banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 11:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 179 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Jan 2012, 11:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Citiraj:
Član lekarskog tima za praćenje zdravstvenog stanja Vojislava Šešelja, Milovan Bojić izjavio je da postoji opravdana sumnja da je pogoršanje zdravlja lidera radikala posledica pokušaja ubistva.
"Bojim se da se radi o pokušaju ubistva sa umišljajem, jer smo to videli u sprečavanju lečenja Slobodana Miloševića", rekao je Bojić na konferenciji za novinare u sedištu Srpske radikalne stranke u Beogradu.

Bojić je naveo da se ne zna koji lekovi i u kojim koncentracijama se daju Vojislavu Šešelju. Naveo je da je umesto betablokatora od zatvorskog stražara Šešelj dobio nepoznati lek, nepoznatog oblika, ali je Šešelj odbio da ga primi. Prema rečima Bojića, bivšeg visokog funkcionera Miloševićevog režima, tegobe od kojih Šešelj pati mogu da izazovu trenutnu smrt, a dužina, priroda i kompleksnost njegovog stanja vode ka fatalnom ishodu, ukoliko nešto ne bude hitno preduzeto.

Bojić je rekao da Šešelj od ranije pati od ubrzanog i usporenog srčanog ritma, aritmije, problema sa jetrom, kao i da mu se u poslednjem kontaktu pre hospitalizacije požalio da je psihički uznemiren, umoran, da ima vrtoglavicu, zujanje u ušima, nelagodnost u grudnom košu, povremeno stezanje i bol, sa osećajem lupanja srca.

Šef tima za odbranu lidera radikala pred Haškim tribunalom Zoran Krasić rekao je da je Šešelju u četvrtak ujutru zatvorski stražar dao tabletu nepoznatog leka, koju je Šešelj odbio da uzme. Prema njegovim rečima, lekar u pritvorskoj jedinici napisao je u belešci da on nije Šešelju prepisao taj lek, a takođe je najavio da će mu biti svedok ukoliko to pitanje bude hteo da aktuelizuje. Krasić je rekao da od petka posle podne sa Šešeljem nisu kontaktirali članovi njegove porodice, kao ni predstavnici stranke i tima za njegovu odbranu pred Haškim tribunalom.

"Vojislav Šešelj izložen je stalnoj torturi u Haškom tribunalu. Menjaju se samo oblici i sredstva, ali je ta tortura stalno prisutna", rekao je Krasić i dodao da će pravni tim za odbranu Šešelja upozoriti sve nadležne u Hagu i Beogradu da "to što se sprovodi nad njim prevazilazi sve dosadašnje oblike torture".

On je rekao da će biti zatraženo da se u praćenje zdravstvenog stanja i lečenje Vojislava Šešelja uključe medicinski stručnjaci iz Beograda i da se pitanje njegovog zdravlja "ne marginalizuje". Predsednik SRS-a Vojislav Šešelj prebačen je zbog pogoršanja zdravstvenog stanja iz pritvorske jedinice u Sheveningenu u kliniku Lajden u Hagu, u četvrtak 5. januara, a iz Haškog tribunala je saopšteno da je njegovo stanje stabilno.

http://www.kurir-info.rs/vesti/politika ... 169028.php

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2012, 13:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ovo mi se nista ne svidja.

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2012, 17:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
ako imaju pravo da imaju advokata, ne vidim zasto ne bi imali pravo na SVOG doktora... ne mora cak ni da boravi tamo, nego da jednom mjesecno posjecuje, kontrolise, i odredjuje terapiju ako je potrebno...

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 01:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj prebačen je u sredu uveče, oko 20 časova, u bolnicu izvan Haškog tribunala jer mu se naglo pogoršalo zdravstveno stanje, saopštila je ta stranka...

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbij ... -u-bolnici

Neće on još dugo izdržati.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 01:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Ako Srbina ne možeš osuditi, otruj ga. Ovdje po njima ne smije doći do oslobađajuće presude. Ja sam čuo da je Plavšićka dijelila priglavke borcima ( :D ) a na drugoj strani morala je priznati sve tačke optužnice..

