banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 02:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 480 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Mar 2012, 14:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
mr.no je napisao:
Опет грешка! Нисам рекао да је Звезда због навијача добар и успјешан клуб, него велики. Мијешаш те појмове баш, и дуго ће ти изгледа требати да схватиш.
Ево ја, на примјер, увијек више волим погледати утакмицу ЛШ из Ливерпула или Селтикову домаћу, него Челси, иако је Челси бољи. Када бих имао пара и могао утићи на неку утакмицу, увијек би прије на Енфилд или Селтик парк него на Стемфорд бриџ. У томе је разлика.
А да је судити по резултатима и стању на рачуну, Звезда би пропала јуче. Међутим има ту један фактор који се зове навијачка база, оданост и љубав, па зато неће пропасти никада.

То гдје би нас двојица више вољели отићи је наша ствар и ствар укуса. Највише бих волио доживјети ултра чари у Бразилу.

Види, први сматрам да ником није у интересу да ЦЗВ пропадне, нити је ЦЗВ иједан партизановац уништио,уништиле су је ваше легенде, ви сте тога свјесни. И да ја и даље тврдим да је Партизан у евро оквирима тренутно веће име,а то ама баш никакве везе нема са тиме да је кроз историју веће име од ЦЗВ. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2012, 15:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
mr.no je napisao:
drinin vuk je napisao:
Херцоже одосмо с теме, Партизан је колико год био мали у евро оквирима задњих 10 година већи клуб од цзв.

Ово ми сваки пут кад буде написано/изговорено толико боде очи/уши да морам да реагујем.
Треба направити разлику између појмова већи и бољи, а онда то и разумјети на прави начин.
Величина клуба се огледа у његовој историји, трофејима, играчима који су изашли из тог клуба, броју великих и незаборавних утакмица које је тај клуб играо и, на крају, навијачкој бази која прати тај клуб. Партизан јесте бољи од Звезде задњих 10-ак година, али никако се не може рећи да је већи, било би то чак и безобразно.
Ево ти примјера - колико људи би рекло Челси је задњих 10 година већи клуб од Ливерпула? Не може се прекрајати историја на тај начин и узимати прозивољно вријеме од када ће се нешто мјерити. И велики клубови не морају увијек имати велике резултате да би били велики - Селтик, Галатасарај (бурса је задњих 5-6 година већи клуб од њих), Ливерпул, Марсеј (у годинама кад је био лош), Јувентус... То су велики клубови, без обзира на тренутно стање. Атлетико Мадрид исто, Бенфика... Ајакс... примјера колико хоћеш. Партизан је велики клуб у српским окивирима, одмах испод Звезде, али у европским није толико значајан. Још ће пуно времена протећи док не стигне Звезду, то је једноставно тако. Када би се тако гледало ко је већи, онда би се то мијењало сваке двије-три године, зависно ко је бољи у датом периоду који одреде навијачи тог бољег клуба (мало је већи Интер, па мало Милан).
Да још нешто рашчистимо - нисам поредио Звезду са Миланом, Интером, Јувентусом (иако мислим да би се једина, од источноевропских клубова могла поредити са њима), него са Партизаном. Овакав сушни период, какав тренутно пролази Звезда, прошла је велика већина великих клубова, али Звезда ће се вратити, сигуран сам у то. Не може да се не врати, поготово послије оне величанствене слике у суботу, подршке и љубави какву мало који клуб на свијету може доживјети. Они људи неће дозволити да Звезда пропадне, колико год то коштало и у инат душманима.

Bravo, sve si rekao. Da mi je upoznati jednog grobara koji priznaje da je Zvezda veći i uspješniji tim od Partizana, častio bih ga, ali teško, rijeđi su od bijelih medvjeda.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2012, 21:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Hertzog je napisao:
Smesan si vuce, ne vredi sa tobom raspravljati. Covek lepo objasnio u poduzem postu, a ti se uhvatio samo za zadnju recenicu, koja jeste bitna. Zvezda jeste veci klub, a ti tvrdi sta hoces.

