banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 18:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1643 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 83  Sledeća

На локалним изборима 2012. године мој глас за градоначелника Бањалуке даћу:
Слободану Гаврановићу (СНСД) 23%  23%  [ 31 ]
Ненаду Стевандићу (СДС) 20%  20%  [ 28 ]
Драгану Чавићу (Заједно за Бањалуку) 39%  39%  [ 54 ]
Милутину Пејићу (СДП РС) 2%  2%  [ 3 ]
Аци Прелићу (Странка социјалне сигурности српских бораца) 15%  15%  [ 21 ]
Ukupno glasova : 137
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Baš sad maloprije gledam Ivanića kaže čovjek da je aktuelna vlast napravila tragediju što se tiče zapošljavanja. 80.000 radnih mjesta manje kako reče.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:34 
A pdp kaze 20 novih vrtica, svima besplatan net i slicno.. to je uistinu fantasticno, njihova obecanja granice sa vanzemaljskim.. samo da nam neko objasni kako, koja je to finansijska konstrukcija, i na cemu ce ustedjeti da to realizuju. Ovo je iskreno pitanje, nije provokacija da se razumijemo.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Problem je kada su ljudi bez posla. Kada ljudi imaju posao nije im problem da daju djecu u privatni vrtić i da plaćaju net!

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:43 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Ravnogorac je napisao:
Gavran je sjenka i klon zgradoljuba,tako da to dodje na isto. Cava ni u bunilu,bio je i nista nije uradio.Cemu druga sansa?Znaci trilema ostaje,Stevandic,Prelic ili Pejic,pih.

Pejic jel to onaj bivisi direktor srpskih posta,ova njegova partija SDP RS jel to zasebna partija ili je to SDP zlatka lagundzije

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:49 
Apsolutno se slazem. samo bih da mi neko objasni KAKO. pa nismo na pijaci. Objasni kako ces ostvariti krajnje konkretna i ne tako zanemariva obecanja. i danas sam cula jos jedno poprilicno zanimljivo obecanje ali sam zaboravila. sutra cu dodati.
Uglavnom, mene samo interesuje kojim sredstvima npr. ce se izgraditi vrtici, na kojim lokacijama? Posto iznos nije mali da li se radi o kreditu ili novcu iz budzeta, ako je ovo drugo gdje ce se vrsiti ustede onda?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 20:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7VZjspB2vMU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 21:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:
Uglavnom, mene samo interesuje kojim sredstvima npr. ce se izgraditi vrtici, na kojim lokacijama? Posto iznos nije mali da li se radi o kreditu ili novcu iz budzeta, ako je ovo drugo gdje ce se vrsiti ustede onda?

Našao bi se neki privatnik da ih izgradi iz interesa, samo je problem što 80.000 ljudi je ostalo bez posla pa nemože da plati djeci vrtić!

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 21:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
lollipop je napisao:
A pdp kaze 20 novih vrtica, svima besplatan net i slicno.. to je uistinu fantasticno, njihova obecanja granice sa vanzemaljskim.. samo da nam neko objasni kako, koja je to finansijska konstrukcija, i na cemu ce ustedjeti da to realizuju. Ovo je iskreno pitanje, nije provokacija da se razumijemo.

Снсд на свом промо летку написао пази сад....10 амбуланти, 4 нова вртића, 5 терена са вјештачком травом и 20 игралишта, тениски центар, санирати све дворане и хале, отворити 5 умјетничких атељеа, 2 градске галерије, 2 моста на Врбасу и 1 на Врбањи, гасификација града, нови централни трг, нови велелепни парк код Врбаса, технолошки парк у Рамићима гдје ће се запослити 6000 људи :lol: мало ли је....и да те цитирам...
Citiraj:
samo da nam neko objasni kako, koja je to finansijska konstrukcija, i na cemu ce ustedjeti da to realizuju. Ovo je iskreno pitanje, nije provokacija da se razumijemo.

Немој да ствари гледамо једнострано :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 21:47 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Andiamo a Combattere je napisao:
lollipop je napisao:

Снсд на свом промо летку написао пази сад....10 амбуланти, 4 нова вртића, 5 терена са вјештачком травом и 20 игралишта, тениски центар, санирати све дворане и хале, отворити 5 умјетничких атељеа, 2 градске галерије, 2 моста на Врбасу и 1 на Врбањи, гасификација града, нови централни трг, нови велелепни парк код Врбаса, технолошки парк у Рамићима гдје ће се запослити 6000 људи

Do kada? Do kraja vremena?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
lollipop je napisao:

Снсд на свом промо летку написао пази сад....10 амбуланти, 4 нова вртића, 5 терена са вјештачком травом и 20 игралишта, тениски центар, санирати све дворане и хале, отворити 5 умјетничких атељеа, 2 градске галерије, 2 моста на Врбасу и 1 на Врбањи, гасификација града, нови централни трг, нови велелепни парк код Врбаса, технолошки парк у Рамићима гдје ће се запослити 6000 људи :lol: мало ли је....и да те цитирам...

