banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 05:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 98 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2004, 12:51 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 30 Jul 2003, 09:40
cini mi se da je sav moj napor ovde uzaludan....
vi jedno,ja drugo.

ispricacu vam nesto sto necete razumjeti,jer nemozete.

ja imam 31 godinu.
do svoje 27 godine zivio sam u svijetu u kom zivite i vi.
moja se razmisljanja nisu mnogo razlikovala od "miskovog" "gipsynog" ili miliona ljudi u svijetu.
na pitanje "ima li Boga",rekao bih..."neznam,mozda ima, ali najvjerovatnije ne jer to niko nemoze dokazati".
bio sam,kao sto rekoh,jednak po razmisljanju mnogim clanovima na forum, sto mi daje mogucnost da ih sad razmijem.

no,prije 4 godine,desilo mi se nesto,sto se vama ocito nije.
vi cete reci "skrenuo","izludio",...a samo ja znam sta mi se desilo.
vidio sam toliku ljepotu, za ciji opis ni sve rijeci svih jezika svijeta, nebi mogle biti ni prvo slovo.
necu se ni truditi da vam opisem sta sam vidio,jer vec me smatrate ludim.

razmislite o jednom,prije nego pocnete suditi o mojoj bolesti...
jeste li ikad vidjeli svijet mojim ocima?
ja sam vasim gledao 27 godina, a proteklih 4 gledam novim.

i mogu da poredim...onaj vid i ovaj vid.onu sliku i ovu sliku.i znate sta vidim?

vidim da sam 27 godina bio u jednoj sumi,koju nisam mogao sagledati od prvih stabala oko mene.a onda sam izasao na jedan proplanak i vidim cijelu sumu sa jedne visine.u toj sumi vidim mnoge ljude kako tumaraju i udaraju o stabla, a jedan kraj te sume gori i vatra se krece prema ljudima.a ja gledam sa uzasom ljude koje vatra stize i vicem im "ovamo, ovamo!"...a oni cuju moj glas pa kazu..."onaj nije normalan".i nastavljaju dalje da setaju sumom.mirisu cvijece,posmatraju pticice,...

zapitam se..."mario,zasto se trudis,kad ti nevjeruju.pusti ih neka izgore,sta te briga,nastavi ti svojim putem"
a ja onda opet kazem..."ne! mozda ipak neko povjeruje i popne se na ovaj proplanak i stane pored mene"

mili moji...najmiliji.
srce mi preliva tugom :cry:
ne zato sto me zovete ludim, vec sto uludo ginete.

znam da nerazmijete.
znam da nevjerjete.
27 godina bio sam sa vama.

neznam sta buducnost nosi i koliko cu moci vikati.izdace me grlo.
no,bicu tu jos neko vrijeme....a onda cu otici svojim putem.
obecavam.necu vam dugo smetati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2004, 13:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
rio je napisao:
neznam sta buducnost nosi i koliko cu moci vikati.izdace me grlo.
no,bicu tu jos neko vrijeme....a onda cu otici svojim putem.
obecavam.necu vam dugo smetati.

kao prvo,sve sagovornike na ovom forumu ne smatram debilima ,kretenima, i slijepcima ako misle drugacije od mene, tago i tebe gledam naravno i tako i ti trebash da razmisljash, ne samo pi pitanju ovog foruma(jer je to nesto najmanje vazno), vec u zivotu.

Iskreno, zelim ti da porazgovarash sa nekim o tom svom svijetu i nacinu razmisljanja, pametan jesi i ancitan to sam primijetila ali zivot je kratak da bi na svakog bio ovako ozlojadjen i razocaran.
Stoga zelim ti puno srece i da se obratish ljudima koji ti mogu dati iskren prijateljski savjet, a ne da sam se borish sa svim tim mislima koje ti se prepilicu po glavi.