Свако гледа из своје перспективе,узима како му одговара.Ти тврдиш да је ваш клуб већи (мада је то појам за широку дискусију),а ја могу да се ухватим рецимо чињенице да је Партизан много веће и успјешније спортско друштво! Шта ћемо сад?
Неко је горе написао да се звезда једино може поредити са Миланом,Јувентусом,итд са ових простора. Због чега? Као да сте узели 3-4 пута кеш,тако испада,топ европски клубови имају пуно више тих трофеја...Борац БЛ је једном освоји куп СФРЈ па нико не говори како је он велико име тог такмичења. Ово сад што вам се дешава јасно говори да и нисте нека величина за коју се сматрате и коју умишљате. Све је то релативно.
Партизан има изгубљено финале кеш-а,трофеј средњоевропског купа,за прво издање купа шампиона је добио специјалну позивницу,избацили смо Манчестер 1966. године када је играло за
њега пола енглеске репрезентације која је тада била свјетски шампион...
Али о томе се мало када говорило јер сте увјек држали новинаре,медије,имали сте јаку пропаганду. У то вријеме у "Мадери" су се "завршавале" многе ваше титуле,побједе,итд...
Нико не спори да је звезда велики фудбалски клуб ал га претјерујете много са митоманијом и
теоријама.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2012, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Gondra je napisao:
ал га претјерујете много са митоманијом и
теоријама.

Citiraj:
У то вријеме у "Мадери" су се "завршавале" многе ваше титуле,побједе,итд...

Nego, sad se i mi i vi možemo kurčiti što smo ispali od Apoela, umjesto da nas je sramota :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2012, 21:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Једна фина вијест из Палминог града. :)

Citiraj:
Predsednik fudbalskog kluba Jagodina Goran Milanović rekao je danas da će klub do leta dobiti reflektore na stadionu i da će sledeću sezonu moći da igra pod veštačkim svetlom.Jagodina "punom parom" radi na kompletiranju svog stadiona kako bi on postao multifunkcionalni objekat evropskog karaktera. Danas je stigla vest o postavljanju reflektora ali i o otvaranju još jednog objekta u okviru stadiona.

"Skupština grada je raspisala tender za izgradnju i postavljanje reflektora na Gradskom stadionu i taj posao bi u naredna tri do četiri meseca trebalo da bude završen. Reflektori će do leta biti postavljeni", rekao je Milanović novinarima.

Novac za reflektore obezbedila je Evropska fudbalska unija, a lokalna samouprava treba da obezbedi noseće stubove i infrastrukturu. čelnik Jagodine otkrio je neke ambicije kluba.

"Narednu sezonu moći ćemo da igramo pod svetlošću reflektora. Ako sve bude kako bismo mi želeli, možda i prvu evropsku utakmicu u kvalifikacijama za Ligu Evrope, Jagodina odigra pod svetlošću reflektora", rekao je Milanović.

On je rekao da je klub dobio potvrdu da su sredstva za stadion u Jagodini obezbeđena i da su na osnovu toga raspisali tender.

"Cela investicija izgradnje reflektora u Jagodini vredna je oko 70 miliona dinara. Fudbalski savez Srbije, odnosno UEFA, obezbeđuju jednu trećinu od potrebnih sredstava, a to je onaj deo koji se tiče sijalica, dok sve ostalo gradi Jagodina", rekao je Milanović.

On je podsetio da su već izgradili dve trafo stanice, a slede radovi oko izgradnje stubova i povezivanja stubova sa trafo stanicama.

To nije jedina novost koja je danas obradovala sve u Jagodini. Predsednik je danas svečano otvorio kafe "Blue" koji se nalazi u okviru stadiona i na taj način dodat je još jedan sadržaj koji će doprineti tome da Jagodina dobije multifunkcionalni sportski kompleks kakvi se viđaju u Evropi i svetu.

