banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 19:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 125  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Maj 2012, 19:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Pogledajte ovaj video, tačno sam bez komentara:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eWoawE4Ybt0[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 10:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Manijaci odoše u racku,gledano sa navijackog aspekta na neki nacin mi je i žao.

Koga zanima poslaću mu pp o čemu se radi.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 10:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Коза Ностра шаљи ;)

Је ли Слобода већ у лиги федерације или ће их тузлански кантон оставит?! :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 10:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Cosa Nostra je napisao:

Salji i meni...

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 10:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pošaljite i meni ako nije problem..

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 10:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
moze i meni

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 10:47 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Sep 2011, 09:10
Cosa Nostra je napisao:

Vratit će se Manijaci...

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 11:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Quote:
Prošlo je nešto više od godinu dana od paljenja udruženja i prodaje transparenta (Februar 2011) i od tada je grupa pala u veliku krizu. Pojedinci, stariji, viđeniji, ozbiljniji, momci iz ekipa su pokušavali, ali nisu mogli naći riješenje za problem koji je, kako je vrijeme prolazilo, postajao sve složeniji, kompleksniji i zamršeniji.

Početkom 2012 pokušao se izgraditi skroz novi sistem u funkcionisanju grupe, pokušale su se ujediniti podgrupe i pojedinci koji su se razišli, formirano je tzv. Vodstvo grupe. Vodstvo je pokušalo riješiti problem i nažalost, to riješenje je bilo samo privremeno i problem je opet isplivao na površinu.

Problem je NE-NAVIJAČKE prirode, problem nije u domenu navijačkog svijeta i mi kao navijači ga trenutno ne možemo riješiti. Malo ozbiljniji, stariji ljudi, ljudi koji su svojim doprinosom za tribinu i stažom na istoj, mogli donijeti odluku kojom se obustavlja rad grupe na domaćim utakmicama F.K.Željezničar su je donijeli.

Odlučeno je većinom da više nećemo organizovano navijati na domaćim utakmicama, odnosno da više nema kopa, kačenja transparenata, kačenja udarnog, megafona, bubnjeva.... Ova odluka donešena je za dobrobit Manijaka i grupe koja stoji iza tog imena, ovo je nažalost trenutno riješenje ovog problema koji grupu i njeno ime sve više srozava i koliko god neki dizali to ime koreografijama, zastavama, navijanjem, ono 100 puta niže padne nakon tih nenavijačkih stvari koje se dogode.

Grupa se ne gasi ! Grupa će živjeti dok je Željezničara, grupa prestaje djelovati u samo jednom svom segmentu (glavni jeste, ali nije jedini), a to je organizovano navijanje na domaćim utakmicama fudbalskog kluba Željezničar. Svi ostali segmenti (grafiti, ulica, gostovanja, kordinacija sa ekipama van Sarajeva, edukacija, širenje priče.....) ostaju aktivni.

Novi sistem koji je ustanovljen početkom 2012. je PAO, VODSTVO (kao glavno organizaciono tijelo grupe, u čijem sve podgrupe imaju predstavnike, a odluke se donose glasanjem) nije uspjelo riješiti taj glavni problem koji grupa ima i shodno tome, a za dobrobit grupe ovaj sistem prestaje postojati, VODSTVO (kao jezgro, kao skupina ljudi koji odlučuju u grupi i vode grupu) će uvijek postojati, ali na neki drugi način, u nekom drugom sistemu i nekom boljem vremenu.

Ovo stanje može trajati kratko, a može i dugo - relativno, dok se problem ne riješi stanje će trajati - a ovo VODSTVO 2012 taj problem nije moglo riješiti na NAVIJAČKI način, zato i prestaje sa djelovanjem jer mi smo NAVIJAČI, živimo u NAVIJAČKOM SVIJETU, zanimaju nas samo NAVIJAČKE stvari i ne možemo, ne želimo i nećemo djelovati van tih okvira.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 12:07 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 03 Feb 2012, 23:33
Da li neko zna kada se prijavljuje i gdje za seminare za sudije... :D

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 15:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Шта је Мидхате, опет те послали на едукацију :D

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 15:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Манијаци се помало фурају на Гробаре изгледа :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 18:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Sarajevo i Zrinjski ne mogu u Evropu
Sarajevo i Zrinjski ostali bez licenci za evropska takmičenja. Licence dobili Borac, Željezničar, Široki Brijeg, Velež, Olimpik i Zvijezda.

Poslije sjednice koja je trajala skoro pet sati Prvostepena komisija za licenciranje FSBiH saopštila je da FK Sarajevo i HNK Zrinjski nisu dobili licence za nastup u evropskim takmičenjima, dok su iste dobili Borac, Željezničar, Široki Brijeg, Velež, Olimpik i Zvijezda.

