banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 06:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Dec 2011, 14:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Хахахах ја не вјерујем шта читам ... :lol:

Еј, минус десет?! О чему причамо ми? Јесте ли ви свјесни да Партизан узима првенство већ 5 година заредом? Немамо ми више времена за реконструкције, перспективне младе играче, екипу за будућност итд. нама треба екипа за трофеј!

Сад опет свршавамо на Миливојевића а Стојић нам пакује просјечне фудбалере годинама уназад, зашто мислите да ће са овим посљедњим ситуација бити другачија?

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2011, 14:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Gocias je napisao:

Еј, минус десет?! О чему причамо ми? Јесте ли ви свјесни да Партизан узима првенство већ 5 година заредом? Немамо ми више времена за реконструкције, перспективне младе играче, екипу за будућност итд. нама треба екипа за трофеј!

Zbog takvog razmišljanja i jesu protraćene 2 godine sa raznim Ignjatijevićima, Koromanima, Gumama i Slavoljubima.
Nama su perspektivni mladi igrači jedini izbor jer novca za dokazane jednostavno nemamo, imamo jedva i za ove. "Abramoviči" neće u Srbiju pa ni tu nemamo čemu da se nadamo.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2011, 17:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Do sad su nam pakovali stare polovnjake, ovaj je bar mlad, mozda bude nesto od njega...

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2011, 18:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Koromana stavljas u isti kos sa ovim neznalicama :confused2: Pa covjek je u prvom boravku u Zvezdi,bio daleko najbolji igrac u ligi.Da ne pricam o njegovoj privrzenosti Zvezdi i kidanju za crveno-bijeli dres.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2011, 18:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
B92: Luka Milivojević u Zvezdi
Izvor. B92

Kako B92 saznaje, dosadašnji fudbaler Rada Luka Milivojević novi je igrač Crvene zvezde.

Milivojević će biti predstavljen na našem najvećem stadionu u ponedeljak u 11 časova.

Mladi reprezentativac Srbije Milivojević bio je tokom jesenjeg dela Jelen Superlige najbolji igrač ‘građevinara’. Ima 20 godina i igra na poziciji centralnog veznog.

Milivojević je treće pojačanje Zvezde u zimskom prelaznom roku. Prethodno su ugovore potpisali povratnik Marko Perović i mladi reprezentativac Filip Mladenović, koji je stigao iz čačanskog Borca.

Pored toga, Zvezda je promovisala i trojicu igrača iz omladinskog pogona. Očekuje se da do početka priprema 10. januara crveno-bele pojača još barem jedan igrač na poziciji centralnog odbrambenog. Najozbiljniji kandidat je kapiten Slobode Nikola Maksimović.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2011, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ravnogorac je napisao:
Koromana stavljas u isti kos sa ovim neznalicama :confused2: Pa covjek je u prvom boravku u Zvezdi,bio daleko najbolji igrac u ligi.Da ne pricam o njegovoj privrzenosti Zvezdi i kidanju za crveno-bijeli dres.

Ko priča o prvom boravku? U drugom je bio s viškom kilograma, došao po penziju, a otjerali su Lazetića na kom je stajao cijeli tim. Koromanovu vjerovatno veliku platu su mogli da potroše na nekoliko igrača od kojih bi moglo biti nešto, ali "stručnjaci" su i jednog Lazovića skoro upropastili.

Kakogod, ovo je što se odlazaka i dolazaka tiče prvi smislen prelazan rok ne znam ni ja od kad. Ostalo još da se dovede štoper, vjerovatno se pažljivo razmatra rješenje. Napadač nije toliki prioritet jer očekujem mnogo bolje partije i od Mezenge, a i od Borhe kog će možda sada prebaciti u centar napada, gdje mu je i mjesto.
Biće zadovoljstvo posmatrati ovu mladost kako se kida za mjesto u timu.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2011, 09:44 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://www.mondo.rs/s227912/Sport/Fudba ... Uzica.html
E valjda će doći i ova dvojica. I meni je drago što dolaze mladi igrači, ali što reče neko u komentaru ovdje na Mondu, "dok ih ne vidimo na delu sta znaju ne bi trebalo da nas hvata euforija zbog njihovog dolaska.Setite se samo mnogih ranijih pojacanja bili smo unapred pobednici sa njima,a oni jedva da su hodali po terenu".

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2011, 13:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ja ne znam ko je ovom Ubiparipu menadzer ali tog momka toliko pokusavaju da utrpaju kod nas preko medija da je to strasno...
Sa ovim mladicima imamo osnovu neku za buducnost. Napisao sam davno grobari su prvi jer smo mi losi da smo vise sebe a manje njih gledali danas bi situacija bila puno drugacija....
Inace Maksimovic jos nije dosao, a zamjena je Kec iz OFK. Moguce je da se vrati jos jedan stoper ali nije Bajalica kako nagadjaju mediji....

golmani: Kirovski (20), Dmitrovic (19), Vesic (22)
Odbrana: Stojkovic (18), Maksimovic (20), Krneta (19), Mladenovic (20)
Vezni red: Mijailovic (18), Milivojevic (20), Lazovic (21), Vesovic (20), Jankovic (16), Djurickovic (20), Causic (19)
Napad: Kasalica (23), Ozegovic (17)

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2011, 14:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
http://www.mojacrvenazvezda.net/19130/2 ... t-o-dzaji/

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2011, 14:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Joj fame oko dolaska dzaje.Da dolazi u kopackama i ja bi se radovao.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2011, 19:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Poruka Luke od juce...