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2012, 16:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Vojvodina opet pukla... Protiv Metalca 0-0, tako da smo im sada poprilicno pobegli, jos ce na kraju radnicki biti treci

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2012, 16:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Слабашно коло за сада,на основу ових извјештаја, иако и сам желим вјероват како фудбал иде узлазном путањом,изгледа да осим посјете (која је опет била у односу на нека кола слабашна) тешко се шта диже, више је утакмица одиграно него што је голова постигнуто.

Воша разочарала против Металца 0-0
Звезда добила Јавор 3-1
Јагодина добила ОФК 2-0
Спартак - Раднички 0-0
Рад - Нови Пазар 0-0
Смедерево - Борац 0-1
БСК -Хајдук 0-0

Ако нешто може бити добро је то да БСК и Јавор нису остварили побједе.

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2012, 17:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

У другој лиги Раднички из Ниша добио Чукарички са 2-0 и повећао предност на 5 бодова у односу на другопласиране.
Напредак разбио Раднички С са 3-0.ДС играо нерјешено,а Банат кући поражен.

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2012, 19:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jest seljačina ovaj Tomić, Partizanov Koroman, samo slabiji igrač.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2012, 21:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Odlicno!!!

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2012, 21:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Gondra je napisao:
Hertzog je napisao:
Smesan si vuce, ne vredi sa tobom raspravljati. Covek lepo objasnio u poduzem postu, a ti se uhvatio samo za zadnju recenicu, koja jeste bitna. Zvezda jeste veci klub, a ti tvrdi sta hoces.

Свако гледа из своје перспективе,узима како му одговара.Ти тврдиш да је ваш клуб већи (мада је то појам за широку дискусију),а ја могу да се ухватим рецимо чињенице да је Партизан много веће и успјешније спортско друштво! Шта ћемо сад?
Неко је горе написао да се звезда једино може поредити са Миланом,Јувентусом,итд са ових простора. Због чега? Као да сте узели 3-4 пута кеш,тако испада,топ европски клубови имају пуно више тих трофеја...Борац БЛ је једном освоји куп СФРЈ па нико не говори како је он велико име тог такмичења. Ово сад што вам се дешава јасно говори да и нисте нека величина за коју се сматрате и коју умишљате. Све је то релативно.
Партизан има изгубљено финале кеш-а,трофеј средњоевропског купа,за прво издање купа шампиона је добио специјалну позивницу,избацили смо Манчестер 1966. године када је играло за
њега пола енглеске репрезентације која је тада била свјетски шампион...
Али о томе се мало када говорило јер сте увјек држали новинаре,медије,имали сте јаку пропаганду. У то вријеме у "Мадери" су се "завршавале" многе ваше титуле,побједе,итд...
Нико не спори да је звезда велики фудбалски клуб ал га претјерујете много са митоманијом и
теоријама.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2012, 21:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
A pola foruma neverue 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2012, 15:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika

Посјета у 17. колу солидна за наше услове.

39453 гледаоца су пратила утакмице,што је 4931 по мечу.

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 11:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Ма на крају ће БСК испаст уз Металац, што је и добро,један мање београдски клуб у лиги. Јавор је занимљива екипа и поред лошег стадиона заслужују да играју Јелен лигу.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 01:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Tako to rade nas dobri predsjednik FSS i ekipica :wink:
http://sportal.rs/news.php?news=70221

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 09:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
skeva je napisao:
Tako to rade nas dobri predsjednik FSS i ekipica :wink:
http://sportal.rs/news.php?news=70221
Ne pokreći priču oko toga znaš da "ispadamo glupi" :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 10:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Људи а ви баш упућени у живот Драгише Пејовића?

