banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 21:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 709 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 36  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Eurosong 2012
PostPoslato: 27 Maj 2012, 16:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
danijell je napisao:
Citiraj:
"Gej lobi" odlučuje pobednika Evrovizije

Izbor za najbolju pesmu Evrope, "Evrosong", poslednjih godina prati priča da o pobedniku odlučuje "gej lobi". Te spekulacije je podgrejao i Rambo Amadeus, predstavnik Crne Gore na takmičenju u Bakuu, koji je za takmičare iz Irske rekao kako je mogao da se kladi da će proći u finale, i dodao u svom stilu: "Samo sam čekao da se jedan sagne po sapun."

Oni su nastupali i prošle godine.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NLk9unzoM8I[/youtube]

pilot babo je napisao:

Citiraj:
00:18

Analitičari: Rusija i Srbija zajedno imaju više glasova od Švedske

00:17

Željko Joksimović ekskluzivno za Njuz: Još četiri-pet Eurosongova i sigurno pobeđujem!

23:42

Ljubitelji Eurosonga počeli da zovu prijatelje iz Švedske da provere „šta rade sledeće godine negde u ovo vreme“?

22:49

Lik sa flautom iza Joksimovića posle Eurosonga pravi žurku povodom proslave drugog radnog dana u poslednjih osam godina.

22:42

Islandska pevačica Bjork javno se ogradila od tvrdnji da je baš ona poslužila kao inspiraciji švedskoj predstavnici Eurosonga. „Nikada ne bih sebi dozvolila da budem uzor nekome ko zvuči kao ‘Aqua’ u najlošijim danima“, kratko je izjavila Bjork.

20:27

Evropska unije danas je nekoliko minuta posle 18 časova poslala telegram Željku Joksimoviću, u kojem mu čestita na pobedi na ovogodišnjem Eurosongu. Pola sata kasnije, EU je izdala saopštenje u kojem se izvinjava zbog propusta, navodeći da je u pitanju greška jednog administratora.

Vrh.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 16:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Pobjednika ipak odlučuje finansijsko stanje određenih zemalja. Tako je zadnjih par godina tačnije od pobjede Rusije. Pobjeđuju zemlje koje su u stanju organizovati ovaj cirkus svake godine. I ovaj put je takmičenje namješteno baš o kao i prošle i pretprošle godine. Samo ovaj put se jedna pjesma izdvojila. Babe nezasluženo 2. ali na izboru za pjesmu Evrovizije se odavno ne glasa za pjesmu nego za zemlju i posvećuje se velika pažnja njegovanju dobrosusjedskih odnosa. Jedino ne znam šta je Norveška "skrivila" ostailm komšijama da joj nisu ni boda dali. Pročitao sam jedan komentar koji kaže da je izbor za pjesmu Evrovizije bitan koliko i protesti sindikalaca ovdje kod nas. Samo mašu zastavama a niko ih ne benda ni 2%.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 17:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
bingolina je napisao:
Meni se pobjednicka pjesma uopste ne svidja, ista je kao i mnoge druge koje svake godine vidjamo na Eurosongu :( Uz Srbiju, dopala mi se Spanija jer je jedna od rijetkih koja nije imala tra-la-la fazon pjesmicu, kreveljenje i skakanje po bini, tipa Irska, na sta se jezim...Makedonija i BIH mi takodje nisu bile lose a Hrvatska, po mom skromnom misljenju, nije ni zasluzila plasman u finale, dzaba im i Nina :)

U potpunosti se slažem. Izgleda da na pobjedu najviše utiče ko će biti najbolje reklamiran, odnosno 'izvikan' prije samog takmičenja. Tako je Španija sa odličnom pjesmom prošla nezapaženo jer ide direktno u finale i sigurno nisu puno uložili u tu promociju... A ništa mi nije gore od skakanja i nosanja po bini i bacanja komada odjeće...

V@nja je napisao:
Meni je njena koreografija izgledala kao epi napad :?

Vidi stvarno :roll:

I wish to see the lost in me

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 17:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Баби Папушка je napisao:
Vrh.

