banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 10:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2004, 17:16 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 24 Avg 2003, 07:38
Prije neke tri i po godine sam se vracao iz Teslica i to putem prema Prnjavoru. Usput sam sustigao jedan kamion koji je bio dupke napunjen paletama sa ciglom, e sad ko zna taj put zna i da je pun krivina, Uglavnom sam ja cekao malo pravca da ga obidjem kad na jednoj od tih krivinica krenuse oni blokovi i cigle ispadati a sve po suprotnj traci. Sreca ziva je da niko nije naisao iz suprotnog pravca. Ja sam potpuno stao, dok je lola mrtav 'ladan samo jos dodao gas o otisao. Ma nije ni prikocio da pogleda jel sta palao na mene jer sam se vec neko vrijeme vozio iza njega i nema boga da me nije mogao primjetiti. Inace primjecujem da se tereti na kamionima slabo ili nikako ne osiguravaju. Mislim da ste svi to primjetili...
A sad opet malo o onom tzv. auto-putu i raznim budaletinama koje se igraju svojom a i tudjim glavama na istom...
Slucaj 1. Sad u nedelju oko 2 popodne vozim se ja na posao, od Klasnica do Zaluzana magla ko tijesto. Vidljivost je bila bukvalno 30-50 metara. Tako nesto i vozim 50-60 km/h kad u jednom momentu ispred sebe ugledam neku siluetu trckara preko ceste i to sve gurajuci bicikl. Em, sto sam ja vec bio lego po kocnici, osim kocnice sam legao i po svireni i dlaka je falila da stanem i da ga premlatim zivog (inace imam odlicne zivce i mene je prava umjetnost iznervirati 8) ) Sad vjerovatno mislite:,,kuca mu blizu a nadvoznjak daleko...'' i niste u pravu jer je frajko prelazio ,,auto-put'' bukvalno ispod nadvoznjaka i po onakvoj magletini. Pa tamo ljudi ako pretrcavajuci gube glave kad se vidi kilometrima a kamoli po onakvoj maglustini. Pitanje sta bilo da je umjesto mene naisao neki cikica koji slabije vidi a samo malo brze vozi...

2. Vracam se danas sa posla, isti dio puta (Glamocani) Kad dva majmuna, geliptera, maloumnika neznam ni sam kako da ih nazovem, 'ladno pice na nekom prastarom Tomosu (mislim da je bio APN-6). Osim sto se voze sredinom trake onaj sto sjedi pozadi je jos rasirio noge koliko god mogao i oni se kao nesto smiju. Zabavno im, sta li? A nemaju vise od 20-21 godine. Treba li reci koliko brzo moze ici Tomos a pogotovo sa jos dvojicom konja na sebi...

Mislim, krivo mi je sto se nasa policija samo fokusira na vozace, a ovamo ostali ugrozavaju bezbijednost saobracaja na sve moguce i nemoguce nacine.

Evo jesenas je neko poginuo kod Ambalazerke stotinjak metara od podzemnog pjesackog prelaza koji citavo ljeto gradjen upravo da bi se sprijecile takve stvari...

P.S. Volio bih da ovo neko iz MUP-a cita i da se javi na ovom forumu. Ne moramo mu znati ni ime ni prezime, ali bi voljeli bi znati planira li se ista po tom pitanju (dovodjenje i ostalih ucesnika u saobracaju u red) Ili ako je neko novinar pa nek napravi prilog na tu temu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2004, 18:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Kad smo vec kod 'prosipanja' iz kamiona. Jednom sam se vracao iz Mostara (mislim), uglavnom negdje u Tijesnom smo (kolega i ja) sustigli kamion koji je vozio 'metarice' (oble komade drveta isjecene na otprilike 1m duzine). Kad smo mu se primakli vidjeli smo da su vec 'izvirile' poprilicno i bilo je pitanje kad ce poceti ispadati. Ne znam zasto, ali zaustavili smo se, tj napraivli pauzu od mozda 10ak minuta i nastavili voznju. Kasnije smo naisli na jedno auto sa polupanim prednjim krajem i nekoliko oblica na cesti, a nakon nekih 2-3 km pandura kako je zaustavio lolu sa metaricama. Srecom pa to nije palo direktno na auto, odnosno ubilo nekoga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2004, 04:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
neo26 ... nazalost nasu policiju samo interesuje kako da uzme 10 i vise maraka od nesavjesnih vozaca! vec godinama nikakvog napretka nema... sem sto su nabavili nova kola i radare! sto im je samo omogucilo da se josh vise nakradu!

