banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 19:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2661 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 134  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
sinip je napisao:
Hristov je napisao:
sinip je napisao:
А то што се неко нађе погођен што му неко увриједи религиозну фигуру, знаш како ме боли qрко.

Ali ipak se osjecas ovlastenim da govoris kako se drugi ima ponasati i kako treba reagovati na uvrede, pozivas se na spise. To ti je ona logika, pljujem po tvojim svetinjama a ti ako si pravi vjernik neces ubijati, ako ubijes nekoga onda nisi fer, licemjer si., a sto je neko ubijen koga briga. Pretpostavka da se uradi onakav video je da te boli "qрко" za tudjim osjecanjima isto onoliko koliko te boli "qрко" sto se ubijaju nevini ljudi zbog vlastitog nedostatka empatije.

Питао си ме шта би да неко омаловажава моју породицу - рекао сам ти. Ево сад, опет ако не конташ. Ако је неко ВЈЕРНИК и руководи се Књигом, неће због филма изаћи напоље и убијати кога стигне, БЕЗ ОБЗИРА на то шта му је неко и како увриједио. Ако је вјерски фанатик, ствар се онда потпуно мјења, али вјерске фанатике свих боја и онако треба истријебити са лица Земље, овај свијет би био много љепше мјесто за живот. Јел јасније мало?

Ovo nije filozofski razgovor tipa SBB KBB, kako ne kontas da mi ovdje govorimo o realnom svijetu a ne Diznilendu. Vjernik ne bi smio da ubija kad bi sve bilo kao u tvojoj masti, ali kako ne kontas da zivimo u svijetu punom ludaka i fanatika gdje znamo svi da ce se naci neko da ubija poslije nasih rijeci, zato moramo preuzeti odgovornost za ono sto govorimo i radimo. Ako mi padne na um da ismijavam islam moram misliti i na to da ce se naci par stotina fanatika koji ce posijati smrt zbog mojih rijeci. Ako uprkos tome nastavim sa svojom namjerom, sta to govori o meni?

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
_зока je napisao:
Elvis Presley je napisao:
Iskuliraj i gotova stvar. Je li to toliko tesko razumjeti?

Neke stvar se ne mogu iskulirati. Je li TO toliko teško razumjeti?
Tpojka je napisao:

Mogu.

To da se neke stvari ne kuliraju, ja to razumijem. Ali zna se sta slijedi takvim ljudima. Odgovarace pred zakonom. I treba da odgovaraju.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
budala je napisao:
A ja kazem da neke politicke struje pobjede u USA ili Evropi da bi bacili atomsku na Arape.
Slazes li se?

Ne znam to. Ali skoro da garantujem da su se Ameri zabili avionom u Iranski neboder, a Iranci ili Afganistanci da su imali atomsku da bi je bacili na SAD. (Znaci da su bile obrnute uloge 2001)

Pa Iranci jos nemaju atomsku, a vec prijete Izraelu da bi ga sravnili sa zemljom kad bi mogli. Sta bi onda bilo tek da imaju.

Dalje, oni (Arapi) su se docepali par aviona pa su napravili sranje. Sta bi tek bilo da se docepaju atomske?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:30 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ali zna se sta slijedi takvim ljudima. Odgovarace pred zakonom. I treba da odgovaraju.

Tu se u potpunosti slažem.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
A kakve veze imaju Iračani sa zabijanjem aviona u neboder?

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Postoji zakon i postoji autoritet (drzava). Koliko god sistem bio nesavrsen, alternative su jos gore.

Kod:
<?php
amin;
?>

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
Ako mi padne na um da ismijavam islam moram misliti i na to da ce se naci par stotina fanatika koji ce posijati smrt zbog mojih rijeci. Ako uprkos tome nastavim sa svojom namjerom, sta to govori o meni?

Da. Isto tako moras paziti da ne kazes nesto lose o kravama da ne uvrijedis Hinduse. Pa onda da ne govoris lose o mackama jer mozda neki Egipcani jos uvijek vjeruju da su to svete zivotinje. Ili o krokodilima, ili mnogim drugim totemskim zivotinjama.
Pa onda ne smijes reci nesto lose o Hitleru jer je mozda neki neonacista najavio da ce pobiti hiljadu ljudi ako neko kaze nesto lose o Hitleru.

Kontas li sad u cemu je stvar?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
old fashion men je napisao:

Procitaj ispocetka, nisi u toku. Rijec je o ekstremnom islamu, a vecina islama je takva, nije btno Irak, Afganistan ili bilo gdje u Arabiji. Vidis da se stalno tuku i medjusobno tamo muslimani i muslimani, a jos kad bi imali atomske mislis da nebi hriscane napali.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22

Komsiluk. Afgan je dio slagalice samo.

Dzeli, nisu muslimani dosli u americko dvoriste da sprovode svoju volju. Obrnuto je bilo. I ne pravdaj Amerikance, kad ne mogu ni sami sebe opravdati. Da su u startu bile obrnute uloge, ne mozes tvrditi da bi Arapi bacili atomsku na SAD.