Kompletan prenos:

Spoiler:
00:26
Njuz nezvanično saznaje da je RTS započeo pregovore sa Goranom Bregovićem za sledeći Eurosong.
00:18
Analitičari: Rusija i Srbija zajedno imaju više glasova od Švedske
00:17
Željko Joksimović ekskluzivno za Njuz: Još četiri-pet Eurosongova i sigurno pobeđujem!
00:11
Gledaoci se nadaju da će Srbija naći neku foru da Željku da 12 poena.
00:02
Vlada Srbije apelovala na građane koji planiraju da napuste zemlju da nasele baltičke zemlje i Skandinaviju.
23:55
Joksimović ponudio pola novca od nagrade Lorin ako sada odustane.
23:51
Britanski pevač zeza norveškog i danskog predstavnika.
23:49
Analitičari Eurosonga saglasni da će ovu Pesmu Evrovizije odlučiti poznata švedska dijaspora.
23:42
Ljubitelji Eurosonga počeli da zovu prijatelje iz Švedske da provere „šta rade sledeće godine negde u ovo vreme“?
23:37
Gledaoci ubeđeni da će se do kraja večeri pojaviti neka zemlja koja nije glasala za susednu.
23:35
Građani se zahvaljuju Eurosongu što su naučili o Azerbejdžanu mnogo toga što ih nije interesovalo.
23:31
CESID: Prve procene izlaznosti i rezultata na konferenciji u 23:30.
22:58
Vlada Moldavije saopštila je da „nije ni 3% nacionalnog dohotka uloženo u kostime plesačica“.
22:55
Zanimljiva činjenica: 43 procenta muških gledalaca Eurosonga tokom prenosa dobije želju da nabaci neku gej frizuru.
22:54
Ukrajinska pevačica saopštila da ubrzo posle Eurosonga ide na havajsku žurku, nedaleko od hotela.
22:53
Dejvid Geta izjavio je nešto ranije da nema nameru da ikada angažuje predstavnicu Ukrajine.
22:51
Redakcija Njuza kolektivno plakala tokom nastupa Željka Joksimovića!
22:49
Lik sa flautom iza Joksimovića posle Eurosonga pravi žurku povodom proslave drugog radnog dana u poslednjih osam godina.
22:48
Grad Beograd najavio da će, u slučaju da Željko Joksimović nakon prve polovine glasanja bude među prvih pet, moći večeras da se kupuje alkohol i posle 22 časa.
22:47
I redakcija Njuza ima tremu!
22:45
Njuzov izveštač iz Dablina javlja da se u pabovima širom tog grada đuska uz irsku pesmu na Eurosongu.
22:44
Savet bezbednosti podneo hitan zahtev da se predtavnici Irske stave na listu terorističkih organizacija.
22:42
Islandska pevačica Bjork javno se ogradila od tvrdnji da je baš ona poslužila kao inspiraciji švedskoj predstavnici Eurosonga. „Nikada ne bih sebi dozvolila da budem uzor nekome ko zvuči kao ‘Aqua’ u najlošijim danima“, kratko je izjavila Bjork.
22:41
Organizatori Eurosonga razmatraju mogućnost da od sledeće godine ograniče broj pesama sa orijentalnim prizvukom na svega 50 odsto.
22:40
Još dve pesme do nastupa Željka Joksimovića. DB je danas obećao Joksimoviću da će mu, u slučaju pobede večeras, izbrisati kompletan dosije.
22:37
Takmičar Malte tražio je od publike danas da proba da zamisli kako bi ova pesma zvučala na plaži.
22:36
Predstavnik Nemačke izjavio da je jedina sličnost između njega i Enrikea Inglesijasa, to što liči na njega, što pokušava da isto peva i što nosi istu kapu kao on.
22:35
Čovečanstvo izgubilo 3 milijarde minuta tokom izvođenja nemačke pesme.
22:34
TV Prva otkupila pravno na prenos turske pesme.
22:25
Jelena Karleuša izjavila je kako Turska pesma veoma liči na njen novi singl koji će objaviti za tri meseca.
22:24
Predstavnik Turske izjavio je ranije danas da je direktan potomak Sulejmana Veličanstvenog.
22:20