evo prijedloga... ili zamjerke... koliko ste vozila u voznji primjetili da nemaju neispravnu signalizaciju??? ili svjetla ne rade ili kad stisne kocnicu pale se zmigavci... ili vozi sa rikverd svjetlima upaljenim(kad sam ovo prvi put vidio.... bash sam se nasmijao)...
i do sada nisam primjetio da policija na to obraca paznju!! cak i kad zaustave nekoga nece da ga upozore na neispravnost i sl.

kad smo kod magle i neispravnih svjetala... za medj. novu godinu vozio sam sestru u laktase... i na autoputu stignem eskorta bez pozicije!!! znaci potpuno neosvjetljen vidljivost 30m, i plus noc! odmah poslije toga i zastava 128 takodje bez pozicije, i to u lijevoj traci... a vozi ko baba neka, 20km... umalo da ga pokupim! ziv sam se istraumirao!

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2004, 07:25 
Majstor
Majstor

E moj kefalo kako sam ja svaki dan na tom putu, svega se ja nagledam, o tim sto ne pale svijetla (pod pozicijama se ne vozi, sta vise zakonski je zabranjeno, vec se vozi pod kratkim svijetlima) da i ne govorim. A najsmijesnije je opravdanje da tako trose akumulator i nece da se foliraju :evil:
Sto naravno nije ni blizu istine.

Slucaj od prije neko jutro: Vozim se iz Borika preko Banjaluckog polja, jutro oko pola sedam, ma taman pocelo da svanjima. E sad vjerovatno ste primjetili da se ulicna rasvjeta nekad pali kad ne treba i da se isto tako i gasi. Uglavnom, ispred mene je bio neki tip koji je momentalno cim se ugasila ulicna rasvjeta (a takoreci jos mrak) pogasio i svjetla na svom auticu :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2004, 10:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2002, 01:00
Ja se sjecam slucaja sestre moje bivse djevojke. Vracala se sa svojim momkom sa nekog rostilja i tip je bas zurio, da bi stigao, bla, bla, bla..

Sve u svemu zabili su se "zguza" u neki, kamion, prikolicu, sta li je vec bilo sa koje su strsale neke grede. Sva sreca pa je lola valjda mislio glavom i skontao da bi se nesto tako moglo dogoditi, pa je tovario dole ove krace grede, a preko njih duze. Da je bilo suprotno (sto je meni logicno, kad slazes nesto tako) ne bi ih ni bilo vise.. Samo bi im glave ko kopljem probio.. Al' sve je dobro, sto se dobro svrsi..

