banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 14:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 95 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Naj Srednja skola!
Elektrotehnicka 24%  24%  [ 16 ]
Gimnazija 48%  48%  [ 32 ]
Ekonomska 6%  6%  [ 4 ]
Medicinska 12%  12%  [ 8 ]
Gradjevinska 8%  8%  [ 5 ]
Metalska 0%  0%  [ 0 ]
Ugostiteljska 0%  0%  [ 0 ]
Hemiska-Tehnoloska 2%  2%  [ 1 ]
SUP-Skola Ucenika u Privredi 0%  0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 66
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2004, 17:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 22:04
ti si tek prvi razred, nemoj govoriti tako, da se ne pokajes kasnije. tako receno jos si zelena :) jer nisi okusila sta je u stvari gimnazijski zivot.

Beckett: We're in another galaxy. How much more out can you get?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2004, 20:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2003, 09:31
Slažem se, iako ti to nisam htjela reći popodne.. 8)
Ne treba odma' frku dić'... polako,.. dok se navikneš na sredinu i to.. Ne želim reći razloge, ali mislim da će ti biti bolje ovde... zbog tebe..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2004, 09:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
Bajagicka mi predaje srpski, ja je nista zivo ne cujem...

Otkad je to bajagicka pocela nesto predavati :lol: U moje vrijeme samo je pisala keceve... nemas tu bogzna sta cuti ;)

Citiraj:
Najbolja profa mi je Kuburicka (Francuski) onako, koliko toliko je normalna

Sta je bilo s culafom? Jel jos ... funkcionise ? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2004, 16:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2003, 21:02
SiCkNeSS je napisao:
ljudi, nema dobrih skola, kada u svim cvjetaju kriminal i korupcija!

pa toga ima svuda ...mislim najbolji je ovaj fazon kao vanredno skolovanje :lol: lik pada iz 7 predmeta ode da vanredno 'polaze' u prnjavoru ili sta ja znam gdje zavrsi skolu prije mene sa svim cetvorkama...ali mislim citav sistem je takav onda nije ni cudo sta se desava u skolstvu :roll:
epek dobro rece da bagi nikad nije predavala nego uvijek smo mi spremali casove i jos se ona naljuti ako niko nista ne spremi i da naravno ako joj ne ostave olovku da upise cas :-? joj likova je napretek bilo djudja,bane,zivkica,strina-metuzalem itd a tek provale...
elitni promijenices misljenje uskoro a da ne govorim kad zavrsisi skolu. drustvo uvijek mozes naci da ti odgovara pa da ne znam koji fazon furas. a profesore kad uhavizas njihovee fazone i sta ko trazi bice sve lako :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2004, 19:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Culafa je jos ziva i zdrava [osim sto sepa], jedino je malo blaza nego prije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2004, 22:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ne razumijem kako niko nije pomenuo Petra Rosica, Milana Salapuru, Rodoljuba Bavrlica, Radmilu Arsenov .... to su sve jednake, ako ne i vece legende od gore navedenih profesora :))

Sto se culaficke tice .. ne predaje mi vec 2 godine ali nije istina da je ublazila kriterij ... i dalje padne 29 od 28 ucenika u razredu :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2004, 00:12 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Avg 2003, 11:01
Freak_on_a_leasH je napisao:
Ne znam samo ko je dao toliko glasova elektrotehnickoj skoli.Sickness i ja smo zajedno isli u razred i nismo nista dobro dozivjeli u toj skoli, smece nevidjeno pocev od direktora koji je svinja kakve nema na ovom svijetu pa preko ostalih (Popovic, Snijeza itd...).Jedina svijetla tacka su profesori Fuad i Jenjic.Svi ovi koji govore da ta skola valja su u nevidjenoj zabludi (tako sam i ja mislio).Ti tamo da ne znam koliko ucis neces nauciti nista korisno.Samo te smaraju besmislenim glupostima.Ako nemas para niko te nece oborit a ako imas niko ti nece dat prolaznu ocjenu.