Ау, какво лудило!

И све да има пара (а нема)... 5 умјетничких галерија... назад у комунизам, да народна власт отвара галерије? Нови централни трг... Гдје? Нови велелепни парк код Врбаса...гдје?

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2012, 00:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Tacno su svi ista gamad... Pa ovo nema nigdje.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2012, 04:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

технолошки парк у Рамићима гдје ће се запослити 6000 људи :lol: мало ли је....и да те цитирам...

Prema onome šta se dešava sa mnogim preduzećeima u RS - kao što je fabrika duvana. Vladajući su na putu da naprave novih 80.000 radnih mjesta manje. Što će reći čak i da uspiju da naprave tehnloški park u zemlji koja i nema tehnologije i zaposle 6.000 ljudi da nerade ništa. Sveukupan skor na kraju budućeg mandata ako dobiju izbore biće -154.000 radnih mjesta.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2012, 11:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Citiraj:
samo da nam neko objasni kako, koja je to finansijska konstrukcija, i na cemu ce ustedjeti da to realizuju. Ovo je iskreno pitanje, nije provokacija da se razumijemo.

Кад се не би сви уграђивали и кад би градска власт рационално трошила наше паре, било би сасвим довољно новца за све.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2012, 15:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
Zapamtih od juče:
Stevandić poručuje da se zalaže da svi kanalizacioni ispusti u Vrbas spoje u jedan kolektor koji bi bio natkriven šetalištem te iskorišten i kao "pristanište za dajake"... :laughing2:

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2012, 15:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bukvalno plivanje u go*nima

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2012, 15:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
do sad u predizbornim kampanjama davidovc je manje-vise pricao uopsteno bla bla , a slusam gavranovica on laze ko pas

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2012, 16:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
musakica je napisao:
lollipop je napisao:

Našao bi se neki privatnik da ih izgradi iz interesa, samo je problem što 80.000 ljudi je ostalo bez posla pa nemože da plati djeci vrtić!

:lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2012, 17:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
Ташко je napisao:
Tacno su svi ista gamad... Pa ovo nema nigdje.

:D

danas idem gradom, gledam, cudim se... i rekoh ove dvije iste rečenice...

ali nekako mi se cini da je realnije - 97,7% da su isti

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2012, 17:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Malo predizbornih igara...

Uhapšen načelnik Broda, primao mito
14.09.2012. 18:01

Specijalno tužilaštvo RS uhapsilo je Milovana Čereka, načelnika opštine Brod, zbog primanja 40.000 KM mita.

"Čerek je u dva navrata primio mito, jednom 10.000 KM, a drugi put 30.000 KM", izjavio je izvor Nezavisnih blizak istrazi.

Milovan Čerek za načelnika opštine Brod izabran je kao kandidat Socijalističke partije RS, u kojoj obavlja funkciju predsjednika Opštinskog odbora Brod.

Čerek bi uskoro trebalo da bude sproveden u prostorije Specijalnog tužilaštva u Banjaluci, prenose "Nezavisne novine"

Zajedno sa prvim čovjekom Broda, inače kadrom Socijalističke partije, uhapšen je i Boro Milošević, direktor Direkcije za izgradnju i razvoj te opštine.

"Ta dva lica slobode su lišena oko 16 časova, a sumnjiče se za krivično djelo primanje mita. Više detalja biće poznato do kraja dana", kazala je "Nezavisnim" Mirna Šoja, potparol MUP-a, ističući da je riječ o nastavku policijske akcije kodnog naziva "Proljeće".
Čerek se ponovo kandidovao ispred SPRS za načelnika opštine Brod za predstojeće lokalne izbore, dok je Milošević nosilac liste za Skupštinu opštine Brod.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2012, 18:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nas satra korupcija. I mi se toga ne moze rijesiti. Tj. mozemo, ali skoro nemoguce. Ko god dodje u fotelju, nastavlja po starom. Vozi po kolotrazima. To je mentalitet nas Slaven. Ko nas ne zna, skupo bi nas platio. Ko nas zna, jeftino nas potplacuje. U Rusiji, tako kae raja obicna, cak polovina novca drzavnoga se slije negdje ta trane.
Kad ne bi bilo podmazivanja na svim nivoima, mozda bi i bilo nesto od nas.
Ovako je lakse potplatiti inspekciju, nego uredno placati drzavi dadzbine. I takvih je milion primjera.
JEdino da pronadjemo nekih 1.000 tona zlata u okolini Celinca. Ali onda bi rat izbio.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1643 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 83  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]