banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 19:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 210 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: FM2012
PostPoslato: 13 Apr 2012, 12:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Danny ^_^ je napisao:
Kako napraviš takvog igrača? Uzeo Partizan, budžet mali a treba mi malo podsticaja :) Sada sam u sredini sezone, mogu li na primjer da ga ubacim sad u tim, ako sam dobro shvatio?

Btw, ko vodi mali tim, i treba vrsnog napadača koji riješava utakmice, neka dovede iz norveškog Branna igrača po imenu Kim Ojo (plaćen 130 000), čokoladni trči kao lud i naravno daje golove :)

Нисам те најбоље разумио. Не можеш у току игре радити едиторе и убацивати у већ започетој игри податке из едита. ;)

Дакле у едитору игрице прво направиш све што желиш,од буџета,снаге тима, квалитета играча,спонзорских уговора,величине стадиона,посјете до јачине лиге,снимиш то све и онда идеш копи паст у гаме дата. Након тога кад улазиш у ФМ идеш у њу гејм и кликнеш на оно што си снимио и тада ћеш моћи играт игру са јаким тимом неке слабије лиге,а што да не и неке јаче лиге.

А то ти барем није тешко у едитору имаш све могуће опције,нарочито ових новијих ФМова. Дакле не мораш се баш много око ситница зезати,најбитније је кад правиш играча или код правог мјењаш оцјене само у оном главном прозору гдје те пита о тренутној снази истог,потенцијалу,на домаћем и гостујућем,ставиш јаке оцјене,јер је брже него да појединачно стављаш оцјене за сваку карактеристику,а уосталом и кад идеш овим споријим путем не буду оне које си ставио,барем не све.

Ет то је укратко, ако желиш поступно морам ући у едит да би ти све лаганин објаснио. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2012, 13:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Shvatio sam, hvala ti :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2012, 13:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

и да уколико у едиту будеш покушавао неке друге тимове крпити са неким мање познатим страним играчима обавезно води рачуна о уговорима које већ имају :) Ја из зезе сам својевремено знао двије српске лиге направити од искључиво странаца и деси се да доста тих анонимних странаца не буде улиги из разлога што имају неке предуговоре,позајмице,тако да ако се тим будеш замарао води рачуна о чекирању података око контракта. :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2012, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
dobar si covjek, ali tezak... ta ti prica ne pije vode jer kako vidis dzagoev vrijedi 15m i ta prica po meni nema nikakve logike... ne vidim svrhu igranja sa editorom...
Spoiler:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2012, 21:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Бране то је било моје виђење,играм с едитором неке ствари од 2005е. И отприлике играм искључиво српску лигу,са све 34 клуба одједном,дакле буџете направим и све то,мана ових нових менџи је и та што нпр ставиш буџет Динаму из Врања 200 милиона,а на плате не могу понудити играчу више од 1500 седмично :roll: то им је велики минус код едитора,док на 2007 играш баш моћно са едитором.

Исто тако поред осталих мана неке регионалне лиге (без печа) је доста тешко направити ,практично немогуће да буду у супер организацији са националним првенствима.

И да сваки озбиљан играч ФМа игра без едитора јер није то то ако играш са намјештеним парама. :)

На фму најчешће од Италијана узимам Фиорентину,код Енглеза ВБА,код Португалаца Брагу, шпанаца искључиво и само Атлетик Билбао и код њемаца Минхен 1860.

Играо сам на 2007 све могуће лиге и такмичења једина недоумица и тежа ствар ми је МЛС,има неких гомилу ограничења око довођења,колеџи ти дају,пратиш своје репрезентативце мораш и њих трпат,ограничен број европљана,итд итд....

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2012, 18:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2012, 13:02
Da li neko zna kako najlakse da dobijem radnu dozvolu za neke igrace i da li je to moguce?

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2012, 18:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Уколико си против едитора,онда да видимо шта је преостало ;)

Једино што можеш да урадиш је да осим тима који водиш направиш још једног играча и то да буде селектор земље у којој игра тај без дозволе и позовеш њега и чекаш да сакупи пар наступа и онда га купиш. ;) Јер претпостављам да си мислио на ПЛ забране? Ја за други начин не знам, осим едитора и овог што рекох.

