banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 23:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 125  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Jul 2012, 20:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
Нова Варош je napisao:
"Сутра" кад буду играли с нашим Борцем, или било којим другим српским клубом стављаће шаховнице, или бјеле заставе армије бих.
Немојте ви ово пуно "хвалити", бугари су говна неопејвана.

pa zar to nije poenta?
mislim isprovocirati protivnicke navijace... ja uvijek gledam tako na to...
vole nas bugari isto koliko i mi njih...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2012, 21:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Били ти ишао Ирачане с Америчком заставом проворцирати :roll:
Немају они образа мој Бране...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2012, 21:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pa i robijasi su im skandirali markale, markale i cini mi se noz, zica, srebrenica pa se nesto ne sjecam da su ovoliku frku digli...
instant navijaci, sta ces...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2012, 23:12 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NsByUCtZjaE[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2012, 21:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Slika

:lol:

Šalu na stranu rudari igraju prijateljske ko ludi, imali su i dvije provjere protiv Hajduka. Siguran sam da im je budžet mnogo manji nego naš ali mi se čini da je uprava mnogo agilnija

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2012, 22:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Legendarni igrač Velikana iz Platanove. Hvala mu na svemu.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2012, 15:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Јел данас пада одлука о суспензији гостујућих навијача?

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2012, 18:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gazimestanac87 je napisao:
Јел данас пада одлука о суспензији гостујућих навијача?

Сутра...

Онај комитет за децентрализацију има 15 тачака, а чак 3 о навијачима :lol: :lol: Дарко буди чојек па предложи једну тачку о томе како је ФКБ оштећен прошле године :wink:

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2012, 18:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Leotar dobru ekipu skrpio.Mogao bi u europu.Msm najblizi je tome od srpskih ekipa.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 14:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
БХ Телеком спонзор лиге 2 године.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 15:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Eto ga - UKINUTA ZABRANA gostujucih navijaca na utakmicama lige.

Jupiiiiii - opet masovne tuce, razbijanje glava i tudjeg inventara (crkavice) oko stadiona po nasim vrlim gradovima...

A kod nas realnija bi bila potpuna zabrana posjete utakmica (kako domacih tako i gostujucih navijaca) i pracenje iskljucivo na TV ekranima - pa ko zeli neka razbija svoj TV kod kuce, i tuce zenu, djecu, brata, sestru, oca, majku...te tako lijeci svoje frustracije.

Kac mo stoka, klase neprevazidjene.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 19:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

NFL fanatik je napisao:

Jupiiiiii - opet masovne tuce, razbijanje glava i tudjeg inventara (crkavice) oko stadiona po nasim vrlim gradovima...

A kod nas realnija bi bila potpuna zabrana posjete utakmica (kako domacih tako i gostujucih navijaca) i pracenje iskljucivo na TV ekranima - pa ko zeli neka razbija svoj TV kod kuce, i tuce zenu, djecu, brata, sestru, oca, majku...te tako lijeci svoje frustracije.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: на каквим си ти дрогама ?

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 19:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Нова Варош je napisao:
NFL fanatik je napisao:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: на каквим си ти дрогама ?

:lol: Ma znam da je to sto "predlazem" nemoguce - samo izrazavam moje misljenje o nasoj "kulturi" u sportu...a posebno na fudbalskim terenima. :D

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2012, 11:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.youtube.com/watch?v=Zk1uHmmK ... detailpage
kako smo sada kaznili špance :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sabahudin gori od ace Stojanovića :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2012, 12:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
sabahudin je izmislio svijet za Acu i sve komentatore sa rts,rtrs sto se tuce komentarisanja.
Prava steta je sto mi nemamo nekog tako dobrog komentatora

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2012, 15:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Upravni odbor Fudbalskog kluba Rudar Prijedor na poslednjoj vanrednoj sednici povodom lošeg suđenja Gorana Paradžika iz Ljubuškog izdao je saopštenje za javnost. U saopštenju između ostalog piše:
"Zaključeno je da smo drastično i na perfidan način oštećeni od strane glavnog sudije Gorana Paradžika iz Ljubuškog i njegovih pomoćnika u čijoj režiji se desila klasična fudbalska krađa. U predivnom fudbalskom ambijentu, pred više od 2.500 gledalaca, uz izuzetno sportsko navijanje ljubitelja oba kluba bez ijednog incidenta, perfidnim navijačkim suđenjem omalovažena je i pobeda FK Sarajevo. Činjenica je da je Sarajevo pobedilo sa 3:1 bez prave šanse na utakmici, a dobra igra domaćeg tima je sasečena pristrasnim suđenjem".