Švedska predstavnica dokazala da će zazluženo zauzeti drugo mesto iza Željka Joksimovića.
22:16
Tokom nastupa Grčke, zabeleženo veće poručivanje „vijagre“ za 23 odsto, više desetina gejeva preispituje svoju seksualnost.
22:15
Grčka, nakon konsultacija, ipak apelovala da se glasa za njenu predstavnicu, jer bi organizovanje Eurosonga bilo idealan povod da se MMF-a zatraži novi kredit od 700 miliona evra.
22:14
Grčka apelovala da niko ne glasa za njenog predstavnika, jer „neće imati para da organizuje Eurosong“.
22:13
Još devet pesama do Željka Joksimovića. Nedavno istraživanje pokazalo je da čak 29 odsto građana Srbije smatra da bi on imao bolju karijeru da je umesto „Lane moje“, pevao „Lane Gutović“.
22:11
Počela pesma danskog predstavnika. Idealan trenutak da odete do toaleta.
22:10
Uredba kojom svaki građanin Azerbejdžana mora da kaže da je azerbejdžanska pesma „baš strava!“ trajaće još šest meseci nakon završetka Eurosonga.
22:08
Fanovi Ejmi Vajnhaus složni da je sličnost italijanske predstavnice i pokojne pevačice, samo u izgledu.
21:49
Interesantna činjenica: Oko 65 procenata fanova Evrovizije nikada pre ovog takmičenja nije čulo za izvođača koji predstavlja njihovu zemlju.
21:48
Ognjen Amidžić ponovio danas da je ubeđen da bi Flamingosi pobedili 2006. da im je dato da nastupaju na Eurosongu.
21:46
Vlada Albanije uputila zvanično izvinjenje zbog nastupa njihove predstavnice.
21:46
Predstavnici Francuske izjavili da nisu došli u Azerbejdžan da pobede, već su čuli da je „super hrana u hotelu“.
21:45
Pronađena četiri bračna para iz Velike Britanije koji prate Eurosong.
21:06
Nada Macura: Sedmoro ljudi doživelo epileptični napad tokom uvodne numere.
21:04
Patrijarh srpski Irinej, pozvao je danas Srbe u dijaspori da glasaju, jer „ako ne glasaju neće imati pravo da se bune do sledećeg Eurosonga“.
21:01
Kompletna azerbejdžanska PVO učestvovala je u stvaranju velikog vatrometa na otvaranju Pesme Evrovizije.
20:55
Guverner NBS Dejan Šoškić apelovao je danas na medije da prestanu da govore Eurosong i počnu da koriste reč Evrosong.
20:49
Rambo Amadeus dao je kratku izjavu za Njuz u kojoj se osvrnuo na svoj slab plasman u polufinalu, za koji je okrivio „intelektualnu elitu“ koja se opredelila za slanje belih sms-ova.
20:44
Kladionica „Pun pogodak“ saopštila je danas da je Željko Joksimović sve bliži pobedi na Eurosongu. Ova kladionica dospela je u žižu javnosti kada je nekoliko dana pred drugi krug predsedničkih izbora dala kvotu 1.15 na pobedu Borisa Tadića.
20:39
Ivan Ivanović je poručio iz Španije da se nada da će biti voditelj sledećeg Eurosonga, u slučaju da Joksimović trijumfuje večeras. Poznati voditelj je dodao da je već smislio dve sjajne fore kojima će započeti nastup.
20:33
Finale Lige šampiona je, prema prvobitnom planu, trebalo da bude večeras, ali je Radio televizija Srbije uspela da izdejstvuje njegovo pomeranje za prethodni vikend, da ne bi došlo do preklapanja sa Eurosongom.
20:29
LGBT zajednica saopštila je danas da neće pratiti ovogodišnje finale takmičenja za Pesmu Evrovizije, „jer je suviše gej“.
20:27
Evropska unije danas je nekoliko minuta posle 18 časova poslala telegram Željku Joksimoviću, u kojem mu čestita na pobedi na ovogodišnjem Eurosongu. Pola sata kasnije, EU je izdala saopštenje u kojem se izvinjava zbog propusta, navodeći da je u pitanju greška jednog administratora.

:lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 17:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Tpojka je napisao:

:lol:

Nevjerovatno, i mene su ove dvije pjesme najvise napatile.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 12:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/325639/ ... iju-pazuhe

Fuj

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Kriv sam priznajem i ja... Opet sam gledao to sranje i pretpostavljam da je ovo posljednji pokušaj da uz silnu dobru volju, tu vidim i neke muzičke odnosno festivalske vrijednosti...

Ovo je jedan od grubih dokaza da je svijet otišao u neki od polnih organa. Tako recimo dođem u situaciju da uopšte ne kontam razliku između norveškog, estonskog, litvanskog i norveškog predstavnika. Ko je tu ko? Sve neki dečkići pristojnih vokalnih mogućnosti, promašene seksualnosti, htjelbidabudualinemogu vrhunski izvođači. Sve proliv do proliva... Jel Danska bješe ona jadna kopija Alanis Moriset?
Pobjednica je najautentičnija... Autentično nit' smrdi, nit miriše. Njena pjesma je samo neloša, a uz dužno poštovanje, taj njen famozni vokal se od silnih elektronskih efekata, nije ni prepoznao... Ma neodoljivo me podsjeća na kraj devedesetih i ekspanziju elektro pop dens krša, samo malo prepakovano..

Željko Joksimović recklirao Lane moje, sa malo više ritma u drugoj polovini pjesme. On odlično pjeva, školovan je muzičar, ali brate fali mu ideja. Uglavnom se vrti oko isstih stvari i sve mu pjesme liče jedna na drugu. Na ime i reputaciju, dogurao je daleko...
Kad će neko da ponudi nešto originalno, kao one bakice iz Rusije. Osvježavajuće djeluju, a da su one pobijedile, sad ne bi morali da slušamo palamuđenje o "sjajnom scenskom nastupu,autentičnosti, bla bla ser ser, odličnom vokalu itd"...
Kad smo već kod vokala, Kaliopi i Španjolka su objasnile kako se to radi. Pogotovo Kaliopi, koja pjeva strašno visoko cijelu pjesmu i kad bi većini pukao glas, da ni ne pokušaju da na isti način otpjevaju kraj, ona još pojačava... Za mene daleko najbolja izvedba, a i pjesma ima malo muzike, za razliku od ostalih šalabajzera. Gitarske distorzije su kakve takve, ali su bar naznaka nečeg muzičkog... Nisam ni očekivao da se na sceni ukaže reinkarnacija Džimija Hendriksa.

Sve ostalo je samo za obilnu upotrebu toaleta i klozetske šolje...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 13:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
A jee gledali ste taj cirkus :) Ja posljednji put onda kad su svi izmijenili scenski nastup i ubacili bubnjeve (zbog Ruslane valjda). Niže ne može... Kad i jedan Merlin, koji je sebi u životu izgradio neko ime i koji traje u muzici (mada ga ne slušam, ali poštujem) ode tamo da skakuće k'o neki Švajcarci svemirci, e jebiga onda...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 13:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Jan 2008, 00:39
shakal je napisao:
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/325639/Pobednica-Evrovizije-lansirala-trend-Svedjanke-zbog-nje-ne-briju-pazuhe

Fuj

Loren izgledom i higijenskim navikama podjeca na Charlotte voditeljku sa VIVE. Svojeveremeno su i Njemice po uzoru na Charlotte furale čupave pazuhe.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 15:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
shakal je napisao:
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/325639/Pobednica-Evrovizije-lansirala-trend-Svedjanke-zbog-nje-ne-briju-pazuhe

Fuj

Zima u Švedskoj, pa da se ogrijemo..

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 15:08 
Odvratno...moracu i ja skratiti, ili bar kike vezati, ubi me ovih zadnjih par dana...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 16:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Zasto je Nizozemska dala Srbiji 10 bodova?

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 16:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
cicak je napisao:
Zasto je Nizozemska dala Srbiji 10 bodova?

glasala raja iz haga :D

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 20:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
:lol: :lol: :lol: :lol:

Dobra strana Evrovizije je što se brzo zaboravlja. Bilo je par dobrih pjesama, mada nisam sve slušala.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 10:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Nitro je napisao:
Ovo je jedan od grubih dokaza da je svijet otišao u neki od polnih organa. Tako recimo dođem u situaciju da uopšte ne kontam razliku između norveškog, estonskog, litvanskog i norveškog predstavnika. Ko je tu ko? Sve neki dečkići pristojnih vokalnih mogućnosti, promašene seksualnosti, htjelbidabudualinemogu vrhunski izvođači. Sve proliv do proliva... Jel Danska bješe ona jadna kopija Alanis Moriset?

poslusaj jos jednom predstavnika Estonije, jer ocigledno to nisi
sto se tice kopije Alanis Moriset, cini mi se da je to bila Holandija, bar je meni tako zvucala

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 18:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2011, 11:27
i na kraju od sve ove price pobijedi Svedska ali ipak Srbija na trecem mjestu

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 17:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
shakal je napisao:
Slika

da je nekako fotosopirati sa samo da je miodrag sa druge strane...bila bi ultimativna cool story bro slika.
Slika

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 18:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
alkibijad je napisao:
da je nekako fotosopirati sa samo da je miodrag sa druge strane...bila bi ultimativna cool story bro slika.
Spoiler:
Slika

Ovaj mali je nešto drugo najiritantnije (poslije Džofrija iz GoT) što sam vidjela u zadnjih ne znam koliko godina...

I wish to see the lost in me

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2012, 11:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prema dostupnim informacijama razlog otkazivanja nastupa je teška finansijska situacija u kojoj se nalazi BHRT.
Podsjetimo, BiH je proteklog mjeseca Evropskoj radiodifuznoj uniji (EBU) preliminarno potvrdila učešće na Evroviziji 2013. godine.
Međutim, danas, kad i ističe rok za odustajanje bez finansijskih posljedica, BHRT je povukao odluku o učešću.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 709 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 36  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]