Ne smatram te ludim, jer zabluda je da psihijatru ili psihologu idu samo ludi ljudi, naprotiv, takve ljude treba smatrati dobrim nepristrasnim profesionalnim prijateljima koji ti mogu pronaci balans izmedju nekih tvojih razmisljanja!!

Sretno!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2004, 16:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2002, 01:00
kazem ja.. reinkarnacija..

On je taj koji ce nam pomoci da se spasemo svih zala i osnujemo drustvo i poredak koji se samo pozeljeti moze. A kako? Pa naravno.. pisuci po forumima o nekim livadama i sumama. Ovo s prostitucijom je samo pocetak. i zato ga poslusajte! jer on je savrsen! ja ga volim svim svojim srcem jer on ce mi donijeti spas. a vi casa ne casite vec pridruzite mi se. jer on sve zna! Hvala ti o rio!

C c c.. prdonja pa to ti je.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2004, 17:47 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Avg 2001, 01:00
Rio, cesto pricas o nekoj velikoj promjeni koja ti se desila prije par godina.. smije li se znati kakva je to promjena bila?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2004, 13:07 
Majstor
Majstor

ah bojmen...
ja bih volio ne samo da se zna kakva je to promjena, vec i da ju svi vi dozivite.u mojih 31 godinu, u zbiru svih dozivljaja,taj dogadjaj je najljepsi biser.

moja i vasa nesreca je ta sto ja nemogu rijecima na vas prenijeti svoj dozivljaj a vi ga od mene nemozete dozivjeti.

i ja se sam cesto pitam, cime sam to zasluzio, da mi se nesto tako divno desi, i...neznam odgovor.samo se iskreno nadam da ce se desiti i vama.

nepricam nista napamet, ili zato sto sam negdje cuo ili procitao.pisem sta zaista osjecam.

slicno je to kad covjek zeli reci da voli...
moze pisati i pisati, slikati, govoriti, pjevati!, ali osjecanje koje osjeca neda se prenijeti u tudja srca.ljubav koju osjeca, ostaje i dalje...njegova.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2004, 13:18 
Majstor
Majstor

ah gipsy...
lijepo kazes, da nikog nesmatras debilom, kretenom a opet mi savjetujes psihijatrijsku pomoc.

shvatam zasto to kazes.

ni ja nikog nesmatram debilom ili kretenom,ali slijepcem...da!
slijepac je onaj koji nevidi.vide li svi?
eto, slucajno znam da ces pomisliti da ja nevidim nesto.mozda potrebu za psihijatrijskom pomocu koju ti vidis.

zasto pocinjes tekst sa pricom da nas sve vidis zdravima, a zavrsavas savjetom meni da potrazim psihijatrijsku pomoc?ili kako ti to ukraseno kazes "profesionalnom prijatelju".
prijateljstvo nije profesija mila moja.i zalosno je svako profesionalno prijateljstvo.

pricam ja o svom vidjenju, cesto i sa mnogima.i mnogo ih je koji vide kao i ja.u svijetu zive milioni ljudi koji vide kao i ja.
uz moju iskrenu zelju i nadu, njihov broj ce se povecati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2004, 14:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2002, 01:00
Vezano za to iskustvo rio.. da se nisi ubo o venu? :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2004, 16:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rio je napisao:
ni ja nikog nesmatram debilom ili kretenom,ali slijepcem...da!
slijepac je onaj koji nevidi.vide li svi?

smijeshno je sto ti pricas da ti jednini vidish a u sustini toliko predrasuda imash da uopste nisi shavtio ono sto sam ti porucila.

Rekla bih da ti imash vezane oci ..... :roll:
ne idu slijepci psihijatru ili psihologu...tacno je da zbog misljenja kakvog imash i ti....nazalost kod nas ljudi idu tamo kad je vec kasno...umjesto da idu ranije...pa se onda zale na doktore kako nista ne rade i ne znaju....

I to nije niakakva sramota otici i popricati sa takvim osobama...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2004, 19:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
...