Predsjednik komisije Sead Terim nije htio otkriti zbog čega su Sarajevo i Zrinjski ostali bez licenci već je kratko saopštio: “Ostalo će javnost znati sutra u zvaničnim odlukama, ali nakon što ih dostavimo klubovima“.

Pretpostavlja se da je komisija zaključila da Sarajevo i Zrinjski nisu ispunili finansijski kriterij iz procesa licenciranja klubova, te zbog toga nisu dobili „zeleno svjetlo“ za nastup u takmičenjima UEFA.

Tim sa Koševa ima dugovanja prema igračima, trenerima i zaposlenima u klubu, a na osnovu sudskih pravosnažnih presuda dužan je urgentno platiti „zaostatke“ prema više osoba, navodi scsport.ba.

Zrinjski je u nešto povoljnijoj situaciji, jer je na osnovu trenutnih pravosnažnih presuda, špekuliše se, dužan jednoj osobi.

Klubovi koji nisu dobili licencu imaju pravo žalbe Drugostepenoj komisiji nakon čega će odluke postati pravosnažne.

LICENCE BORCU, ŽELJI I ŠIROKOM

Borac, Željezničar i Široki Brijeg moći će da se takmiče u evropskim takmičenjima pošto su dobili potrebne licence od prvostepene Komisije za licenciranje FSBiH, prenosi sportsport.ba.

Osim njih licence su dobili i Velež, Olimpik i Zvijezda, ali zbog rezultata u Premijer liga oni vjerovatno neće igrati u Evropi.

Banjalučki Borac je očekivano dobio potrebne licence i svoje utakmice trebao bi igrati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

"Odluka je za nas sasvim očekivana, odnosno znali smo da nećemo imati problema. U administraciji Borca radi prava ekipa i doista smo ponosni što nemamo nikakvih problema prilikom licenciranja. Proces licenciranja zahtjeva mnogo rada, tako da mi se tokom cijele godine spremamao za licenciranje, pa ćemo tako već sada početi raditi kako se ne bismo doveli u nezgodnu situaciju naredne godine", rekao je director borca Radmilo Šipovac.

ŽELJO IGRA NA KOŠEVU

Željezničar je dobio licencu za evropska takmičenja, ali će svoje evropske utakmice igrati na Koševu jer Grbavica ne zadovoljava standarde.

"Licence smo dobili, što je bilo i očekivano. Ispunili smo sve uslove, mada moram istaći da nije bilo niti malo lako. Međutim, iz godine u godinu te stvari postavljamo na svoje mjesto, tako da smo na kraju krajeva i zadovoljni. Prilikom licenciranja moramo prijaviti stadione na kojima ćemo igrati utakmice. Za Premijer ligu smo naravno prijavili Grbavicu, dok smo za Evropu kao i do sada prijavili Koševo. Svakako da nam to predstavlja problem, ali tako je kako je. Žao nam je što Grbavica ne zadovoljava uslove za igranje evropskih utakmica, no i to ćemo u narednom periodu pokušati riješiti", izjavio je direktor Željezničara Đelaludin Muharemović.dodao je Muahremović.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2012, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kaže sudija "nemoj da bi me ko pokušao udariti" :lol:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OMBKlh9Llj4#!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2012, 10:01 
Pripravnik
Pripravnik

Rekao je: "Nemoj da vam padne na pamet da neko nekog pokuša udariti..."

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2012, 11:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ти жено мајку, ко све игра ову лигу...

http://doznajemo.com/2012/05/12/premije ... -u-gabeli/

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2012, 13:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2012, 14:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sunce ti poljubim. :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2012, 11:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
zasto sinoc delegat nije prekinuo utakmicu kao sto je uradio u bl?

cijelu utakmicu se skandira gotovini,ustasama i sta ti ja znam i niko nista

osima pogodili u glavu dok je davao izjavu i niko nista.

kad se u bl desi nesto 15 dana se konstatno pise o tome a ovamo drugi mogu raditi sta hoce i nikom nista.

ma nabijem ja ove nase iz komiteta na qrac,obinci pioni

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2012, 11:06 
Pripravnik
Pripravnik

Doček u Konjicu 8)

http://source.ba/clanak/378169292330/sport/Pogledajte%20ludo%20slavlje%20%C5%BDeljinih%20navija%C4%8Da

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2012, 11:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jancker je napisao:

Ti ba misliš da ovo nekog zanima ovde,bježi bolan hajvane jedan !

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 125  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]