banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 21:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Mar 2012, 10:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
http://www.sportal.rs/news.php?news=70554
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 16:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Mazic sudija na derbiju, jeste nas najbolji sudija, ali mi uvek imamo primedbe na njega, a oni ga opet postave da nam sudi.

Vidim da su kladionice na nasoj strani, cigani sta vi ocekujete, koji bi rezultat mogao biti.

Samo da nam odbrana ima svoj dan i da ne primino rano gol, cesto nam se to desava u zadnje vreme

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 16:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Babovic se izgleda drogira, cuj "Zvezda ima dobre navijace, mi najbolje"..Pa sunce ti poljubim, vi ne mozete napuniti salu za fizicko u osnovnoj skoli, a ne nesto vise.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 17:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja bih bio zadovoljan i sa 0:0.Uvijek usrnemo i onda sredinom drugog poluvremena opadne nam koncentracija i primimo gol.
Iskusniji jesu ali bolji nisu.Šanse su negdje 50:50,na tribinama očekujem 85:15 :D

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 17:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Protiv njih ne bi bio zadovoljan sa 0:0 i to kod nas pa taman da nam to donosi opstanak.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 17:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Protiv njih ne bi bio zadovoljan sa 0:0 i to kod nas pa taman da nam to donosi opstanak.

+1

Bez 2-0 nemamo se cemu nadati u revansu :D

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 20:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
MuskoBre je napisao:
Babovic se izgleda drogira, cuj "Zvezda ima dobre navijace, mi najbolje"..Pa sunce ti poljubim, vi ne mozete napuniti salu za fizicko u osnovnoj skoli, a ne nesto vise.

A j..i ga, šta si očekivao :) Neće valjda da kaže da su Zvezdini navijači bolji, vidiš da za manje packe, dobijaju šamaranja od svojih navijača i to još ono dijete Marković, koji realno ništa nije kriv...

Šalu na stranu, Partizan je iskusniji i igrači poput Vukića, Ilića ili Dijare, ofanzivno mogu da donesu puno problema zadnjoj liniji Zvezde. Neiskustvo, neuigranost i nesigurnost, koju će donijeti činjenica da je polovini defanzivne linije, to prvi derbi, može da bude prevaga na stranu Partizana. Ako Partizan da prvi gol, bojim se problema, jer dosad igrači Zvezde nisu pokazali stabilnost, koja bi ih dovela do toga da igraju svoju igru, bez obzira na rezultat... Prosinečki i dalje traži siguran pas, počev od golmana do samih napadača, a imam utisak da je, i pored dobrih igara, to još uvijek daleko od onoga što bi on htio...

Meni je Kasalica zasad pravi plus, pored očekivanih partija Milivojevića, pa i Mladenovića. Ovaj prvi je eksplozivan i brz, odlično se kreće u napadu, otvara prostor i čini se da naprijed može dosta da uradi i iskosristi prostor kojeg će biti ako Borhaa bude vezao na sebe 2-3 odbrambena igrača. Plus što će Partizan ipak igrati otvorenije od ostalih JSL ekipa, što će mu stvoriti dodatni prostor. Minus je što nije potpuno spreman, tako da njegov ulazak treba očekivati kasnije... Ali mene je partijom protiv BSK-a, definitivno kupio. Istina, jedan utakmica nije mjerilo, ali kad se sjetim kako je u Slobodi pretrčao Ivanova za gol Partizanu, a i onog voleja protiv Zvezde, mislim da smo dobili sjajno pojačanje...

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 22:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Srce kaze 3-0,razum kaze 0-0 ili 1-1

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 23:32 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Biću zadovoljan bilo kakvom pobjedom. Odbrana će sutra biti na pravom ispitu. Ako ne primimo gol, to će biti veliki uspjeh. Očekujem da napadači konačno odrade posao u derbiju i da dadnu gol više. Može i dva više. :D

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 00:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Za sami pocetak sutra, volio bih da cujem-procitam neko dobro prozivanje Mustafe. To me uvijek dodatno motivise kao navijaca :D

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 00:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Bio bih zadovoljan prevashodno sa disciplinovanom i tecnom igrom,rezultat mi je u drugom planu.Naravno izgaranje na terenu se podrazumjeva.Volio bih da Kasalica i Kadu budu od prve minute.Micko se opasno pogubio zadnjih par utakmica,trebao bi van.Nek nam Bog da srece....

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 00:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja imam osjecaj da ce novajlije da explodiraju sutra. I Boze, molim te, ne daj jednookom Bajki da baca bicikle u sesnaestercu, samo sutra ne. Kad vidim da mu lopta ne ide u ruke, a da je protivnicki igrac blizi od 30 metara, hladan znoj me oblije odmah.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 00:33 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Jebo majku, kad sutra Borha dadne gol i svima nam zapuši usta. :D
I ja mislim da Kadu treba da igra.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 02:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
MuskoBre je napisao:
Za sami pocetak sutra, volio bih da cujem-procitam neko dobro prozivanje Mustafe. To me uvijek dodatno motivise kao navijaca :D

Toga neće sigurno nedostajati. Nezahvalno je prognozirati, ali očekujem minimalnu pobjedu Zvezde, gledao sam Partizan protiv OFK-a i nisu neki, mada su eto Jagodinu razbili. Ni Zvezdina igra nije nešto, ali su se pokazali za nijansu bolje u ovom proljećnom dijelu.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 08:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 11:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2012, 12:25
MuskoBre je napisao:

Jes brate najjace je kad na pocetku jedno bar deset minuta prozivaju mustafu:)

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 11:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Srećno Zvezdi.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 12:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Srećno Zvezdi.

Hvala.Što napisa nego prije srce kaže 3:0... ja sam nešto ubjeđen u 0:0.U svakom slučaju ne treba srljati.
Napred Zvezdo

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 12:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Пуно су значиле утакмице пред 40000 тако да би данас могли да одиграју опуштено, ја највише очекујем од младих репрезентативаца на њима је некако најмањи притисак, а могао би и Борха да се одужи тренеру за огромно повјерење. Једино ми се не свиђа што Мићко игра на позицији задњег везног превише је било погрешних лопти у претходним утакмицама иако је дефанзивне задатке одлично одрађивао, на тој позицији се лопта не смије изгубити.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 14:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja ne razumem zasto Kadu nece igrati odpocetka (ako ne bude igrao)... Covek je celu ovu sezonu na vrhunskom nivou, a uz to je i moj omiljeni igrac :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]