Poslednji put menjao ajsmen dana 14 Jan 2004, 19:42, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2004, 19:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
zar ima ljudi koji misle da su ludaci ludi???

o ironijo ubijas me kad vec nista drugo ne moze.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2004, 12:56 
Majstor
Majstor

gipsy_girl je napisao:

smijeshno je sto ti pricas da ti jednini vidish.... ...

ja jedini?
jesi li sigurna u to?
ovo sto ja kazem da vidim, vide i milioni drugih ljudi.
ja nisam sam u svom vidjenju kao sto ni ti gipsy nisi sama u svom nevidjenju.

Citiraj:
...a u sustini toliko predrasuda imash da uopste nisi shavtio ono sto sam ti porucila.

kao sto napisah,a ti zaboravi,..."ja sam 27 godina razmisljao kao ti"!

Citiraj:
tacno je da zbog misljenja kakvog imash i ti....nazalost kod nas ljudi idu tamo kad je vec kasno...umjesto da idu ranije...pa se onda zale na doktore kako nista ne rade i ne znaju.......

ah milo moje.zbog misljenja kakvog imam ja,ljudi su Boga razapeli prije 2000 godina.ni krivog ni duznog, a samo zato sto je govorio rijeci koje ja sad samo ponavljam.
sreca moja pa me ti nezelis razapeti vec samo poslati psihijatru.

milo moje.pa jos nisi zavrsila medicinu a vec ljudima dajes uputnice i to preko interneta!nepoznatom covjeku savjetujes psihijatra.
milo moje...

Citiraj:
I to nije niakakva sramota otici i popricati sa takvim osobama...

milo moje...
imam ja jednog prijatelja,veoma bliskog,sa kojim prijateljujem 20 godina.
taj moj prijatelj ima majku koja je primarijus...psihijatar.
ta me zena dobro poznaje i voli me.pa ja sad razmisljam, ako sam ja za pomoc "profesionalnog prijatelja", ta bi me zena pozvala na strucan razgovor.

zato milo moje,nemoj davati uputnice ni lijeciti nepoznate ljude, i to preko interneta,a jos ni skolu nisi zavrsila.od loseg doktora gori je samo nadridoktor.

ti mislis da meni treba pomoc.shvatam.
no, sjecas li se ti one moje price o covjeku koji stoji na proplanku i gleda kako druge ljude stize plamen u sumi?
sta mislis, kome treba pomoc?onom na proplanku ili onom u sumi?

nema potrebe da se ubjedjujemo i udaljavamo od teme.
sjeti se.tema je prostitucija a ne "rio"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2004, 13:01 
Majstor
Majstor

Schwabo je napisao:
kazem ja.. reinkarnacija..

On je taj koji ce nam pomoci da se spasemo svih zala i osnujemo drustvo i poredak koji se samo pozeljeti moze....

mili moji...
zar nije apsurd da mi pisete kako sam reikarnacija ili sektas, vi, koji sami za sebe kazete da nevjerujete u boga!?
kako cete znati da sam reinkarnacija ili clan neke sekte, kad nevjerujete u boga.kad ga nepoznate.kako mozete suditi?

ja dopustam da mi to napise neko ko vjeruje u boga, pa misli da sam ja zastranio sa vjerom, ali kako da to pise onaj koji nevjeruje u boga?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2004, 13:08 
Majstor
Majstor

mili moji...
sva je nevolja u tome sto vidimo razlicito.
ja vase vidjenje poznajem jer sam i sam vidio kao vi.a vi moje nepoznate jer nikad niste vidjeli ovako kao ja.zar ne?

i zapazite jos nesto...
kad god povedemo razgovor samnom on nas skrece sa teme i vodi u pricu o...meni!

kad nemozete da ostanete na temi, dodjemo do mog psihickog stanja.
nemojte suditi o meni jer me nepoznajete.
sudite o zlu i o dobru, uopsteno a ne o jednom clanu foruma.

