banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 08:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1278 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 64  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Jul 2012, 20:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Beograd koban za svetskog putnika

Posle pređenih skoro 20.000 kilometara biciklom na putu oko sveta, Japanac Rio Asadži nije mogao ni da pretpostavi da će mu bicikl biti ukraden u Beogradu. Dok je boravio u šoping-centru "Ušće", uredno privezani bicikl "panasonik" je ukraden.

Japanac Rio Asadži koji je na put oko sveta krenuo iz Južne Afrike i do sada prešao blizu 20.000 kilometara, najveću neprijatnost doživeo je u Beogradu gde mu je ukraden bicikl.

Asadži kaže da mu je bicikl, koji je uredno zaključao, ukraden ispred šoping-centra "Ušće" pre devet dana.

Prema njegovim rečima, u tržnom centru je proveo samo dvadeset minuta, a kada se vratio bicikl nije više bio tu.

"Odmah sam krađu prijavio policiji, a o ovom neprijatnom događaju obavestio sam i ambasadu Japana", kaže Asadži.

Kako Asadži ističe, reč je o crnom biciklu marke "panasonik", koji se može kupiti samo u njegovoj domovini.

Asadži kaže da će u Beogradu ostati još nekoliko nedelja u nadi da će bicikl biti pronađen.

:lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 21:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ovo nije smiješno nego tragikomično
Rođeni između 1978. i 1984. - izgubljena generacija
http://www.economy.rs/vesti/20026/Rodje ... acija.html

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 23:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
http://www.njuz.net/direktan-prenos-direktnog-prenosa-ceremonije-otvaranja-olimpijskih-igara/

Ne znam za vas, ali meni je presmiješno istovremeno čitati ovo i gledati defile takmičara :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2012, 06:26 
pilot babo je napisao:
http://www.njuz.net/direktan-prenos-direktnog-prenosa-ceremonije-otvaranja-olimpijskih-igara/

Ne znam za vas, ali meni je presmiješno istovremeno čitati ovo i gledati defile takmičara :)

Koje budaletine... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2012, 15:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Scientists discover new species of 'blind snake' in Brazilian river that looks remarkably like a piece of the human anatomy (and stop sniggering)

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 23:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
http://doznajemo.com/2012/08/09/bosanac ... eli-kupus/

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2012, 15:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2012, 07:51
'ebem ti zeno majku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2012, 13:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
http://bhsupersport.com/index.php/nogom ... gra-fudbal

Sto je najgore ovi mozda i ne kontaju sta je balkan tajms....:D

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2012, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
apokalipto je napisao:
http://doznajemo.com/2012/08/09/bosanac-ukrao-kamen-sa-akropolja-u-atini-da-sa-njim-pritisce-kiseli-kupus/

:lol: :lol: :lol: :lol:

http://doznajemo.com/2012/08/15/sjecate ... -dogodilo/

trebalo im je malo vremena da skontaju

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2012, 13:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2011, 23:57
Haha ovo je prejako malac je car :D

http://www.banjalukalive.com/globus/budva-djecak-krao-novac-i-dijelio-ga-siromasnima.html

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2012, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
:lol: :lol: :lol:
Citiraj:
kako je prolazeći kraj autobuske stanice u Sutomoru vidio grupu mladića koji su mu se učinili siromašni.

Pitao ih je: "Imate li para?", a kada su mu odgovorili da nemaju - dao im je sedam stotina evra.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2012, 09:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Slavonski Šamac – Udruga uzgajivača Indijske konoplje UUIK uputila je oštru prosvjednu notu kabinetu Zorana Milanovića, jer nije posjetio sušom opustošene ilegalne nasade marihuane u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Upozoravaju Vladu da ne smije ignorirati opasnost koja prijeti Hrvatima, ukoliko nestanu desetine hektara skrivenih plantaža Cannabis sativae.

Sramotno je da u jednoj modernoj turističkoj zemlji Vlada zatvara oči pred problemom osušene marihuane. Razumijemo Vladu kada nam odbija isplatiti poticaje zbog recesije, ali ako nam ne pomogne sanirati štetu od suše na plantažama, bojim se da će sama sebi zariti nož u leđa. Očekuje nas duga i depresivna jesen, a ukoliko ne bude dovoljno trave ljudi će postati živčani, nervozni i možda odluče krenuti u revoluciju – rekao je Mario Jurak, predsjednik UUIK.