Eto takva je ta elektro skola koju r00t i B.J. toliko hvale.

Joj, jadna ja, svugdje nadrljam! :cry:

Npr. ja bih za inzinjera elektrotehnike ( znam sve, da je tesko i td. ali sta cu?) i prema tome el. je ta! Ali ja cu citati vase postove i mozda i promjeniti misljenje. Za sada sam na r00t-ovoj strani jer mislim da je skola super. Nije sve u gimnaziji. (e, samo je ovo moje misljenje)

Ja ju hvalim ali nisam se ja jos odlucila, tu ste da mi pomognete, zar ne? :wink: Ako se mozemo vridjati, mozemo i pomoci drugima! :D 8)
Eto, mozete mi malo pojasniti nesto o toj skoli vise, kakva je, jel teska, kakvi su profesori i sl. (znam da ste rekli da je losa ali ima li jos ista sem toga?) i ne samo o njoj i o gimnaziji,gradjevinskoj... bilo kojoj drugoj, ako vam nije tesko!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2004, 10:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
B.J. ako oces iskreno da ti kazem nemoj kod nas ni pokusavat da zavrsis elektrotehniku.Ja ti preporucujem, ako vec hoces tim da se bavis, da ovde upises gimnaziju da bi mogla da steknes dovoljno znanje iz matematike a onda odes u beograd studirat elektrotehniku jer tu ti je sve u matematici a ovde jedino gimnazija pruza dovoljno znanja iz tog predmeta da bi mogla kasnije sa tim da se nosis na faxu.Ja u cetri godine skolovanja u elektro skoli nisam nista naucio iz matematike i mozda je to jedan od osnovnih razloga zbog kojih nisam upisao elektrotehniku.

I jos nesto, kod nas na elektrotehnickom fakltetu gomila ljudi zna da prolupa sto opet nije dobro zato ti jos jednom kazem : gimnazija pa beograd.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2004, 14:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Za bilo koji fakultet gimnazija ti je zakon ;) Ovi iz elektro, medicinske, ekonomske i iz ostalih skola nisu ni do koljena gimnazijalcima... ako mislis ista studirati upisi gimnaziju ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2004, 15:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

pa dobro to je uglavnom istina,ali nemojmo pretjerivati...snadje se raja i iz drugih skola...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2004, 00:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Avg 2003, 11:01
Freak_on_a_leasH je napisao:
B.J. ako oces iskreno da ti kazem nemoj kod nas ni pokusavat da zavrsis elektrotehniku.Ja ti preporucujem, ako vec hoces tim da se bavis, da ovde upises gimnaziju da bi mogla da steknes dovoljno znanje iz matematike a onda odes u beograd studirat elektrotehniku jer tu ti je sve u matematici a ovde jedino gimnazija pruza dovoljno znanja iz tog predmeta da bi mogla kasnije sa tim da se nosis na faxu.Ja u cetri godine skolovanja u elektro skoli nisam nista naucio iz matematike i mozda je to jedan od osnovnih razloga zbog kojih nisam upisao elektrotehniku.

I jos nesto, kod nas na elektrotehnickom fakltetu gomila ljudi zna da prolupa sto opet nije dobro zato ti jos jednom kazem : gimnazija pa beograd.

:o
Mislis zavrsim gimnaziju a onda na taj fakultet? To,znas nije losa ideja ,ni malo! Poslije gimnazije mozes svagdje. E, ovako, ovo je bio moj plan:
Upisem ovde elektrotehnicku i zavrsim, a onda sam mislila da studiram u inostranstvu (Eng.)! (?) :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2004, 09:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ina je napisao:
pa dobro to je uglavnom istina,ali nemojmo pretjerivati...snadje se raja i iz drugih skola...