Prijedorčani su od Komisije za sudije i suđenje FS BiH zatražili sledeće:
"Zahtevamo od Komisije za sudije i suđenje FS BiH, ali i Komiteta za normalizaciju da analiziraju suđenje Gorana Paradžika i shodno onome što vide na TV snimku, a mi smatramo da je to bila klasična krađa, da reaguju kako bi zaštitili fudbal. Nećemo da se bavimo detaljima, ima ih mnogo, ostavljamo to stručnim službama u Savezu kojima, za sada, verujemo. Spremni smo i na zajedničko gledanje snimka i utvrđivanje činjenica, odnosno lošeg suđenja koje je bilo krajnje tendebciozno i navijačko. Ako sudije i kontrolori suđenja, koji ih pokrivaju, i dalje budu glavni segmenti fudbala u BiH imaćemo "jadnu ligu" iz koje će klubovi ići u Evropu samo da se brukaju. Zar nam nije dovoljna opomena ovog ljeta kada su klubovi BiH ispadali od Čelika iz Nikšića, Zete, Maribora..."

U slučaju da nadležne institucije Saveza ne reaguju Prijedorčani će preduzeti sledeće korake:
"Ukoliko se niko ne oglasi od nadležnih komisija FS BiH zaduženih za sudije i suđenje i ne stane u zaštitu fudbala smatraćemo da je saučesnik u prljavim rabotama koje su, u ovom slučaju, demonstrirane protiv našeg kluba, ćutanje na viđeno nedelo je, ustvari, podržavanje istog. Bila je ovo klasična otimačina i krađa pred 2.5000 gledalaca koji su došli da gledaju meč Rudar Prijedor - Sarajevo, da gledaju fudbal, a Gradski stadion su napustili sa gorčinom prouzrokovanom sportskom nepravdom i sudijskom krađom. Simptomatično je da se u istom kolu slično dešavalo i na utakmici Željezničar - Borac u Sarajevu, nećemo ni da pomislimo da se Premijer liga BiH igra samo zbog klubova iz Sarajeva"

Na kraju je Upravni odbor FK Rudar Prijedor zaključio i ovo:
"Dakle, Rudar Prijedor traži samo pravdu, ravnopravne uslove za takmičenje u Premijer ligi BiH i pošteno suđenje, kako kod kuće, tako i na gostovanjima! Nadamo se da je došlo vreme da Paradžik i sve pojave poput njega budu iskorenjeni iz fudbala. P. S. U kontaktima sa kontrolorom suđenja Muhamedom Osmićem saznali smo da je na uvid dobio prazan CD sa nedeljne utakmice".

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 10:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Ako može neko da postavi ili nek posalje u pp sliku onbog forumulara za gostujuće navijače.Hvala.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 10:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 16:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Hvala Brane.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2012, 10:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Opa Đurđo, Rudari uzeli bodove Veležu u Mostaru, Velež odmah nadoknadio u Gradačcu. Nema više prigovora iz PD o neregularnosti i štimunzima na račun Sarajeva... Nažalost, ali bojim se da će opet da nas kupe za siću i da rastave ovaj srpski korpus u PL zarad obećanja opstanka Rudaru, Leotaru ... a ovi će im davati kroz svoje delegate legitimitet u savezu i neće dizati pompu. Guraće Sarajevo do titule, komšijama svim silama nastoje praviti stadion od zajedničkih para, dakle da BL opet radi a da se po sarajevu gradi kao nekad ... Reprezentacija RS i dalje nema saglasnosti da igra a njihova se šepuri. E ovome se mora stati u kraj, i sve blokirati dok se malverzacije ne istjeraju na čistac, a stadion nek prave nemam ništa protiv ali od federalnih para, zajedničke i UEFA mogu se djeliti samo proporcionalno. Teren tamo, teren ovamo, tribina tamo, tribina ovamo

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 125  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]