sjetite se da ja nikad nisam napisao da je neki clan ovog foruma lud ili pametan ili mu dao neki epitet, osim da nevidi.
a neki se toga vrlo lako dohvate pa sam dobio gomilu komplimenata.
zasto to mili moji?
ko me od vas zna?

zaboravite pricu o meni i vratimo se na temu.
molim vas.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2004, 15:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rio je napisao:
zato milo moje,nemoj davati uputnice ni lijeciti nepoznate ljude, i to preko interneta,a jos ni skolu nisi zavrsila.

htjela sam samo da ti dam jedan prijateljski savjet zato sam znala neke koji su kao ti slicno mislili..nazalost nisu danas medju nama vishe ....

ja ne dajem uputnicu, niti lijecim takve kao ti, niti cu ikad to raditi u zivotu.... a postoji nesto sto se zove preventivno medicinkso djelovanje...i koje je duznost ne samo zdravstvenih radnika, vec svakog gradjanina, pogotovo kad moze da primijeti neke cudne pojave kod drugih.

Citiraj:
nemojte suditi o meni jer me nepoznajete.
sudite o zlu i o dobru, uopsteno a ne o jednom clanu foruma

pa ti sam navodish pric o tome...EZAN je to pomenuo, jer svaki svoj stav iznosish iz licne perspektive i sve one koji ne vide kao ti ti osudjujesh, i samtrash da su u krivu.

Ja se sa mnogima ovde ne slazem po mnogim pitanjima...ali imam svoje argumente da potkripepim zasto i kako kao i ti drugi.
I to je diskusija..jer kad bi svi mi vidjeli kao ti (nedaj boze :lol: ), ili kao ja (bozee sacuvajjj :lol: 8) ), ili kao EZAN(tek nedaj boze :D ), ili kao misk0(spasi nas boze :D :D :wink: ), janko, marko....pa svijet bi bio bez ideje i napretka.....jednoumlje totalno....

pozdrav za tebe , vididish da si popularan, cim se tema prostitucije okrene po tebi...... ajd shvati to kao pohvalno :P :D :lol: :wink:

dosta off topica od mene vishe...

i da napravim povrat na temu..zanima me da li ste culi i upoznati sa djecijom prostitucijom ovde kod nas, pri tome ne mislim na maloljetne prostitutke po nocnim klubovima, vec bash na djecu, pedofiliju....ovde u RS..??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2004, 19:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2003, 02:19
Švabe ponovo napadaju ali ne bojte se obavjestio sam Tihog i Prleta! :wink:
Takvi i slični ne znaju nego da napadaju i šalju na psihijatriju (imam nekog ličnog iskustva sa dotičnom pa ne lupam) one koji ne misle isto. Napisao sam već na seksualnosti ali da ponovim: puno je bolesnijih ljudi na ulici (ili forumu) od onih kod pravih ili nadripsihologa. Interesantno je da se svakoj temi najviše "sukoba mišljenja" vodi između ateista i vjernika i da najviše ateisti napadaju ove druge zbog njihovog vjerovanja. Tako što bi neki razapinjali ljude koji misle drugačije i ŽIVE drugačije mogli bi i ovi da njima žele lomaču ili nešto slično ali neće...
Pozdrav Riu (nemoj nabijati postove, nema potrebe)!
"Najstariji zanat na svijetu" mi ipak zvuči malo bolje od "Profesionalni prijatelj".
Ne, nisam čuo ništa o dječijoj prostituciji kod nas.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2004, 00:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2003, 19:04
To sleepy :D sad sam sa kave sa Prletom i tihim. Ma u penziji su pa im se ne da da dolaze sa odmora na havaji, brate.
Covjece, onako ljudski, koji ti je?
Primjecujem da pokusavas da ispravis krive drine, ali ne ide...
Voda ide svojim tokom.
Nadam se da shvacas.