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2004, 10:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Sep 2003, 07:42
Imam i ja par zanimljivih bliskih susreta, ali jedan koji je ostavio nevjerovatan utisak na mene u zadnje vrijeme bio bi jedan sa poluosovinom 18-wheeler cisterne negdje u avgustu proshle godine. A ide otprilike ovako nekako. Vozio sam starog i strica prema Bosanskoj Krupi (ili ti Krupi na Uni, kako god), u njihov rodni kraj, neka crkva se renovirala, pa su htjeli da svrate i vide shta se tamo deshava, a i meni se neshto vozikalo, pa rekoh, shto da ne. Moram da napomenem da su oba gore navedena vozachi sa oko 40 godina vozachkog stazha - stric mi je profesionalni vozach - navozao se autobusa i kamiona milione kilometara, nagledao se svega i svachega, ali je na kraju priznao da se stvarno ustrtao od ovoga. I tako vozimo se mi, vrijeme super, ceste puste - ma milina. Tek, dionica puta pored jedne pilane - na nekih 150 metara vidim cisterna ide u suprotnom pravcu, ispred mene mercedes C220, Wien table, iza mene neki Pasat 3. I tako ti se mi kotrljamo, kad, na nekih 100 metara ispred, na visini od nekih 20m leti neshto crno, veliko, zadimljeno, kao da je neko zapalio medvjeda i izbacio ga iz aviona. Gadan neki NLO, shishti, tandrka u vazduhu, i ima, po slobodnoj procjeni bar nekih 300kg (na kraju se ispostavilo da je ustvari imao cca. 380kg, al' to ne bi napravilo neku veliku razliku). Sa jedne strane puta brdo i nekakav visoki zidich, s druge, ograda pilane i visoki ivichnjak. U prvi mah, nije mi bilo jasno shta je - nakon 2 sekunde razdaljina se smanjila na manje od 30 metara - tek u tom momentu mi se pogled fokusirao i vidio sam o chemu se radi - poluosovina sa glavchinama i oba kompletna tochka - odvalila se sa cisterne i leti po 20 metara visoko! Kad sam stao na kochnicu mislio sam da chu pod da provalim. A putnici? Bjezhi desno! Bjezhi lijevo! Problem je bio shto je kod objekta tako nepravilnog oblika i brzine bilo nemoguche odrediti moguchu putanju - gdje god da udari - mozhe da se odbije bilo gdje. U tom momentu mislio sam da gledam kako chovjek gine - kompletna gromada sleche na haubu mercedesa, izvaljuje motor, osovinu, tochkovi lete svaki na svoju stranu, permant, ulje i gorivo shishte na sve strane - ali gromada se odvaja od auta i opet poleche - sledecha stanica - mi. Pogledam u retrovizor - pasat na 20 metara - sasvim dovoljno - kvachilo, rikverc, gas do poda i naglo pushtanje istog uchinili su svoje - motor je rekao svoje i ugasio se (da smo bili u akcionom filmu, mozhda bih uz shkripu i dim i uspio da se povuchem). Nema dalje. Ono chudo pochinje da se spushta - suvishe je kasno da pokusham da ga upalim - zatvorim ochi...chekam i - TRAS! G*vno mi je okrznulo desni branik, izvalilo ga, odbilo se od ogradu, orznulo krov na spoju sa vratima, preletilo preko mene i pasata i zatim se srechno zaustavilo pod istom cisternom sa koje se i odvalilo, kao zhdrijebe koje se malo iskakalo i vratilo kobili (jer cisterna u principu nije ni osjetila nedostatak dva tochka, pa je vozachu trebalo vremena dok je provalio shta se desilo i dok je uspio da se zaustavi). Obzirom da sam razvukao prichu, istu chu da zavrshim sa par chinjenica - chovjek u mercedesu je ostao zhiv i zdrav - shto se nikako ne bi moglo rechi za njegov automobil. Chovjek u pasatu je izashao, izvadio litru domache shljive iz gepeka (vrachao se sa neke slave), sjeo na asfalt i pocheo da loche. Mislim da je suvishe napominjati da su se pridruzhili i ostali uchesnici sr4nja. Kako bilo da bilo - moj branik je super proshao - nije mu nishta - ispao je leptirich koji ga je drzhao sa bochne strane, ponovo sam ga namjestio i nastavio put. Josh nisam sanirao ogrebotinu, ali je toliko minorna da je primjetimo jedino mi koji smo uchestvovali u ovoj avanturici. Sve u svemu - zachin C. Mislim da chu da slavim taj dan ove godine ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Apr 2004, 17:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 24 Mar 2003, 10:03
vise-manje bilo je saobracajki tezih laksih al nek je ziva glava bice auta.
nego nesto zesce nisam vidio http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=1298917&page=1

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2004, 21:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:46
uh ja sam s tatom sletila nakon polozenog deset dana i bukvalno se sad bojim voziti iako dosta dobro vozim
nemam iskustva, al nije lose, samo me sad strah ubja...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2004, 00:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jun 2004, 20:46
U 10+ godina voznje, i, sigurno, milion predjenih kilometara, za sad samo jedna, ali bas onako zajebana... :cry: Po izjavama svjedoka, steti na autima, i komentarima prisutnih policajaca i ovih iz hitne pomoci, slucajem sam ostao ziv...