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 09:30 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ja bi volio da on preživi i da ga oslobode. Onda da se vrati u Srbiju i uzme izbore. Čisto da se vidi da ne bi napravio ništa pozitivno po Srbe kao ni njegov pajdaš Slobo.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 10:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Danny ^_^ je napisao:
Ako Srbina ne možeš osuditi, otruj ga. Ovdje po njima ne smije doći do oslobađajuće presude. Ja sam čuo da je Plavšićka dijelila priglavke borcima ( :D ) a na drugoj strani morala je priznati sve tačke optužnice..

A uvijek se možemo izvlačiti na onu foru nevin dok se ne dokaže suprotno što će reći da su i Slobo i Šešelj ako otegne papke nevini... :D

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 11:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Već devet godina u pritvoru neko ko se sam predao... O kome god da se radi, bruka je.
I naravno, jedno je pričati. Biti u opoziciji. A drugo preuzeti odgovornost i upravljati. Pokazalo se zadnjih deset godina. Isti profiteri ostali, osim onog koji je pokušao nešto politikom da se bavi, Pojavili se novi. A politika ni na nebi ni na zemlji. Nije sada Srbija se saginjati neće, nego i Kosovo i EU..Prije bilo mir nema alternativu, pa ode RSK, dobar dio RS... A sada EU nema alternativu. Prije Italijani kupovinom Telekoma davali vještačko disanje, sada Italijani kupovinom Zastava Automobili... Nešto mi liči na to da nije samo do Slobe bilo... Izgleda da je Srbija roba sa greškom, pa se teško prodaje Zapadu.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 12:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Pa problem je što je Srbija razapeta između Istoka i Zapada. Već se pisalo na forumu o koketiranju sa NATO-om, EU, SAD-om sa jedne strane, a sa druge sa Rusijom. Srbija se trebala davno prodati Zapadu ako su htjeli nešto da dobiju od njih, a ne sada, sad je već kasno za prodaju. Ja recimo sada Srbiju zamišljam kao neku radnju u toku nekih nereda kad bagra razbije izlog i nosi šta stigne...

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 22:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Ovo sam noćas napisao u pogrešnoj temi. :P

,,E jebi ga, izgleda je gotov. :( Nema ju elemenata da ga osude i neko ga očigledno truje u pritvoru, jer čim ga vrate njemu se pogorša stanje. A Rusija danas izjavila da želi pomoći Srbiji u vezi sa njim i nude pomoć, eeee ironije, a ista ta Srbija, zvanična Srbija tj. vlast baš i želi da on umre i ne treba joj pomoć za njegovo dobro, jedino ako se nude da ga dokusure. Pa čak i pola stanovnika Srbije bi se zdušno obradovalo da umre i izgleda će im se san otvariti. :( :x :cry: :angry4: ''
I da dodam, da ,,Srbiju vidim na ivici ambisa, ''mudro''
vođenu od Teletabisa.'' što kaže Bora Čorba.
A ja je lično vidim (sa Tadićem na kormilu) kao KURVU koja vrši sve radnje, pa čak i one najbizarnije, ne samo za šaku dolara, već za šaku pustih obećanja. :( :( :( Mada, imala je ona, nažalost, još ovakvih perioda. ao kurveština koja vrši usluge pušenja i lizanja po hotelu, a najviše voli biti u sobama sa Nemcom, Francuzom, Englezom, Amerikancom, a onda kad je ovaj povuče za kosu i prilepi joj šamarčinu da joj zvoni glava 100 godina, ide u sobu u kojoj je Rus da mu plače na ramenu i moli za pomoć i traži da se on izviče na ove što su je maltretirali. :(

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Ja bi volio da on preživi i da ga oslobode. Onda da se vrati u Srbiju i uzme izbore. Čisto da se vidi da ne bi napravio ništa pozitivno po Srbe kao ni njegov pajdaš Slobo.