Rio i tebi bi mogao postaviti isto pitanje kao sleepy-ju.
Kazes da si imao iskustvo, OK, ali kakve to ima veze sa intelektualnim naklapanjem? Otvori oci prijatelju i vidi sta ide od tebe i sta ide ka tebi. Onda razluci na sta treba da odgovaras ili sta treba da mijenjas kod sebe. Ne zaleci se. Iskustvo je iskustvo, mislim da znam sta pricas, ali um nema veze sa njim.
Pomalo me pocelo nervirati to sto pocinjes kao Maran Ata. On ima uzrecicu, sinko, brale i slicno sranje, a ti si poceo sa mili moji ili mili moj. Sto odmah pokazuje da se smatras superiornijim od drugih i to im smeta. Te nastaju reakcije ovog tipa kao na ovoj temi.

A sto se tice prostitucije, nisam mislio nista napisati, ali...

Ja je podrzavam, zbog toga sto i to ima svoje mjesto u zivotu univerzuma.
Odakle ikome pravo da sudi o tim ljudima, kada i oni sami nisu nista bolji od prostitutki, bilo muskih ili zenskih sticenika tog zanata.
Svako se prostituise. Bilo fizicki, bilo intelektualno, ili emotivno ili slicno tome.
Fizicka prostitucija je samo mali paradoks toga svega.
Licno nemam nista protiv tih ljudi i posla koji rade, kao protiv bilo cega u ovoj bozijoj basti. Sve je OK. Ne postoji lose, niti dobro. samo ideje ljudi koji imaju misao o dobrom i losem. Svako ima pravo na izbor. Tim ljudima se to svidja ili ne svidja ili rade iz nekih pobuda, i kao takvo ni ti ni ja ni bilo ko ko to nije probao nemoze nista reci o tome, mozemo samo spekulisati i umno bildati. :(
A i druga stvar, stvarno je lud seks sa majstorima zanata. :lol:
Licno poznajem par prostitutki, i mogu vam reci, da imaju kontove koji bi vas iznenadili kada biste ih culi. Prvo sto pomislite ako ne znate sta rade da su evolutivno veoma razvijeni. Jer su se oslobodili predrasuda kojima mi robujemo.

Toliko za sada. :wink:

Tamo gde sam Ja, ne postoji "moja" ili "tvoja" strana. I u Svetlosti i u Tami Ja Jesam. Ja sam Mracan kao Ambis u koji se moras spustiti, da bi pronasao Ono za cim tragas. U praznini Nistavila Ja postojim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2004, 01:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
JivanMukta je napisao:
Ja je podrzavam, zbog toga sto i to ima svoje mjesto u zivotu univerzuma.
Odakle ikome pravo da sudi o tim ljudima, kada i oni sami nisu nista bolji od prostitutki, bilo muskih ili zenskih sticenika tog zanata.
Svako se prostituise. Bilo fizicki, bilo intelektualno, ili emotivno ili slicno tome.
Licno nemam nista protiv tih ljudi i posla koji rade, kao protiv bilo cega u ovoj bozijoj basti. Sve je OK. Ne postoji lose, niti dobro. samo ideje ljudi koji imaju misao o dobrom i losem. Svako ima pravo na izbor. Tim ljudima se to svidja ili ne svidja ili rade iz nekih pobuda, i kao takvo ni ti ni ja ni bilo ko ko to nije probao nemoze nista reci o tome, mozemo samo spekulisati i umno bildati.

SVAKA CAST ..... ovo je kraj priche - AMIN !!!
Sve sto se moglo reci, stvarno ...