Sta reci - svjez snijeg na cesti, nocni uslovi voznje, i "umorni turcin" :D za volanom malo veceg dostavnog vozila... Udaren sam odpozadi, pri brzini (njegovoj...) od nekih 90-100 km/h. Zadnji kraj auta (VW Beetle) je u potpunosti nestao (harmonikica :D), i samo sam se zahvaljivao Bogu sto nikoga nisam imao na zadnjem sjedistu... Od siline udarca, moj naslon za ledja se potpuno izvio u nazad, i po komentarima osoblja hitne pomoci, to mi je spasilo vrat od pucanja - izvijeni metal (a ne moji vratni prsljenovi...), je absorbovao inerciju... Povrede - nekoliko gadnih modrica na glavi, desnom ramenu, desnoj butini, laktu, itd. (bukvalno svaki dio tijela koji je usljed udarca dotakao nesto u kabini je bio crn i podliven...), dvije gadne posjekotine oko usta i na usnama (preko 20 konaca...), i isjecena desna ruka (izvalio sam rucicu mjenjaca, i dlanom probio instrument tablu, oko sterea...). Auto? Star 5 mjeseci, placen nekih $24,000 , steta procjenjena na $19,000... :roll: :cry: Dakle, TOTALKA. :cry:

Naravoucenije: POJAS GLAVU CUVA. Vjerovatno, da nisam bio vezan, nebi ovako dobro prosao...

Poz...

Vrh

Tema posta: Hola...
PostPoslato: 12 Okt 2004, 12:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Nije me bilo dugo, al' sam prisustvovao nechemu neko veche, pa da ubacim i ja jednu: naime, u nedelju veche, u Cerskoj u dnu Starchevice, kad je padala ona usrana kisha, neka curica je vozila Golfa 2 niz Starchevicu, (i dok sam ja chamio na prozoru trujuchi se duvanom i uzhivajuchi i odsjajima na super-glatkom asfaltu) BLAM! Nakon pomjeranja glave 2 stepena u lijevo, skontam crveni golf razljepljen prednjom lijevom stranom u banderu na nekih 15 metara od mene. U momentu me zbunio, jer je zvuk koji je nastao bio vishe oshtar, kao da je komad lima pao sa neke zgrade, nego glasan i tup kao shto je obichno bivalo u onih par nesrecha koje sam (nazhalost) imao priliku da vidim. Anyhow, prva reakcija, obzirom da mi je telefon bio na pola metra, okrenuo sam 124, da bi nakon 2 minuta pospana dispecherka konachno preuzela poziv. Dobro, ovo nije zhalba na hitne sluzhbe, jer u tom sluchaju, ovaj post bi ipak bio predugachak. Uglavnom, hitne sluzhbe (izuzev vatrogasaca) smrde i sve ih treba zabit' negdje, i zaposliti nekoga kome je iskreno stalo do tudjih zhivota vishe od svoje pauze za kafu. Kako bilo da bilo, taj isti dan, par razlichitih ljudi mi je sralo o pojasu, i kako je on ovakav ili onakav, kako se oni nikad ne vezhu, kako ih 'sputava', bla truch (sputava? jel' ti to roshtiljash u autu, ili radish vjezhbe za razgibavanje kad te sputava? Po lichnom iskustvu, shta god sam radio tokom vozhnje, pa makar to bilo (don't do this at home) protezanje do zadnjeg sjedishta, pojas Vas definitivno ne sputava. Uostalom, bash me briga, meni je draga moja guzica, a za sve pametnjakoviche, vi slobodno...), drzhi ne daj, niko se ne vezhe i super. Da opet ne rastezhem, djevojka koja je sjedila na suvozachevom sjedishtu, i chija je strana otresla od banderu, (chuo sam da se zove Sandra, ako nekome neshto znachi) naravno, nije bila vezana, i glavom je rasula shajbu. Najvjerovatnije che sada ostati bez oka, ako zanemarimo da je sva isjechena. Vozachica je mislila da je poginula, kad je otvorila vrata, jer sam je upikao kako je otvorila vrata uz vrisak njenog imena, kada je vidila shta se desilo, okrenula se uhvatila za glavu i pohisterisala. Ja sam pomislio da je gotovo. Izletio sam iz zgrade po auto, medjutim, dok sam dotrchao vech je naletio neki tip pa su tu djevojku strpali i razgulili u hitnu. Dalje ne znam shta se deshavalo, ali u svakom sluchaju, nije dobro. Uzeo sam par fotki, pa chu ih uploadovati kasnije. Poenta je da udar i nije bio uopshte toliko snazhan. Naravouchenije: pojas sputava? - prichaj ti shta hocesh, al' kad jednom facom raspesh shajbu, postoji velika shansa da cesh zaraditi lijepi vjechni, nepopravljivi osmjeh, kojim onda mozesh svima da pokazujesh kako si ti imao dobrog plastichnog hirurga, koje te tako lijepo zakrpio. A onda se vozaj, i opet nemoj da se vezesh, mozhda sledechi put zaradish i 'mig', mozhda podignutu obrvu, il' osmjeh od 'uva do uva'...a mozhda i postanesh novi Ray Charles. Po mom - pojas je tvoj drugar, a vi vidite shta Vam je drazhe. Ja znam da mi je muka od spasavanja indiferentnih, ignorantnih idiota koji misle da vezu pojas samo da ne plate 10km...kakva jaka rachunica.

