Hristov je napisao:
Ovo nije filozofski razgovor tipa SBB KBB, kako ne kontas da mi ovdje govorimo o realnom svijetu a ne Diznilendu. Vjernik ne bi smio da ubija kad bi sve bilo kao u tvojoj masti, ali kako ne kontas da zivimo u svijetu punom ludaka i fanatika gdje znamo svi da ce se naci neko da ubija poslije nasih rijeci, zato moramo preuzeti odgovornost za ono sto govorimo i radimo. Ako mi padne na um da ismijavam islam moram misliti i na to da ce se naci par stotina fanatika koji ce posijati smrt zbog mojih rijeci. Ako uprkos tome nastavim sa svojom namjerom, sta to govori o meni?
Говори ти да радиш на истребљењу вјерских фанатика?

Још једном (џеботе стално се понављам):
ВЈЕРСКЕ ФАНАТИКЕ СВИХ БОЈА ТРЕБА ИСТРИЈЕБИТИ БЕЗ ПАРДОНА. Ево ти згодан примејр за твој став:
Живиш у улици у којој живи познати силеџија. Сви ти кажу да се са њим није заџебавати и тај ради, и ти то поштујеш. Поздрављаш лика, све фино лијепо красно, платиш му пиће повремено, попијете кафу ту и тамо... И онда једног дана неко други насекира тог силеџију а ти се нађеш на погрешном мјесту у погрешно вријеме и лик те пребије.
Шта ти то говори о твом понашању/ставу?
Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.