Mislim da to nije srž ove priče. U malo stvari se slažem sa njegovom ideologijom, ali on je čovjek koji se bori za ideal i koji je ustrajao u tome. O njegovim političkim sposobnostima nebi govorio jer ga nisam detaljno pratio, ali on je veliki dio svog života proveo u Hagu, maltretirao se sa sudijama a znao je da neće ništa dobiti. Strašno pametna ličnost, ali moje mišljenje je da tu pamet nije iskoristio na pravi način, opet ponovljam to je samo moje mišljenje.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 23:20 
Administrator
Korisnikov avatar

Danny ^_^ je napisao:
ali on je veliki dio svog života proveo u Hagu, maltretirao se sa sudijama a znao je da neće ništa dobiti. .
Nemaš pojma koliko nisi u pravu....Dobio je reklamu kakvu nikada ne bi imao na slobodi i od marginalca postao "stub srpstva" i "čovjek koji se bori za ideal i koji je ustrajao u tome"....

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 00:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Danny ^_^ je napisao:
ali on je veliki dio svog života proveo u Hagu, maltretirao se sa sudijama a znao je da neće ništa dobiti. .
Nemaš pojma koliko nisi u pravu....Dobio je reklamu kakvu nikada ne bi imao na slobodi i od marginalca postao "stub srpstva" i "čovjek koji se bori za ideal i koji je ustrajao u tome"....

Ali zašto će mu reklama ako je i sam znao čim je otišao u Hag da neće ispasti dobro, za rejting strane koji bi trebali ispasti pravi Srbi? Čisto sumnjam, ionako se svi sa njima u Srbiji sprdaju (a i u RS koliko vidim).

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 00:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Danny ^_^ je napisao:

Zoka ti stvarno nisi normalan! :x Pa takav reting i slavu ja bi poželeo samo najcrnjem neprijatelju. Oko 15% života provesti u neprijateljskom kazamatu ni kriv ni dužan. I na kraju izaći mrtav odande iiiii šta će mu taj rejting u grobu!!!??????????????? :angry4:

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 09:51 
Administrator
Korisnikov avatar

Pa ko je očekivao da će on deset godina provesti tamo? Uostalom,predao se 2003. godine kada je uveliko DOS bio na vlasti i kada je mogao očekivati da će ga oni isporučiti...Ovako to bolje izgleda. Plus,on zna da ga ne mogu osuditi ni za šta,jer jednostavno nemaju argumente za to. Vjerovatno je očekivao da će se ovo ranije završiti,a on se vratiti u Srbiju kao heroj.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 23:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Eee ti sad skrećeš kola u drugom smeru, jer vidiš da nisi u pravu. Naravno da nije znao ni on ni bilo ko drugi da će toliko ostati, a drže ga tamo zato što znaju da čim se vrati razbio bi ova njihova plaćenička govna i uzeo vlast. A ti si gore rekao da je on dobio rejting i slavu i reklamu, a ja ti kažem, koji će mu kurac to kad će završiti u grobu i zamisli se ti da li bi tebi koristila takva reklama i rejting!? :(

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 23:07 
Administrator
Korisnikov avatar

Ja ti kažem da on nije otišao tamo sa namjerom da ostane,nego sa namjerom da se vrati popularniji nego što je bio....O tome koliko se on razlikuje od "plaćeničkih govana" dalo bi se natenane raspravljati. Ja kažem da se ne razlikuje ni sekunde.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 23:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A meni se čini da se ti od gore navedenih ne razlikuješ ni sekunde i da bi rado bio njihov plaćenik, samo da hoće da te plate. A on se razlikuje od njih k'o voda i vatra što se razlikuju.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 23:32 
Administrator
Korisnikov avatar

Hoćeš da se vrijeđamo? Da spustimo ovo na lični nivo? Upamti,niti me znaš,niti znaš kakav sam....

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 23:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne znam te lično i ne znam kakav si karakter i kao čovek, al' brateee iz aviona se vidi šta propagiraš.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 179 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]