Have fun.

P.S. Zaboravih da kazhem kaqko je doshlo do nesreche: valjda se djevojka spushtala malo brzhe, slabe gume, jache stala na kochnicu, auto proklizao, zakachio ivichnjak, i ovaj ga bacio pravo na banderu. Glupo, ali deshavaju se i gluplje nesreche sa tragichnijim posljedicama.

Nadam se da che ova mala da se izvuche, i da che joj spasiti oko, ali isto tako se nadam i da che joj ovo biti shkola za ubuduche...shteta je samo shto vechina uchi na svojim greshkama, umjesto na tudjim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2004, 13:24 
Majstor
Majstor

Odlican tekst!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2004, 16:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
pojas ne vezem jedino po gradu... jer mi je gnjavaza zavezi odvezi.... ali cim znam da idem van grada i na duzu relaciju prvo pojas, pa kljuc u bravu, brm brm i onda obavezno svjetla!

a stvarno su mi najmizerniji ti ljudi koji se vezu zbog policije.... ili kad sjednu samnom u auto i vide da se ja vezem, pa me pita jel se moram ja vezati? hehe ma nemoras, i onda mu moram objasniti da se ja ne vezem zbog 10km vez zbog glave na ramenima... ali da ce sam platiti kaznu ako se ne veze a drot nas sklepa...

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2004, 11:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Bah, moram da bubnem jedan komentar na taj pojas i vozhnju po gradu...iskreno, gledajuchi logichki, da ne nabrajam tamo neke statistike koje mozhda postoje, mozhda ne, vjerujem da imash mnogo vishe shanse da dozhivish nekakav udes u gradu, nego na otvorenom. Druga je stvar shto che na otvorenom mozhda biti tezhi, ali u gradskoj guzhvi, u shpitzevima, (ne)"poshtovanju" saobrachajnih propisa, znakova pogotovo, u nashim uslovima pravilo imash kad ti ga onaj drugi da, tako da se ja mnogo nesigurnije osjecham u vozhnji po gradu. Primjer, juche idem s posla u 4 sata, jedan udes na tranzitu, jedan na bulevaru, jedan na Laushu...ljudi pogotovo postaju nervozniji i razdrazheniji po kishi, to je bruka jedna. U svakom sluchaju, mislim da u gradu imash vishe shanse da se s nekim/necim kvrcnesh, jer generalno imash mnogo vishe i gushche zbijenih uchesnika i prepreka.
Plus, jebe se drugima za tebe, koliko puta bi ja dobio po "nosu" da nisam vodio rachuna o drugima, bez obzira na prednost, na bilo sta...

