banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 23:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Mar 2012, 12:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Upravo, a jak ko medjed, gradi se aj zdravo, ne mozes mu lopte uzeti. Ali sto ne zna dati gola..

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 13:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Sinoc sam bio tuzan i ponosan.
POnosan jer smo opet pokazali koliko nam je stalo do naseg kluba. Napunili smo stadion na minus 11 u tom momentu. Tuzan jer mladje grupe nisu jos docekale pravo slavlje
Ulazimo na Marakanu pola sata pred mec a rijeke ljudi se slijevaju. Iskreno ocekivao sam nekih 20 000,a na sjeveru puno . Stepenice su zauzete ne mogu se ruke normalno podici. Istok i zapad se pune kao da nam je u gostima MIlan a ne Spartak. Na kraju se morao otvoriti i dio prema jugu. o nekim drugim stvarima kad se odmorim.

ZVEZDO SRECAN RODJENDAN

NEK SE MARAKANI VRATE SLAVI DANI

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 20:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ja nisam ni ocekivao neku vrhunsku predstavu, podmladili smo tim, igralo je pet novajlija u prvoj postavi i opet smo pobijedili solidan Spartak koji nas je dobio u prvoj utakmici. Sto se tice navijaca, ma to je suvisno govoriti, sto smo gori to navijaca ima vise :) ... smanjili smo na minus 8, to naravno nema nikakvu ulogu jer da Partizanu treba Novopazarci bi ih pustili jer ih je upravo Teleoptik uveo u prvu ligu sa onim smijesnim pustanjima prosle godine. U svakom slucaju, samo pustiti djecu nek igraju, i bez bespotrebnog pritiska...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Тренутно смо клуб са најбољом навијачком трибином и најбољом посјетом на Балкану изузев Турске (нека ме исправи неко ако гријешим). На терену смо далеко од најбољих тимова Балкана.

Ово јуче је била фешта, рођендан. Плус почетак полусезоне. Плус пуно нових лица у екипи. Ето то нека буде изговор зашто нисмо одиграли добро јуче.

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 20:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
vise vrijedi ovih vasih 41.250 gledalaca,nego da partizan osvoji 19 uzastopnih titula sa svojih 4000 gledalaca na slicnim utakmicama.....

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 20:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Schlager je napisao:
vise vrijedi ovih vasih 41.250 gledalaca,nego da partizan osvoji 19 uzastopnih titula sa svojih 4000 gledalaca na slicnim utakmicama.....
Da je i 4000 :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ако питаш Цигане, они ће се сложити са тобом.

Ако питаш мене... ја не патим од Партизана, они су мени ранг испод нас колико год титула освојили. Мени је битно да Звезда игра, да на терену будемо тим. А то нам фали.

Пази, Звезда на минус 10 бодова иза Партизана, првенствена утакмица против Спартака и види ово: http://i42.tinypic.com/jj1j11.jpg

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 20:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Schlager je napisao:

Да по том правилу је онда Фортуна из Диселдорфа већи клуб од једног Лиона јер на утакмицама те Фортуне буде 50 000. Мало реалности није на одмет.

Свака част на бројци,али титуле и игра је пресудна у спорту,а Партизан је за два копља испред задњих 5 година,ма колико то некоме тешко било признати.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
shoole je napisao:
ја не патим од Партизана, они су мени ранг испод нас колико год титула освојили. Мени је битно да Звезда игра, да на терену будемо тим. А то нам фали.

:D :D
slažem se

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 21:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Schlager je napisao:

Да по том правилу је онда Фортуна из Диселдорфа већи клуб од једног Лиона јер на утакмицама те Фортуне буде 50 000. Мало реалности није на одмет.

Свака част на бројци,али титуле и игра је пресудна у спорту,а Партизан је за два копља испред задњих 5 година,ма колико то некоме тешко било признати.

Moraš porediti Fortunu i kakvu ekipu što uopšte nema navijača,pusti Lion :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 21:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nego zaboravih komentarisati igrace... Po meni najbolje su se pokazali igraci od kojih sam najmanje ocekivao, i to Mladenovic i Miric... Mladenovic je strasan potencijal, momak igra smireno, ima zavidnu tehniku, dobar centarsut, ne staje nego stalno sparta gore-dole, ma odlicno... Miric jak, smiren, dobra tehnika i krupan korak. Mogao bi nam on mnogo vise koristiti nego sto mislimo... Milivojevic dosta los, mozda ga koce ta prevelika ocekivanja od njega al ne sumnjam da ce se opustiti.... Sto se tice Maksimovica, dosta je grijesio, umalo da ne primimo gol zbog njega ali ovo mu je tek prva utakmica, inace u skoku je neprikosloven a to nam je trebalo. Tosic dosta los i bojim se da cemo opet imati problema na stoperskoj poziciji. Mijailovic isto nacinio dosta gresaka, al takodje se i lavovski borio. Borha dobar, al realno sve poluprilike sto je imao sam je sebi stvorio tako da cu pricekati jos koju utakmicu pa da dam konacan sud o njemu, treba mu namjestiti nekoliko sansi pa cemo vidjeti hoce li sta pogoditi. Lazovic moze dosta bolje, Mikic nije nesto bio raspolozena a Evandro je bio solidan mada i on moze bolje. Kadu je bio dobar, ne treba se ni njega odreci tako lako, dok Bajko nije imao posla.
Eto, to je to do prilike :)

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 23:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Једна обична субота, почетак првенства након дуге, предуге зиме. Јеботе, клуб у к*рцу, резултати никакви а на тибинама 40 хиљада људи! Ајде да споменем да је улаз био бесплатан, да нам не приговоре комшије.

