Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51 Postovi: 1344 Lokacija: Banja Luka
Svi smo mi Drinin.
_________________ .. i tako na kraju godine u kojoj sam potrosio 365 kondoma,ja ih sve sakupim,istopim i od njih napravim gumu na kojoj pise "GOOD YEAR !!!
Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51 Postovi: 1344 Lokacija: Banja Luka
Nekontam baš najbolje taj jebeni proksi ali zar je to razlog da se čovjek banuje. P.S. A baš je bio originalan.
_________________ .. i tako na kraju godine u kojoj sam potrosio 365 kondoma,ja ih sve sakupim,istopim i od njih napravim gumu na kojoj pise "GOOD YEAR !!!
Ni ja ne znam sta je proxy, pa bih volio da me neko uputi. Drugo, izgleda da su i na ovaj forum usli strani placenici, medjunarodne organizacije ciji je cilj da udjemo u evro-atlanske saveze. Posto je Drinin bio stub odbrane, i najzesci protivnik, doslo je naredjenje da se Vuk ukloni, isto onako kako je prije godinu dana predsjednik Matice izdao srpskog vodju, tako je i admin ovog foruma, izrucio Drininog u tamu iz koje nema izlaza. Sta reci? Vuce, bio si veliki covjek, veliki Srbin, koji se nije libio reci ono sto misli, koji nije dao na svoje, na svoje pretke, korijene i istoriju, ali kao sto to uvijek bude, izdali su te tvoji. Tvoja jedina mana i ono sto te manje cini patriotom jeste navijanje za Partizan, ali niko nije savrsen. Ne daj se Baja, idemo do kraja. Ne daj se sine, ne daj se DRININ SRBINE!
Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02 Postovi: 6252 Lokacija: Banja Luka
Baš me iznenadilo što dosta ljudi ne zna šta je proxy,a još više me iznenadilo što sad neki kao kukaju što je otišao drinin a dok je bio tu nikome nije valjao.
Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22 Postovi: 6477 Lokacija: Tamo gore.
mrkvica je napisao:
Baš me iznenadilo što dosta ljudi ne zna šta je proxy,a još više me iznenadilo što sad neki kao kukaju što je otišao drinin a dok je bio tu nikome nije valjao.
Meni je valjao i to nije tajna. Pravi forumski diskutant.
Meni je drago da je, ako je već banovan, banovan zbog proxya, a ne zbog svojih postova...jest da sam 95% istih ignorisao, neki su me uveseljavali...
Spoiler:
drinin vuk je napisao:
Kao неко кога су итекако прозивали на овом форуму,али и користили разноразне епитете,чак и форумашицама мозак испирали о некаквим трудноћама,желим истаћи како ја видим просперитет Републике Српске,односно побољшање природног прираштаја,повећање наталитета. Како то постићи?
1. укинути све докторе који пружају услуге абортуса. 2. забранити приказивање на свим кабловским оператерима еротских филмова са цензуром,пустити само без цензуре. 3. смањити цијену пелена за 50%. 4. Џонсон бејби шампон и пудере за бебе давати бесплатно свим трудницама и новим мајкама у року од 16 мјесеци. 5. направити у већим градовима РС установе у којима би радили доктори и докторице који би држали предавања седмично по једанпут и тако едуковали будуће родитеље. 6. У уставу направити клаузулу да сваки грађанин државе (коме то биологија дозвољава) је дужан до 26. године имати барем једно дијете,у супротном све док га не добије годишње мора давати од 3000 (онај кога је супруга преварила и отишла у пола трудноће или на почетку брака) до 7000 (онај који је наговорио супругу да користи контрацепцију и сам је чинио након ступања у брачну или ванбрачну заједницу). 7. законски прописати одређену клаузулу по којој ће се сваки абортус најстрожије кажњавати. 8. држава мора обезбједити сваком новорођенчету мјесечну помоћ од 100 КМ док не напуни 1,5 година (јер статистика показује да оно већ са 1,2 године зна рећи "јебем ти матер") 9. најстрожије забранити рекламе које промовишу контрацептивна средства,учеснике реклама послати у затворе,а едукацију вршити на начин да се свако физичко лице старије од 15,7 година обавезно одазвати у медицинску установу да би се провјерило његово здравствено стање. 10. најстрожије забранити продају свих 18+ часописа (пракса показује да има случајева да има оних који опште с папиром)то ће допринијети да се оствари што боља жива комуникација.
I naravno, to da mu je idealna država neki hibrid monarhie i Sjeverne Koreje...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu