banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 22:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1643 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 79, 80, 81, 82, 83  Sledeća

На локалним изборима 2012. године мој глас за градоначелника Бањалуке даћу:
Слободану Гаврановићу (СНСД) 23%  23%  [ 31 ]
Ненаду Стевандићу (СДС) 20%  20%  [ 28 ]
Драгану Чавићу (Заједно за Бањалуку) 39%  39%  [ 54 ]
Милутину Пејићу (СДП РС) 2%  2%  [ 3 ]
Аци Прелићу (Странка социјалне сигурности српских бораца) 15%  15%  [ 21 ]
Ukupno glasova : 137
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Okt 2012, 23:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
skypostman je napisao:
Gocias je napisao:
Како ми се чини да је ово у Сребреници једна јако добро режирана представа у коју су укључени сви, почевши од ЕУ па до српских политичара. На сав глас су причали како излазе са једним кандидатом, а вјерујем да су иза леђа убацили Ратковца да одвуче онолико гласова колико је потребно да српски кандидат не побједи. На тај начин су народу продали причу како нема промјене изборног закона, а са друге одиграли су баш онако како бошњачки и европски политичари захтијевају. Класично мађионичарско одвраћање пажње.

Све је то договорено. У средњој босни хрвати ниједно начелничко мјесто нису освојили, по два кандидата свугдје имали.

Ко зна шта нам спремају...

Nemoguće je da Hrvati ne osvoje niti jedno načelničko mjesto u srednjoj Bosni jer su u par opština u većini (Kiseljak, Vitez, Novi Travnik, Jajce, Dobretići, Busovača).

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 08:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
hercegovac27 je napisao:
skypostman je napisao:
Gocias je napisao:
Како ми се чини да је ово у Сребреници једна јако добро режирана представа у коју су укључени сви, почевши од ЕУ па до српских политичара. На сав глас су причали како излазе са једним кандидатом, а вјерујем да су иза леђа убацили Ратковца да одвуче онолико гласова колико је потребно да српски кандидат не побједи. На тај начин су народу продали причу како нема промјене изборног закона, а са друге одиграли су баш онако како бошњачки и европски политичари захтијевају. Класично мађионичарско одвраћање пажње.

Све је то договорено. У средњој босни хрвати ниједно начелничко мјесто нису освојили, по два кандидата свугдје имали.

Nemoguće je da Hrvati ne osvoje niti jedno načelničko mjesto u srednjoj Bosni jer su u par opština u većini (Kiseljak, Vitez, Novi Travnik, Jajce, Dobretići, Busovača).

Од тих побројаних једино су у Кисељаку и Добретићима побједили. У Витезу, Н. Травнику и Јајцу урађена иста ствар као код нас у Сребреници, убачен независни кандидат(хрват) и гласови се "разлили"? Кажем опет, ко зна шта се спрема???

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 08:47 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
hercegovac27 je napisao:
skypostman je napisao:
Gocias je napisao:

Mozda su nekad bili vecina ali muslimani lagano preuzmaju te opstine,muslimani su vecina po broju glasova na ovim izborima u jajicu,dobreticima,busovaci,novom travniku dok su u vitezu i kiseljaku pola pola

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 10:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
5% nevazecih listica :oops: Ako se ovako nastavi za koju godinu gradonacelnici ce nam biti Batman, Chuck Norris ili Gangnam styler :lol:

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 14:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Vlast u Banjaluci u naredne četiri godine i većinu od najmanje 19 mandata u Skupštinu grada Banjaluka činiće SNSD, DNS i SP.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 14:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Mladozenja, udavaca i kurva :D

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 14:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Okt 2012, 12:20
mislim da je dns kurava...sp stara drolja :)

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 14:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Sve je isto, samo njega nema...

I ove nešto za Humor

Citiraj:
Ovaj profesor Sveučilišta u Mostaru kaže kako će Komšićeva stranka uzeti najveći dio liberalnog biračkog tijela.

"Svakako da je to biračko tijelo koje, prije svega, pripada SDP-u, ali budite sigurni da će masu glasača SNSD-a, koja je također razočarana vodstvom ove stranke, uzimati Komšić", pojašnjava Kukić.

http://www.klix.ba/vijesti/bih/zeljko-komsic-ce-uzeti-glasove-razocaranih-sdp-ovih-i-snsd-ovih-biraca/121012032

Osim ako je mislio na masa je mama masu.