А на терену нова Звезда! Опет прелазни рок као у фк Сурдулица, 11 нових играча, младих перспективних. На терену Звезда игра фантастично, израђене акције, атрактивни потези итд. Ех кад било ... На жалост све је било савршено сем игре. Просинечки и даље игра промашену формацију, непокретан везни ред, несигурна одбрана, најбољи лијеви бек лиге игра на позицији стопера и то поприлично лоше, нема израђених акција, у прекидима смо већ константно лоши, једини шпиц у формацији је миљама далеко од те позиције.

Морам признати да у играчком кадру и те како има потенцијала али се он не може доказати кроз погрешну формацију. У мајчину и та формација...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 23:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Gocias je napisao:
Једна обична субота, почетак првенства након дуге, предуге зиме. Јеботе, клуб у к*рцу, резултати никакви а на тибинама 40 хиљада људи! Ајде да споменем да је улаз био бесплатан, да нам не приговоре комшије.

А на терену нова Звезда! Опет прелазни рок као у фк Сурдулица, 11 нових играча, младих перспективних. На терену Звезда игра фантастично, израђене акције, атрактивни потези итд. Ех кад било ... На жалост све је било савршено сем игре. Просинечки и даље игра промашену формацију, непокретан везни ред, несигурна одбрана, најбољи лијеви бек лиге игра на позицији стопера и то поприлично лоше, нема израђених акција, у прекидима смо већ константно лоши, једини шпиц у формацији је миљама далеко од те позиције.

Морам признати да у играчком кадру и те како има потенцијала али се он не може доказати кроз погрешну формацију. У мајчину и та формација...

доста реалан пост,надам се да ће и мој другар собар схватити колико је битно да човјек буде реалан :)

Ово увећано је главна ствар (можда је Роберт велико фудбалско име,али у тренерским водама је сасвим просјечан домаћи стручњак) ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2012, 09:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Problem je sto se Borha previse vracao. On je isao na centar, nekoliko puta se vracao da pomogne odbrani i da prenosio loptu umjesto da ostane u spicu i ceka sansu . Zbog toge se bas istrosio. Nas problem je sto u fazi napada dodjemo do 25 metara i onda ne znamo sta cemo. Zoka je odlican takticar i lijepo nas je zatvorio, nije ovo bio klasican bunker vec vise striktna zona u kojoj su se igraci dobro kretali a mi nismo znali kako da probijemo. I kad smo probili imali smo problem jer nam je u spicu ostajao samo jedan covjek Borhja , niko se nije ubacivao. Ja da sam na Robijevom mjestui gurnuo bih Mirica u spic. On je nevidjeno jak, dobro se gradi i bio bi sigurno korisniji jer je uvijek okrenut ka golu...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2012, 14:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Dobro je da su u prvom kolu kiksali i vosa i partizan, tako da nam je sada lakse, igra je bila losa, ali pobeda je pobeda. Idemo do kraja pa sta bude

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2012, 14:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Problem je sto se Borha previse vracao. On je isao na centar, nekoliko puta se vracao da pomogne odbrani i da prenosio loptu umjesto da ostane u spicu i ceka sansu . Zbog toge se bas istrosio. Nas problem je sto u fazi napada dodjemo do 25 metara i onda ne znamo sta cemo. Zoka je odlican takticar i lijepo nas je zatvorio, nije ovo bio klasican bunker vec vise striktna zona u kojoj su se igraci dobro kretali a mi nismo znali kako da probijemo. I kad smo probili imali smo problem jer nam je u spicu ostajao samo jedan covjek Borhja , niko se nije ubacivao. Ja da sam na Robijevom mjestui gurnuo bih Mirica u spic. On je nevidjeno jak, dobro se gradi i bio bi sigurno korisniji jer je uvijek okrenut ka golu...

Ali da je Borha cekao loptu u spicu ne bi je ni pinuo do kraja...on je takav, ne moze cekati, zeli da ucestvuje u igri... Slazem se za mirica, zilav je i brz, nije los uopste. Sto se tice zavrsnice, cak i moja zena me pitala zasto Zvezdini igraci stoje u samoj zavrsnici :) , niko se ne otkriva i onda borha mora sam muljati kroz trojicu (cak u jednom napadu umalo nije ugurao jednu takvu).
U sustini trebaju mnogo vjezbati zavrsnicu...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2012, 14:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Dobro je da su u prvom kolu kiksali i vosa i partizan, tako da nam je sada lakse, igra je bila losa, ali pobeda je pobeda. Idemo do kraja pa sta bude

Partizanu je ovo poslednji kiks dok se prvenstvo i teoretski ne riješi.Živi bili pa vidjeli

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2012, 14:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Partizan sad ima prostora da vraca usluge, kiksnuce oni jos par puta, zavisi kome bude trebalo od njihovih ekipa. Novopazarcima trebaju bodovi a Partizan ih ima i previse, nije ovo nikakvo iznenadjenje.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2012, 14:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Joj postedi nas teorija zavere ili otvori posebnu temu i raspravljaj o tome. Zabole me na koji nacin partizan dobija ili gubi utakmice, eto mi i vosha im necemo prodati, pa daj bar da prvenstvo zavrsimo sa -2 i da osvojimo kup.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2012, 15:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Joj postedi nas teorija zavere ili otvori posebnu temu i raspravljaj o tome. Zabole me na koji nacin partizan dobija ili gubi utakmice, eto mi i vosha im necemo prodati, pa daj bar da prvenstvo zavrsimo sa -2 i da osvojimo kup.

Eto sve je pošteno,pa da nastavimo raspravljati ko je bolji na terenu :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]