Poslednji put menjao Ташко dana 13 Sep 2012, 19:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Da stavim i ovdje

Slika

Nekima je stvarno dosadno. Koliko rasprave radi Muslimana :D

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:

Procitaj ispocetka, nisi u toku. Rijec je o ekstremnom islamu, a vecina islama je takva, nije btno Irak, Afganistan ili bilo gdje u Arabiji. Vidis da se stalno tuku i medjusobno tamo muslimani i muslimani, a jos kad bi imali atomske mislis da nebi hriscane napali.

Pa Irak je bio prilično mirna i uređena zemlja dok je ameri nisu razjebali, uostalom kao i Libija, a i Afganistan, Kabul su nekad zvali Parizom istoka, a onda su Ameri odlučili da u te zemlje dovedu svoje prijatelje na vlast i sada žanju to što su posijali.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
Ako mi padne na um da ismijavam islam moram misliti i na to da ce se naci par stotina fanatika koji ce posijati smrt zbog mojih rijeci. Ako uprkos tome nastavim sa svojom namjerom, sta to govori o meni?

Da. Isto tako moras paziti da ne kazes nesto lose o kravama da ne uvrijedis Hinduse. Pa onda da ne govoris lose o mackama jer mozda neki Egipcani jos uvijek vjeruju da su to svete zivotinje. Ili o krokodilima, ili mnogim drugim totemskim zivotinjama.
Pa onda ne smijes reci nesto lose o Hitleru jer je mozda neki neonacista najavio da ce pobiti hiljadu ljudi ako neko kaze nesto lose o Hitleru.

Nisam cuo da su ljudi ubijani zbog krava, macaka ili Hitlera. Da znam da zbog mene licno neko drugi gine, bio bih oprezniji. Kontas li ti sada u cemu je razlika i o cemu ja pricam? Juce su cetiri covjeka ubijena iako je reziser znao da ce biti neko ubijen zbog videa, i opet je to uradio. Shvatas o cemu je pricam, Diznilend je jedno, realnost je druga stvar.

Poslednji put menjao Hristov dana 13 Sep 2012, 19:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:

Ili recimo da su neke libijske Minђa Riot upale u džamiju u Bengaziju, da li bi im bilo omogućeno suđenje?

Poslednji put menjao Tpojka dana 13 Sep 2012, 19:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
shakal je napisao:
A vidis, ja bih ga pustio. Ako jednom ne pustis bices stalno ucjenjivan od strane budala koje ce uvijek i svemu nalaziti manu. Zato pusti i nek' se pobiju ako su ludi.

+1

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ti nas Hristove uvjeravaš da ako je neko lud i mi znamo da je lud, da sada trebamo igrati kako on svira, ili će on početi da ubija okolo, je'l nas u to pokušavaš uvjeriti i objasniti nam?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
Hristov je napisao:

Nisam cuo da su ljudi ubijani zbog krava, macaka ili Hitlera. Da znam da zbog mene licno neko drugi gine, bio bih oprezniji. Kontas li ti sada u cemu je razlika i o cemu ja pricam? Juce su cetiri covjeka ubijena iako je reziser znao da ce biti neko ubijen zbog videa, i opet je to uradio. Shvatas o cemu je pricam, Diznilend je jedno, realnost je druga stvar.

E pa, ni ja do sad nisam cuo da se ubijalo zbog filmova ili karikatura.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ti nas Hristove uvjeravaš da ako je neko lud i mi znamo da je lud, da sada trebamo igrati kako on svira, ili će on početi da ubija okolo, je'l nas u to pokušavaš uvjeriti i objasniti nam?

Za pocetak da nas vise boli "qрко" za tudjim religioznim osjecanjima, a za dalje cemo vidjeti.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ekstra plan!
:laughing6:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E pa, ni ja do sad nisam cuo da se ubijalo zbog filmova ili karikatura.

Ne pravi se deficijentan, znas dobro da ne govorimo o karikaturi kao karikaturi i filmu kao filmu, sadrzaj je isti samo drugo pakovanje.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Hristov je napisao:
Ovo nije filozofski razgovor tipa SBB KBB, kako ne kontas da mi ovdje govorimo o realnom svijetu a ne Diznilendu. Vjernik ne bi smio da ubija kad bi sve bilo kao u tvojoj masti, ali kako ne kontas da zivimo u svijetu punom ludaka i fanatika gdje znamo svi da ce se naci neko da ubija poslije nasih rijeci, zato moramo preuzeti odgovornost za ono sto govorimo i radimo. Ako mi padne na um da ismijavam islam moram misliti i na to da ce se naci par stotina fanatika koji ce posijati smrt zbog mojih rijeci. Ako uprkos tome nastavim sa svojom namjerom, sta to govori o meni?

Говори ти да радиш на истребљењу вјерских фанатика? :)
Још једном (џеботе стално се понављам):

ВЈЕРСКЕ ФАНАТИКЕ СВИХ БОЈА ТРЕБА ИСТРИЈЕБИТИ БЕЗ ПАРДОНА.

Ево ти згодан примејр за твој став:
Живиш у улици у којој живи познати силеџија. Сви ти кажу да се са њим није заџебавати и тај ради, и ти то поштујеш. Поздрављаш лика, све фино лијепо красно, платиш му пиће повремено, попијете кафу ту и тамо... И онда једног дана неко други насекира тог силеџију а ти се нађеш на погрешном мјесту у погрешно вријеме и лик те пребије.

Шта ти то говори о твом понашању/ставу?

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2661 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 134  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]