Poslednji put menjao danijell dana 12 Okt 2012, 14:46, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 14:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja sam iznenadjen brojem glasova koji je dobila SP, ali kada bolje razmislim oni su najmanje zlo u ovom izbornom ciklusu, jer je konkurencija zestoka SNSD, SDS, PDP, DNS, SNS... Izvinjavam se ako sam nekoga izostavio... Ali ipak one majice sa Dacicevom prasecom glavom ih svrstavaju u odabrano drustvo

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 14:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Zbog tog Dacica su vjerovatno i porasli. Ne vidim drugi razlog osim te refleksije.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 14:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Hertzog je napisao:
Ja sam iznenadjen brojem glasova koji je dobila SP, ali kada bolje razmislim oni su najmanje zlo u ovom izbornom ciklusu, jer je konkurencija zestoka SNSD, SDS, PDP, DNS, SNS... Izvinjavam se ako sam nekoga izostavio... Ali ipak one majice sa Dacicevom prasecom glavom ih svrstavaju u odabrano drustvo

I ušli SPovci u koaliciju sa SNSD :angry4: nabijem ih....

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 15:12 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Okt 2004, 15:34
DNS i SP su podrzali Gavranovica za gradonacelnika tj nisu imali svoje kandidate SP je pozvao svoje clanove i simpatizere da glasaju za Gavranovica. Glup bi vidio da ce sa njima u koaliciju u skupstini. + na njih treba dodati penzionere, administraciju i clanove SNSD-a (oni koji su glasali za gradonacelnika). Eto vam i vecine u skupstini.
Ovo je znak da se trebaju partije ujediniti i da postoje samo dve stranke. Lijevi i desni, crveni i plavi, konzervativci i laburisti, demokrate i republikanci,....

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 16:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
U svakom slučaju nakon izbora postoje gornji i donji.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 17:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
server je napisao:
DNS i SP su podrzali Gavranovica za gradonacelnika tj nisu imali svoje kandidate SP je pozvao svoje clanove i simpatizere da glasaju za Gavranovica.

To je zvanicno. Iza kulisa je sasvim druga prica... :D

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 18:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
u Srebrenici preko 200 odjava prebivalista.
izmislise novi vid turizma...paradajz izbori.
Uzas.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 21:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
nepokoreni je napisao:
Hertzog je napisao:

I ušli SPovci u koaliciju sa SNSD :angry4: nabijem ih....

Zar je bilo i u jednom momentu sumnje da li ce?
Pa nisu idioti da gube koaliciju na drzavnom nivou zarad jedne opstine :?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 21:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Pa kakili su da su opozicija i tako to....ma ja fotelja nikog ne žulji :roll:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 08:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Citiraj:

Formirana vlast u Banjaluci

Uroš Vukić - 12.10.2012 18:34

BANJALUKA - Vlast u Banjaluci u naredne četiri godine i većinu od najmanje 19 mandata u Skupštini grada Banjaluka činiće SNSD, DNS i SP, potvrdio je danas Slobodan Gavranović, novoizabrani gradonačelnik Banjaluke.

Gavranović je rekao da su razgovori u četvrtak obavljeni sa predstavnicima DNS-a, a u petak sa zvaničnicima SP-a te da je dogovorena koalicija na bazi njegovog programa koji je tokom kampanje prezentovan građanima i na osnovu kojeg je pobijedio na izborima za gradonačelnika.

"Suština je u tome da moj program koji smo ponudili građanima Banjaluke jeste naša zajednička platforma djelovanja u naredne četiri godine", kazao je Gavranović.

On ističe da će u narednom periodu obavijestiti ostale političke partije koje imaju mandate u Skupštini grada Banjaluka da je vlast formirana i da će je činiti ove tri partije.

"Obaviću razgovore i sa predstavnicima ostalih političkih partija koje su dobile mandate u Skupštini grada Banjaluka i izložiti im svoj program, a hoće li ga podržati ili će djelovati opoziciono u Skupštini, to je do njih", kazao je Gavranović.

Na pitanje da li je bilo riječi o načelničkim pozicijama u Administrativnoj službi grada Banjaluka, Gavranović je rekao da je načelno razgovarano o tome, ali da to nije primarno već tehničko pitanje o kojem će još biti riječi.