Anyhow, chuo sam jednu dobru, navodno, negdje kod nas, al' ne znam gdje, na nekoj raskrsnici ima spomenik i pishe: "ovdje je stradao onaj shto je imao prednost..."

P.S. Znash kako se lomi vrat kad te neko sa 30 zvekne s guza na semaforu?...

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2013, 18:27 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 29 Avg 2013, 22:30
1. aprila ove godine, oko 07:50(znam sve do detalja jer sam daval izjavu dosta puta, i policiji i porodici/prijateljima...Ali cu samo navesti dogadjaj u par recenica) krenula sam da predjem preko pes prelaza kada mi je na nogu stao auto. Kod ovog p prelaza nema semafora tj. signalizacije. Ne krivim samo vozaca vec je on kriv 50% i ja 50%. Odatle me je on odvezao do obliznjeg doma zdravlja a po mene je dosla hitna. U bolnici su mi snimili nogu is tavili gips. Gips sam nosila 4 nedelje a nakon toga je usledila terapija od 2 nedelje. Kratko sam sve opisala. Ali, u slucaju da neko ima nekih pitanja neka me pita ;). Moj tekstic(u vezi za savete) je objavljen u Zabavniku :)! Moja mama je pisalla nekim ljudima i msm da je kod tog p prelaza sada postavljen lezeci policajac ;)

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2013, 08:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Sad me podsjeti na nesto od prije 100 godina. Sedmi ili osmi razred, taman izisao iz skole , na nekih destak metara od ulaza ( OS Ivo andric), stajao na cesti, odmah uz rub i jedan Jugo mi ladno predje preko stopala - nikad mi nece biti jasno kako su sve koscice ostale citave :roll: .

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2013, 10:25 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 29 Avg 2013, 22:30
laoce je napisao:
Sad me podsjeti na nesto od prije 100 godina. Sedmi ili osmi razred, taman izisao iz skole , na nekih destak metara od ulaza ( OS Ivo andric), stajao na cesti, odmah uz rub i jedan Jugo mi ladno predje preko stopala - nikad mi nece biti jasno kako su sve koscice ostale citave :roll: .

Pa, rekli su mi da bi bilo mnogo bolje da mi je samo presao preko stopala a ne stao pa sam vukla I izvukla nogu, prelom je bio vrlo malo, jedva vidjiv tako da bi se I ja bolje provela da mi je samo presao...

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2013, 10:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Meni je UNov (ili bi UNPROFORov) dzip presao preko stopala tako, negdje tamo '96-'97.
Nije ni stao, nego samo odletio dalje.
Ispred Lagune u Novoj. Sastrugao mi je cjevanicu, nista strasno, samo je koza bila izderana i modra par dana.
A stopalo citavo.

Da mi ih je pronaci, odmah Deni Krejna angazujem i uzmem milijarde, majku im okupatorsku.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2013, 10:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Jos jedan ocevid; prije nekih 9-10 godina, autoput od Bregane prema Zagrebu, oko 10 sati navece, na izmaku snaga ( isti dan otisao za Bec i za par sati nazad) brzina nekih 140-150 km/h - sve ok, suha cesta, kadli auto ispred mene,( zapravo, bilo je jos jedno izmedju) zaplesa po cesti i spade sa ceste - visina je bila nekih 4-5 metara - u medjuvremenu zakoci auto ispred mene, zakoci i ja naglo , a auto kojio je spao - pade na krov, odskoci i okrenu se na tockove - dotada sam mislio da je tako nesto moguce samo u filmovima. Pogledah u auto - cestiri odrasle osobe, micu se, kontam da izadjem, ali su oni u autu ispred vec izasli da pomognu ( pretpostavljam da su putovali zajedno).

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]