Ајмо мало реалности,разумијем да сматрате Толетов рад лошим и суровим,али мало се распитајте миша му, да видите какав је сам Пејовић човјек,кажу да је исти у пионирским данима хтио продавати утакмице,а камо ли шта друго. Најлакше одмах стати на страну тамо гдје ти одговара,тамо гдје ти иде на воденицу, зато ваљда по логици ствари за све нам је крив неко трећи.

Данас нам слиједи и 18. коло,неколико збиља одличних утакмица:
ОД 14:30 се игра 7 мечева,а последњи осми се игра на Маракани од 18:30

ОФК - Партизан, биће ово мали београдски дерби, врло тешка утакмица за актуелног шампиона,али квалитет би требао доћи до изражаја.
НП - Војводина , још једна итекако занимљива утакмица из 101 разлога,Воша уколико не добије изгубила је све шансе за друго мјесто.
Раднички - Јавор, дефинитивно су домаћини фаворити питање је само колико ће то и на терену приказати.
Борац - БСК, дуел два дављеника и ко овдје изађе као побједник обезбједио је опстанак, ко изгуби вјероватно визу за ПЛС, домаћин је мини фаворит.
Металац - Спартак, домаћи тим тражи последњу сламку спаса у борби за опстанак,док гост мора коначно кренути у освајање цијелог плена,јер за то има потенцијал.
Хајдук - Јагодина, дуел два солидна тима,гдје су сва три исхода могућа, гост је уз ЦЗВ једини тим који је остварио максималан учинак у два кола и благи фаворит.
Слобода - Рад, вјероватно по квалитету тимова и дерби кола,али само по томе, домаћини сигурно се желе искупити за онај пораз од Јагодине кући и наставити борбу за то четврто мјесто које ће водити у евро купове,док Рад такође жели остварити коначно запажен резултат.
ЦЗВ- Смедерево, домаћини су фаворити,мада познајући игру Смедерева и вјероватно мини бункер биће тешко дати им гол.

Дакле ово коло је пред нама,нема сумње да ће посјета још једном бити добра,али и радни дан је термин незгодан и вријеме није идеално,па би могло бити у том сегменту изненађења,надат се и већем броју голова.

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 11:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Људи а ви баш упућени у живот Драгише Пејовића?

Ајмо мало реалности,разумијем да сматрате Толетов рад лошим и суровим,али мало се распитајте миша му, да видите какав је сам Пејовић човјек,кажу да је исти у пионирским данима хтио продавати утакмице,а камо ли шта друго. Најлакше одмах стати на страну тамо гдје ти одговара,тамо гдје ти иде на воденицу, зато ваљда по логици ствари за све нам је крив неко трећи.

Realnost je da liga za ovog saveza sve brže tone ka amaterskom nivou kvaliteta, a i dosta kvalitetna reprezentacija se raspada.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 11:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ривалдињо бојим се да си то написао као навијач ЦЗВ ,а не као човјек који прати ЈСЛ (ја је пратим од 97-е константно и сваку утакмицу коју могу гледат путем тв-а гледам,а на неке и идем), јер да причаш по овој другој етикети, сам би схватио да лига никад није била занимљивија и посјећенија, да маркетиншки није била јача, да инфраструктурно није била јача,итд. итд....

Што се репрезентације тиче,имамо тему,прежвакали смо ту причу, за успјех репрезентације искључива је одговорност на играчима и селектору.

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 11:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To su sve marginalne stvari koje navodiš, uostalom i relativne jer posjećenost donose Zvezda i lokalni klubovi koji su bili posjećeni i u drugoj ligi, gdje je kvalitet fudbala? Partizan ispao od amatera, Zvezda potpuno razbijena od neke 4-5. ekipe u Francuskoj, Vojvodina ispala od drugoligaša amatera?! Pogledaj bilo koju utakmicu lige i jasno je da tu fudbala nema ili rijetko ima vrlo malo. Ne znam samo šta tu zanimljivo ima. OFK Beograd od prije 5,6 godina sa Rakićem, Božovićem, Bakovićem i Bajalicom bi sad bio kandidat za šampiona.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 480 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]