Iz udruge UUIK upozoravaju na težak život uzgajivača, dileri uzimaju preveliku maržu, sve je više policajaca koje treba “podmiriti” a uz sve to muku muče i sa nekontroliranim uvozom marihuane upitne kakvoće iz BiH i Srbije.

Na kraju su pokušali odigrati na kartu solidarnosti apelirajući na Milanovićevu naviku iz srednjoškolskih dana:

Jasno nam je da Zoran Milanović nema sluha za seljake i njihove kukuruze, ipak je on gradsko dijete i nikad u životu nije vidio kukuruz, ali gospodo draga, ovdje se radi o marihuani! Koliko je ona važna za razvoj adolescenata možda najbolje zna upravo gospodin Milanović, koji vjerojatno nikada ne bi niti postao premijer da ju nije i sam konzumirao – poručio je Jurak.

No situacija ipak nije tako crna, kako nam javlja naš izvor, Ministarstvo poljoprivrede, po izravnom naređenju Zorana Milanovića već priprema paket obveznog osiguranja, koje će uz osiguranje od mogućeg otkrivanja i uhićenja sadržavati i stavku osiguranja od suše.

Ovaj projekt vrijedan je 500 milijuna kuna, koje je Zoran Milanović preusmjerio iz obećanih poticaja seljacima, jer ovo nije “slučajna država” i moraju se znati prioriteti.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2012, 23:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://wap.mtel.ba/preview_story/186618/

:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 23:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2012, 07:51
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/340314/Tu ... i-za-sobom

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2012, 08:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2011, 23:57
Hahah prejako x)

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2012, 10:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
SPS tvrdi da su oni 1999. doveli mnogo više aviona na aeromiting

BEOGRAD, 3. septembar 2012, (Njuz) – Premijer Srbije i ministar policije Ivica Dačić, pohvalio je danas aeromiting koji je u nedelju održan u Batajnici kojim je obeleženo 100 godina srpskog vazduhoplovstva. On je napomenuo da su piloti iz 16 država pružili sjajan program svim okupljenim građanima, ali je i podsetio da ovo nije najveća vojna fešta koja je poslednjih godina održana u Srbiji.

- Građani brzo zaboravljaju, pa su se zbog toga juče često čuli komentari kako ovako nešto nikad nije viđeno kod nas. To nije tačno, treba podsetiti da je SPS pre 13 godina uspeo da na veliki aeromiting dovede učesnike iz čak 19 država – kaže premijer Srbije i napominje da je, za razliku od jučerašnjeg aeromitinga koji je trajao „tek nekoliko sati“, onaj trajao, sa kraćim pauzama, čitavih 78 dana.

- Iako karta od 200 dinara nije skupa za ovakav događaj, samo ću podsetiti da je aeromiting ’99. bio u potpunosti besplatan – napominje Dačić i dodaje da je, za razliku od jučerašnjeg koji je posmatralo 100.000 posetilaca, onaj gledalo više miliona ljudi.

Da je srpski premijer u pravu, najbolje govori podatak da je dosta okupljenih građana tokom aeromitinga komentarisalo kako „im neki od ovih aviona deluju poznato“, i kako „su sigurni da su nekad ranije čuli za njihove nazive“.

Jedan od učesnika aeromitinga, Amerikanac Denis Luis kaže da mu je jako drago učestvovao u ovom događaju, ali i što je imao priliku da vidi Batajnicu, o kojoj je toliko slušao od starijih kolega.

- Ako mi obaveze dozvole, skoknuću sutra da vidim i čuvenu Rakovicu – najavljuje ovaj pilot.

Marko Dražić

Strahinja Ćalović

Mada bi moglo u crni humor :)

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 19:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... &id=635966

Jao slike :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 19:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
U jebote. Pa ovo nema ni na forumu.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 20:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Ova bucka izgleda starije od 13 godina :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 08:57 
Bucko, ova zrela za zimnice...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1278 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 64  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]