Auh...
Vukela, ne Vukela... (volio bih da nije) @ RS Bolja polovina BiH
ti jebo te ko da gledaš Poraoa, Agatu Kristi pa pogađaš ko je ubica, razmršavanje spletki.
Strašno je do kojih detalja analiziraš pobjedu Neura, snimanja u studiju kod Tikija i eventualnih ušteda (što je sasvim normalno razmišljanje, duša me boli koliko para su dosadašnji pobjednici 4 demofesta odnijeli iz BL), ko koga gura i slično.
Ja ću ti reći zašto je Neuro pobijedio.
Stefanovski je bio tata u žiriju, svi su njemu davali prednost kao legendi. Vjerovatno je i imao najobjektivnije komentare, iskustvo, znanje...
Neuro je imao najbolji tekst, Vlatka je sigurno pogodila još prvo veče "Bože dal si živ"... Bota je odsvirao solo koji je bio superioran u odnosu na sve ostale (bilo je tu super bluz solaža, ali one zvuče malokrvno u poređenju sa Botinim stilom) ... a kada je to dvoje sebi sklopio u glavi, onda je bilo još lakše reći, ma i ostali su super i ocjeniti bend peticom.
Ja inače nikada nisam pogodio ko će pobijediti na Evroviziji... ni na Demofestu.
Svi su bendovi imali svoje momente, samo njih nekoliko je stvarno bilo zalutalo na binu ove godine, ali vjerujem da je jako teško odabrati 30 od 400 a da se ne napravi neka greška, propust.
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
Pa u čemu je onda problem?
da skratimo pricu, ako ja nisam u pravu, album ce se snimati gdje su i do sad pobjednici snimali.
ako sam u pravu, za par mjeseci cete cuti da je Neuro snimao u Tikijevom studiju...
to je to.
Da ponovim. Sta je logičnije, kupiti nešto u BL za 100 KM ili za isto dati 250 + KM samo zato što je iz BG ili ZG?
Jesi ti ljubomoran možda? Ja jesam, volio bih imati full budžet za novi album da ga snimam bez žurbe, na tenane. Volio bih imati full budžet za spot koji će raditi profesionalci na najmodernijoj opremi. Ali sada ću moći samo gledati kako će to uraditi Neuro i izvići eventualno neko znanje iz toga.