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2012, 18:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Samo pi*cke koriste editor.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2012, 18:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@milan_boss
istu muku mucim i mene zivo zanima...

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2012, 18:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Samo pi*cke koriste editor.

Младићу без цензуре!
Едитор је добар ко је фм манијак попут мене па да играш неку ван реал ствар попут обе српске лиге... за остало је ниђе везе....

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2012, 18:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jedino u slucaju kad je potrebno da se ubace lige koje nisu prvobitno u FM-u. Al' mislim da se i to rjesava patchevima. Sve se moze osvojiti sa bilo kojim klubom tako da nema potrebe za malverzacijama.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2012, 18:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Шакал ниси баш у праву, са неким шестолигашем из Енглеске не можеш узети ЛШ па играо милион сезона. ;) без едита.

У праву си за печеве, има их гомила и ко зна руковати може много реалнији ФМ играти. Што се тиче лига које нису убачене,па оне ме углавном не занимају,све што иоле ваља је ту мање више,додуше увијек сам се питао шта ће лига Велса ту,ал ајде.... :)

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2012, 18:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Шакал ниси баш у праву, са неким шестолигашем из Енглеске не можеш узети ЛШ па играо милион сезона. ;) без едита.

Mozes i te kako. Za 7-8 sezona si u Premier ligi, a onda ti treba mozda jos 3-4-5 za osvajanje LP.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2012, 18:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2012, 13:02
Branci, to me nervira opasno, igram ove nize engleske, a poceo sam welsku ligu i do sada sam najvise stigao do treceg kruga LS,cilj mi je da udjem u LS, problem sto i tu treba dozvola.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2012, 18:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

реци да ме хандриш,биће ми лакше. :lol: :lol: :lol:

Дакле нема шансе без едита са шестолигашем за 7 сезона ући у најјачи ранг. :) Играо сам једном приликом,сигурно да нисам фантастичан играч ФМ-а,ал сам фанатик и за 6 сезона сам довео до Лиге 1,једноставно сам наредне три сезоне,без понављања или брисања ичега успио бити на корак од Чемпионшипа. Да не причам о томе колико сам јада и муке видио да доведем играча на почетку коме је највећа оцјена 10 (од 20). Нећу рећ да нема бољих играча од мене,наравно да има,ал тешко да може ико узет ЛШ са тимом који је из 6. лиге...да га је... :)

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2012, 18:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ocito nisi dobro igrao cim nisi uspio. Uz dobar skauting i maksimalno poklanjanje vremena trazenju igraca po Bozjim zabitima i pickama materinim, moze se napredovati u ritmu "sezona-liga".

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2012, 18:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Шакалу схватам да се шалиш.
Јеси играо са шестолигашем? Ал озбиљно? Без понављања утакмица? И сваке сезоне прелазио ранг више? :roll:

Што се тиче забити,па човјече драги ја прегледам све могуће лиге и лигице,зоне и све могуће да би пронашао играча,без обзира с којим клубом играм,ал једноставно они играчи са 2 или више звјездица неће доћи у шестолигаша. :wink:

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2012, 18:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

fm 01/02, wycombe wanderers, beton liga... isao svake sezone ligu gore, do championshipa tu malo muke, ali opet je uzeta liga sampiona oko 2010 godine... tako da ti ni ta prica ne pije vode...

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2012, 18:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Drinin, nemam namjeru da se natezem s tobom. Napredak liga-sezona je sasvim realan cak i u nekim drugim ligama, a pogotovo u Engleskoj gdje imas 756 miliona klubova i jos toliko igraca. Na kraju krajeva, ne mogu te ja uciti sta da radis i kako da igras.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2012, 18:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Е јбмга ја Бране. Ја ти причам о новијим издањима ФМ-а од 2006 па надаље ;) Лако је било до тада играш с домаћим клубом финале ЛШ после друге сезоне сваку. :wink: :) Чак и ФМ 2007 који је мање реалан од својих каснијих издања је омогућавао да у првој сезони са Партизаном освојиш ЛШ.Причам о овим новијим верзијама,гдје ти треба пуно више знања и времена. ;)

И да да ја неби давио, ко год је успио 6-лигаша за 5 сезона одвест у ПЛ нек нам то верификује овдје,иначе :lol:

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 210 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]