banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 10:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Nov 2011, 18:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Jedino što me interesuje kada je on u pitanju jestu njegove pjesme i način na koji ih on izvodi. Neke pjesme je napisao drugima, Čoli npr, ali nema Čola emociju za njih. A šta je on govorio u toku rata, da li se uvlači Srbima, muslimanima, Hrvatima ili vanzemaljcima, to me ne interesuje. Jedino čega se bojim jeste da ne umre prije nego što ja odem na bar jedan koncert, jer kad god isplaniram da odem, uvijek iz nekog razloga ne uspijem. :crybaby:

Zna li neko, hoće li biti Božićni koncerti u NS ove godine?

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 10:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Što reče onaj narodnjak Brzi jednom:"Lako je Balaševiću dadrži koncerte, on izađe i otpjeva 50 pjesama koje svi znaju".

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
rece danas na tv da ce doci u bl.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 23:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 22:37
I meni drug bas rece danas da je cuo negdje da Balasevic pregovara da dodje u BL.
Ni sam ne znam kako bih komentarisao to ali siguran sam da incidenata nece biti....
Nakon ovoga sa Merlinom i silnih prijetnji od kojih se nijedna nije ostvarila ne vjerujem da ce iko pipnuti Djoleta sve i da dodje zaista u Banjaluku :)

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 12:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
Ako dođe u BL ja ću prvi kupiti kartu...

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 12:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Stratovarius je napisao:
I meni drug bas rece danas da je cuo negdje da Balasevic pregovara da dodje u BL.
Ni sam ne znam kako bih komentarisao to ali siguran sam da incidenata nece biti....
Nakon ovoga sa Merlinom i silnih prijetnji od kojih se nijedna nije ostvarila ne vjerujem da ce iko pipnuti Djoleta sve i da dodje zaista u Banjaluku :)

Ma ti što prijete, prijete dok ne popiju dovoljno rakije, a kad popiju, legnu da spavaju.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 14:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kako rece na alternativnoj,ide prvo u tuzlu blablabla omiljeni mu grad,pa u mostar blabla tito bla bla,pa bi volio u bl al ima nekakvih "politickih" problema.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 19:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2009, 13:02
alkibijad je napisao:
kako rece na alternativnoj,ide prvo u tuzlu blablabla omiljeni mu grad,pa u mostar blabla tito bla bla,pa bi volio u bl al ima nekakvih "politickih" problema.

jesmo nas dvoje zajedno gledali i slušali šta čovjek priča? gdje si ti čuo da je on to rekao?? on reče da bi volio doć u BL ,da nije bio jaaako dugo i da će mu to vjerovatno biti najteži koncert.. a to sa politikom je bio moj komentar na sve :) muljaš i varaš narod po forumu kao i obično :P
DaVinci je napisao:
prva je sigurno moja :D mada sumnjam da će biti išta od te priče,dao bog da grješim...

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 20:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

DaVinci je napisao:

I ja, i ja i ja!!! :blob4: :blob5:

Mada, nije problem ni da budem treća koja će kupiti kartu, nakon tebe i Mie! :-D Ali kad bi doš'o čo'ek!

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 22:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
Phoenix je napisao:
DaVinci je napisao:

I ja, i ja i ja!!! :blob4: :blob5:

+1
Da li je čovjek ljiga? Jeste. Da li bi ga išao slušati? Bi.

mi@86 je napisao:
alkibijad je napisao:

jesmo nas dvoje zajedno gledali i slušali šta čovjek priča? gdje si ti čuo da je on to rekao?? on reče da bi volio doć u BL ,da nije bio jaaako dugo i da će mu to vjerovatno biti najteži koncert.. a to sa politikom je bio moj komentar na sve :) muljaš i varaš narod po forumu kao i obično :P

Ja sam siguran da je alikibijadu tvoja riječ jednaka ako ne i bitnija od informacije sa TV-a, tako da on to sigurno uzima kao činjenicu u startu :)
(ja moram da te branim po forumu... za ovo očekujem neko pivo 'ladno :) )

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 22:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bzvz je napisao:

mi@86 je napisao:
alkibijad je napisao:

Ja sam siguran da je alikibijadu tvoja riječ jednaka ako ne i bitnija od informacije sa TV-a, tako da on to sigurno uzima kao činjenicu u startu :)
(ja moram da te branim po forumu... za ovo očekujem neko pivo 'ladno :) )

mozes samo koktel dobiti i to onaj sto Samanta pije i jos bezalkoholni....
a mia nije dobro cula iz kuhinje sta balasevis govori...vec me rebra bole kolike cu batine da dobijem zbog kurcenja

rekao je nesto u tom fazonu,ako nije bas rekao zbog politickih problema.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 22:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
alkibijad je napisao:
mozes samo koktel dobiti i to onaj sto Samanta pije i jos bezalkoholni....

Ja koktele jedino i pijem. Ovo pivo spomenuh samo radi imidža. :)

alkibijad je napisao:
rekao je nesto u tom fazonu,ako nije bas rekao zbog politickih problema.

Čovječe, jesi ti ikad čuo za frazu ''da draga''. :)

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bzvz je napisao:
Čovječe, jesi ti ikad čuo za frazu ''da draga''. :)

covjece jes ti ikad cuo za frazu,glumi alfa-beta i gama muzjaka na forumu,a u privatnosti se poklopi po usima i govori da draga........ccccccccccccc....a i ja nasao papucarskog gurua da ucim zanatu :P
i nespamaj nije tema kolike smo mi tetkice vec panonski govnar-ovaj mornar :P

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 02:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
sve je to ok, ali sve ono sto je rekao protiv svog naroda, a prvenstveno odnos koji je imao i koji ima prema RS, ne mogu nadoknaditi nikakvi tekstovi i nikakva umjetnost. onaj Srbin koji mu preko toga prelazi nije nista nego prototip glupog i naivnog Srbina koji brzo zaboravlja i jos brze potvrdjuje tu losu sliku o nasem karakteru.
ok su mi njegovi tekstovi, neupitno je to sve, ali mora postojati granica.
pandan Balasevicu ne postoji kod npr. Hrvata niti ce ikad postojati. sto je najgore, svi ti njegovi stavovi su bili totalno nepotrebni, imao je toliko dobre odnose sa muslimanima prije i poslije rata da mu nije trebalo nikakvo uvlacenje u dupe... al' ajd valjda je i to jedna potvrda naseg srpskog karaktera...
u svakom slucaju, ova djeca sto vicu da bi isla na koncert nemaju pojma kakav je to lik, a ovi stariji forumasi koji ga gotive u toj mjeri, ocigledno su izgubljeni u vremenu i prostoru Jugonostalgicnosti... zalosno

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 02:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Pomirimo se sa činjenicom da će dvoranu ili stadion u BL napuniti ne samo Balašević, nego i Dragojević, Dino Merlin i njima slični. Ja nikad ne bih otišao na njihove koncerte iz principa, iako im je muzika, da se ne lažemo, dobra (dobro, Oliver je smarač) ali 80% populacije bi.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 05:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
A Boze moj, vjerovatno bi kad bi dosao u BL imao neki spremljen govor kao i za svaki grad, uvukao bi se nekako i ljudima ovdje, ne sumnjam ja...

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 20:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
u svakom slucaju, ova djeca sto vicu da bi isla na koncert nemaju pojma kakav je to lik, a ovi stariji forumasi koji ga gotive u toj mjeri, ocigledno su izgubljeni u vremenu i prostoru Jugonostalgicnosti... zalosno

Vjerovatno bismo bili bolji Srbi kada bismo slušali Indiru na francuskom ili Kitićev gangsta folk! :roll:

Kao i svi pravi Srbi!

Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

RSboljaPolovinaBiH je napisao:
sve je to ok, ali sve ono sto je rekao protiv svog naroda, a prvenstveno odnos koji je imao i koji ima prema RS, ne mogu nadoknaditi nikakvi tekstovi i nikakva umjetnost. onaj Srbin koji mu preko toga prelazi nije nista nego prototip glupog i naivnog Srbina koji brzo zaboravlja i jos brze potvrdjuje tu losu sliku o nasem karakteru.
ok su mi njegovi tekstovi, neupitno je to sve, ali mora postojati granica.
pandan Balasevicu ne postoji kod npr. Hrvata niti ce ikad postojati. sto je najgore, svi ti njegovi stavovi su bili totalno nepotrebni, imao je toliko dobre odnose sa muslimanima prije i poslije rata da mu nije trebalo nikakvo uvlacenje u dupe... al' ajd valjda je i to jedna potvrda naseg srpskog karaktera...

Analogno tvojoj priči, svi muslimani u BiH bi trebalo da mrze jednog Selimovića jer je čovjek javno priznao da je porijeklom Srbin pa da je poturčen i priznao sve što je bilo u istoriji. Ili da Hrvati treba da pljuju po Andriću jer se izjašnjavao kao Jugosloven, bio član SANU i pisao ćirilicom. Znaš kad ćeš taj film gledati? Nikad.

Vidiš, ja nisam ni dijete niti pamtim nekadašnju Jugoslaviju. Ali znam njegovu muziku,tekstove i emociju. I ništa mi drugo ni ne treba. Ako bi trebalo da mrzim njega, mogu slobodno da mrzim i cijeli zapadni svijet, od Bona U2, Andželine Džoli i svih ostalih. Ali znaš šta, apsolutno me bole briga. Da smo bili pametniji kada je trebalo, ne bismo svojom mržnjom stvorili sliku kakva kruži o nama po svijetu. Ali ne, mi sve možemo sami i mrzićemo cijeli svijet. Tako nam i treba.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 14:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Upravo čujem da dolazi u BL. Je li tačno?
Kada?

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 14:41 
MonaLisa je napisao:
Upravo čujem da dolazi u BL. Je li tačno?
Kada?

pa kazi ti nama, kad se hvalis da si cula? :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]