JivanMukta je napisao:

Znaci imamo iskustva a ? :) (no hard feelings)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2004, 10:17 
Majstor
Majstor

eh fino...
drago mi je sad kad vidim da se na ovom topiku pojavljuju i jos neki, sem mene, koji bi za sebe rekli da su duhovni.
nadam se da ce to obogatiti diskusiju i da se nece sve moje pisanje svoditi na dokazivanje ima li boga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2004, 10:30 
Majstor
Majstor

gipsy_girl je napisao:
htjela sam samo da ti dam jedan prijateljski savjet zato sam znala neke koji su kao ti slicno mislili..nazalost nisu danas medju nama vishe ....

gipsy...hvala na prijateljskim savjetima.
ima u mom zivotu mnogo psihijatara a neki su ostavili veliki uticaj na mene, kao sto su Jung, Vladeta Jerotic, ili iz neposrednog okruzenja...doktor Markovic.
zato samo opusteno,pa se vratimo na temu.
Citiraj:
pa ti sam navodish pric o tome (o osudjivanju)...EZAN je to pomenuo, jer svaki svoj stav iznosish iz licne perspektive i sve one koji ne vide kao ti ti osudjujesh, i samtrash da su u krivu.

tacno!
iznosim svoje stavove iz svoje perspektive a one koji nevide kao ja smatram da su u krivu.
pa zar je to cudno?
zato ovaj forum i postoji, da bi ljudi RAZLICITIH misljenja iznijeli svoje stavove.a ako neko misli jedno a neko drugo, onda obojica moraju pretpostavljati da onaj drugi misli pogresno.kako bi inace zadrzali svoje stavove.
pokusaj sebi priznati, da je sve sto ti zapravo zelis od mene, da se ja slazem sa tobom.a, mila moja, ja to nemogu.
iznesi ti svoje misljenje i ja svoje i neka na tome ostaje.postujmo se i volimo se jer nas dvoje smo brat i sestra.zaista.

Citiraj:
pozdrav za tebe , vididish da si popularan, cim se tema prostitucije okrene po tebi...... ajd shvati to kao pohvalno :P :D :lol: :wink:

:)
jao jao.nesto mi se ova popularnost nesvidja.izgleda da sam popularan kao Isus Hrist a njega su razapeli na krst.
nebih ja zelio da sebe popularisem.ja sam niko i nista.radije bih ja da postane popularniji onaj cije rijeci cesto citiram.
dosta off topica od mene vishe...
Citiraj:
i da napravim povrat na temu..zanima me da li ste culi i upoznati sa djecijom prostitucijom ovde kod nas, pri tome ne mislim na maloljetne prostitutke po nocnim klubovima, vec bash na djecu, pedofiliju....ovde u RS..??

uzas!
za to nisam cuo ali me nebi iznendilo.
dok god je ljudi koji u prostituciji vide nesto bezgresno ili bozansko prijeti nam stradanje.
pozdrav za Gipsy i neka je mir s tobom i blagoslov od Boga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2004, 10:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

JivanMukta je napisao:

ne bih rekla tako, jer uz termin prostitucija ide nadoknada novcana ili u amreijalnom smislu za ucinjene usluge... 8) a nashi postupci koji to ne radimo za pare su vishe kao experimentisanje zivota jer niko ne zna kako ce mu se zavrshiti svaka veza kad u nju stupa...

Citiraj:
Ne postoji lose, niti dobro. samo ideje ljudi koji imaju misao o dobrom i losem.

da neki pametni ljudi su mnogo godina ranije rekli..ne postoji univerzalno poimanje morala....svako ima svoju vizuju morala....
To je istina i to je tako...samo opet sve treba imati svoje granice :wink:

Citiraj:

olalala :D

Citiraj:
Licno poznajem par prostitutki, i mogu vam reci, da imaju kontove koji bi vas iznenadili kada biste ih culi. Prvo sto pomislite ako ne znate sta rade da su evolutivno veoma razvijeni. Jer su se oslobodili predrasuda kojima mi robujemo.

ovo potpuno vjerujem da je tako....pogotovo u razvijenijim zemljama...a da ne pricam oni high class damama i ne treba misljenje kreirati prema ovim nashim iscufanim i zaglupljenim jadnicama iz Moldavije, Ukrajine..sto ordiniraju po Shevi, Kazablanci i drugima....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 98 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]