Ma nije da se ne mogu snaci ali im je mnogo teze, koliko sam razumio narocito iz opstih predmeta na prvim godinama, a i kad dodju strucni predmeti koje oni treba da rasturaju ljudi iz gimnazije se lakse prilagodjavaju

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2004, 19:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

B J
moj savjet, kao i sto ostali kazu, upisi gimn, zavrsi je i upisi bilo koji fax, ali znaj da ce ti za elektrotehniku TREBATI najvise mat. i fizika. Ja sam gimnazija i upisacu nesto slicno [najvjerovatnije software development]. Koliko sam cuo u Grazzu u prvoj godini cu imati 4 mat i 2 fizike :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2004, 22:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

kod mene sad na faksu raja iz medicinske matematiku pojma nema,nikad radili integrale i slicno :-? dok je gimnazijalcima to boza...i tako je svugdje jer mi imamo ono osnovno znanje o svemu i svacemu-od kvantne fizike preko ameba do pravopisa :wink: .i gimnazijalcima bas zato je lakse.ali ipak na kraju se svede na to koliko radis na faksu,predznanje nije presudno,sto je i normalno...zaista ako zelis da ti koliko toliko bude lakse na faksu upisi gimnaziju,nije to toliki bauk :wink: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2004, 23:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Moja preporuka isto, upiši Gimnaziju, biće sasvim okej,.. Nije to Bog-zna-šta.. ne muče oni nas tamo,. A kad' priča raja ''jooj, tamo neema teorije proći, mislim, ako znaš profu, ovo - ono.. bez koverte nema ništa..'' ma nije tačno,. može se samo ako se hoće..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2004, 00:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kad vec spomenu kovertu, koliko ja znam, Gimnazija i Medicinska su jedine skole [barem bile] gdje se profesori ne mogu potplatiti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2004, 11:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
SmileY je napisao:
Kad vec spomenu kovertu, koliko ja znam, Gimnazija i Medicinska su jedine skole [barem bile] gdje se profesori ne mogu potplatiti.

SmileY ajde nemoj vise zasmijavati ovuda po forumu nisi luda!

ja znam X slucajeva iskljucivo sto se gimnazije tice koji su prolazili na koverte!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2004, 12:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma, ako treba da padneš iz recimo 7 predmeta, 6 profesora možeš 'na mito' uhvatiti, ali će se sedmi inatiti i neće pristati... Ne može to tako,..
Ma sve u svemu, buraz, profesorima moraš 'niz dlaku' a ako se inatiš,.. nema od tebe ništa..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2004, 13:16 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
Citiraj:
ako treba da padneš iz recimo 7 predmeta, 6 profesora možeš 'na mito' uhvatiti, ali će se sedmi inatiti i neće pristati...

:lol:
JOJ NANA ZIGOVA .....

Zuvu li takvi sebe ucenicima ....... UOPSTE ?
Sta rade oni tu ?

A da - ne vole ih profesori, pa zato.

P.S.
smijesna rasprava,
FAKULTETE ne upisuju SKOLE vec LJUDI. Ko hoce da studira i uci - hoce, a ko nece dzaba mu i 100 zavrsenih srednjih.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2004, 13:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

EZAN je napisao:
Citiraj:
ako treba da padneš iz recimo 7 predmeta, 6 profesora možeš 'na mito' uhvatiti, ali će se sedmi inatiti i neće pristati...

:lol:
JOJ NANA ZIGOVA .....

Zuvu li takvi sebe ucenicima ....... UOPSTE ?
Sta rade oni tu ?

A da - ne vole ih profesori, pa zato.

P.S.
smijesna rasprava,
FAKULTETE ne upisuju SKOLE vec LJUDI. Ko hoce da studira i uci - hoce, a ko nece dzaba mu i 100 zavrsenih srednjih.

Dzabe se ti smiješ tu, ali tako je.. Gimnaziju su svi upisali, znaš mogu ja to,.. ako neće da uče ne može se ništa uraditi - to se slažem, ali problem je što većina učenika neće da uči.
Znam da zvuči smiješno kada sam napisala 7 predmeta, ali tako je. Kad učenica pada iz informatike, pa možeš misliti na čemu smo..
Žalosno ali istinito

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 95 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]