec kazes da je 'teze naci papucara'..papucari se ne radjaju kao takvi..za taj 'status' im je potrebna zena..jer, boze moj..zene ih prave papucarima.

:lol: :lol:
nemas razloga za paljenje, jer sam tu rijec koristio da bolje oslikam stanje.
Nista licno protiv "papucara".:)
A to da li je lose ako muskarac pomaze zeni pri obavljanju poslova, uopste nisam protiv toga.

:wink:

zar se limpa? :lol:
nego..zasto smatras da su kod "papucara" izostvljene neke druge 'kvalitete'? :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2004, 13:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
nego..zasto smatras da su kod "papucara" izostvljene neke druge 'kvalitete'?

moguce da nisu, al ajd me malo podsjeti... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2004, 11:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
moguce da nisu, al ajd me malo podsjeti...

na sta da te podsjetim? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2004, 17:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Citat:
moguce da nisu, al ajd me malo podsjeti...

na sta da te podsjetim?

Na kvalitete koje nisu izoztavljene kod papucara

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Avg 2004, 10:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Na kvalitete koje nisu izoztavljene kod papucara

pa to sto ce muskarac pomoci zeni u nekim kucnim poslovima mu je samo + nikako - :) iz zenskog ugla.

iz muskog ugla je on>> "papucar" i uz to nikako ne moze biti muskarac koji zenu moze da zadovolji i sexualno, pa se podrazumijeva da ona taj ''nedostatak'' nadoknadjuje 'sa strane'.

iz tvog posta sam ja zakljucila tako,a dosta muskaraca tako razmislja. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Avg 2004, 14:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nije da se pravdam, ali prvi put kad sam pitao stavio sam smajlija, jer ne mislim tako, ali mi je drago sto si ovako odgovorila, jer sam htio da cujem i misljenje o tom pojmu iz zenskog aspekta, kroz `muske` oci... :lol: :lol: :lol:
:D :D :D
:wink: :wink: :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Avg 2004, 10:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

svoje misljenje sam napisala, doduse jos nisam upoznala 'papucara' :P

a iz tvog posta sam zakljucila gore napisano, dakle kakav zenski aspekt kroz 'muske'oci? :lol:

Citiraj:
jer ne mislim tako,

izvinjavam se. :)

pozz

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2011, 21:42 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Nov 2010, 15:22
Слажем се са резултатом истраживања. :)

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2011, 22:13 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
istrazivanje iz 2004 god, ne vazi vise...staro 7 godina..jel se i sad slazes..

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2011, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Meni je bitno da cura ima sive mase u glavi i da s njom možeš razgovarati o raznim temama.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2011, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
indian rose je napisao:
Слажем се са резултатом истраживања. :)

ne pika se, proslo je 7 godina. sad zene vole one sa kockastim glavama i vratom ko u vola.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2011, 23:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
A mene je uvijek interesovalo na osnovu cega se bira grupa nad kojom se vrsi anketa. Ovih dana sam citala tekst u kojem su navedeni postotci ali mi malo nerealno djeluju.. Okacicu ovih dan i tu studiju pa mozemo i o tome prodiskutovati.

P.S. I zasto kod takvih studija ne napisu osnovne podatke: starosnu dob ispitanika, obrazovanje, itd..

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]