"Za njega smo dogovorili određene formule na osnovu kojih ćemo to pitanje u potpunosti definisati", kazao je Gavranović.

Saša Čudić, nosilac odborničke liste SP-a za Banjaluku, potvrdio je da je dogovorena većina te da će SP na osnovu broja mandata participirati u vlasti, a ne kao što je do sada bilo da čine većinu u Skupštini, a da nemaju nikakve vlasti.

On ističe da je koalicija dogovorena na generalnim principima o tome kako Banjaluka treba da se razvija, te da će to biti platforma na osnovu koje će se voditi dalji razgovori čiji nastavak će biti već sljedeće sedmice.

"Imamo kvalitetne ljude i stručnjake koje ćemo predložiti na određene pozicije. Još se ne zna koje će to pozicije biti, ali socijalisti će u vlasti participirati srazmjerno mandatima koje će dobiti, a to su trenutno tri", kazao je Čudić.

Prvi čovjek banjalučkog DNS-a Nedeljko Čubrilović još ranije je potvrdio da Gavranović ima podršku ove stranke te da su dogovorili vlast i način na koji će ta vlast funkcionisati.

"Učestvovaćemo u vlasti u Banjaluci. Još nismo dogovorili o raspodjeli te vlasti, ali to će biti teme za naredne sastanke", kazao je Čubrilović, čija stranka u aktuelnom sazivu ima prvog čovjeka Odjeljenja sa stambene i komunalne poslove i poslove saobraćaja.

On naglašava da sve stranke koje učestvuju u vlasti treba da rade u interesu građana i na razvoju grada, koji je još sedamdesetih godina imao studije i predispozicije da postane prvi milionski grad u BiH.

Na osnovu preliminarnih rezultata, okosnicu vlasti u Banjaluci činiće SNSD, ali još nije poznato da li će u Skupštini grada Banjaluka imati 11 ili 12 mandata.

Isto tako, ni Socijalistička partija još ne zna da li će imati tri ili četiri odbornika u Skupštini, dok je u DNS-u već sve jasno, a to je da će imati četiri odbornika.

Pored partija u vlasti koje će zajedno imati 19 odbornika, ostalih 12 mandata imaće PDP, DP i NDS, a jedan mandat imaće i predstavnici nacionalnih manjina.

http://www.nezavisne.com/novosti/lokaln ... 62811.html

Znaci, sve je zavrseno u Banjaluci. U sustini, na zapadu nista novo, ako se izuzme, da ce socijalisti sada sigurno imati i svoje nacelnike odjeljenja za razliku od proslog saziva, i ako se oprosti novinaru koji je pisao ovaj tekst jer je pri brojanju zaboravio da postoji SDS :D

Generalno, ovo je i pored spekulacija da bi SNSD i SDS mogli zajedno formirati vlast bilo i ocekivano. Jedino sto nisam ocekivao je ipak ubjedljiva pobjeda Gavranovica. Preko 7 000 glasova je razlika u odnosu na Cavketa koji je u izbornoj noci tvrdio da ce se voditi bitka na 200-300 glasova.

Za mene je razocaravajuce los rezultat ostvarila Srpska napredna stranka. Ocito da su unutar stranacki sukobi onemogucili da se bar dio onog talasa Tominog uspjeha prenese i ovdje.

I na kraju potpuni debakl je dozivjela lista - Svi za Banjaluku, koja nije uspjela kanalisati i na svoju vodenicu natjerati nezadovoljstvo gradjana vezano za parkove i zelene povrsine osvojivsi mizernih 1100 glasova.

http://www.izbori.ba/Rezultati/Rezultat ... a_034.html

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 10:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
blackrose je napisao:
u Srebrenici preko 200 odjava prebivalista.
izmislise novi vid turizma...paradajz izbori.
Uzas.

Ова вијест није објављена у Федерацији, нема нигдје, ево листам по порталима, ништа.
На кликсу сам оставио коментар на вијест о побједи бошњачког кандидата у Сребреници, истог момента коментари укуниту и обрисани. 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 18:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Eto CIK iznio zvancne rezultate, zanimljivo je da na biralistu u Maoci, niko nije izasao na izbore, nemam ja nist protiv selefija, ali mislim da pretjeruju.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1643 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 79, 80, 81, 82, 83  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]