Brate mozda sam lud sto idem u ovakvoj situaciji ali sta mogu , vuce me srce :)

Puno srece u nasem dresu

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2011, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Brigate moze hint ko je stoper povratnik? Sad gledam sastave zadnjih 10-ak godina jedino sto mi se Dudic uklapa, ili ne daj Boze neki pacijent tipa Psiholjub, Tutora.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2011, 12:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Bili su u kombinaciji Dudic i Pejcinovic, ali vise nisu. Dudic se ne uklapa u robijeve zelje a Pejcinovic se povrijedio, imao je neku glupu klauzulu koju smo mi i Stojic zeljeli da iskoristimo i vratimo .. Iskreno ne znam sta je i kako bilo. Ocito cemo traziti drugo rjesenje,. mozda dovedemo i dva klinca..

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2011, 13:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Џаја данас у Градишци:

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2011, 19:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da mi necemo sa ovim Kasalicom proci kao sa Kaludjerovicem? Jest on dao nama gol i sve to, al jel ga ko gledao? Kakav je, kako se krece, kakav mu je skok, duel?

Inace, vec se primjecuje koliko je Adzic bio nesposoban, pa on nije mogao dovesti nikog ko je iole talentovan....

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 02:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zanimljiv tekst jednog stranca o derbiju...
Spoiler:
Такси, насукан у застоју, из кога се виде рефлектори Маракане који расту у даљини. Саобраћајац је покушао да регулише саобраћај у шест различитих праваца; његове руке губиле су се у пари која је излазила из његових уста. “Треба да их водите у јавну кућу после меча, то ће их опустити, а то је оно што свако одавде мора да уради бар једном“ мрмљао је таксиста Ненаду на сувозачевом месту. Нас тројица смо, јежећи се, седели на задњем седишту, и разумејући само енглески, били смо несвесни Србиновог одушевљења због плана који је таксиста имао за нас после меча.

Пошто смо дошли из Борче, имали смо још слободног времена и запутили смо се ка центру града у традиционални српски ресторан Мала фабрика укуса који је удаљен само 2 климоетра од стадиона, места ка коме смо се првобитно упутили. Није било грицкалица пре меча за нас; свињетина преливена медом, која се служи уз хладан рен, заливена је криглама Јелена пре него што смо се охрабрили да се по хладноћи упутимо пешке ка стадиону.

Напустили смо ресторан и пожурили у правцу стадиона. После два угла могли смо видети огромне рефлекторе са којих на небу проламала огромна количина светлости. И пре него што смо их видели, знали смо да идемо у добром правцу: пратили смо буку из далека која је долазила са већ пуне Маракане. Није било много приче међу домаћим навијачима док смо ишли путем кроз мали парк све се више приближавајући стадиону. Нервоза је висила у ваздуху; слична сваком граду на дан дербија.

Док смо се пели улицом Љутице Бограна, једном од неколико које раздвајају стадион Звезде од стадиона Партизана чули смо ракете које су долазиле са стадиона. Моје срце је убрзано лупало. Ваздух је у себи садржао мирис ватрене ноћи, а људи су се пробијали да што пре стигну до капија стадиона. Имали смо ВИП карте за западну трибину и ишли смо степеницама од улаза. Сектор у коме смо ми били је издигнут и није имао одвојене столице. Мноштво људи је седело у задњим редовима. Убрзо смо одлучили да не трошимо време покушавајући да дођемо до наших седишта, због гомиле нагураних људи било би сулудо пробијати се до њих. Разговарали смо са човеком из клуба који нас је вратио доле и објаснио обезбеђењу да би требало да будемо на трибини међу Звездиним навијачима.

Најбољи ватромет који сам у животу видио дошао је са моје леве стране, северне трибине, трибине Делија. На три трибине Маракане су гореле бакље, док је ватромет светлео изнад стадиона. Дим је лутао тереном док су играчи излазили из тунела, замагљујући поглед.

Јужна трибина, трибина Гробара и друга Партизанова навијачка група, Јужни фронт изгледали су као да не раде ништа. Они су само чекали. Чим се ватромет делија приближио крају, они су почели свој навијачки наступ.

Меч је почео док је цео стадион певао. Атмосфера је покренула малу земљу. Сви на Северу су стајали са високо подигнутим шаловима, импресивније него што би се формирало у копу на Енфилду. Дим је био у ваздуху, онемогућавајући мој поглед ка Гробарима који су били са моје десне стране. Са моје позиције, одмах до северне трибине, стојећи на пролазу где је сваки навијач певао, могао сам видети само црвено-бело. Настављено је паљење бакљи неколико пта у минути, а ватрогасци на стази иза гола су имали много посла са бакљама које су бацане ка терену.

Чуо сам приче о томе колико атмосфера може да буде застрашујућа; како насиље може да захвати све, па да чак и за неутралне може да постане забрињавајуће. Ипак никад нисам тумачио било коју од прича о насиљу на било који начин; то је много једноставно; то је страст без премца. Можда се неки неће сложити са мном око овога али бакље које су бачене на атлетску стазу где су брзо покупљене и угашене се много разликују од песница које ће разбити главу противничког навијача. Ниједном се нисам осетио угроженим, ни пре ни током утакмице.

Звезда је боље отворила утакмицу мада шансе нису биле стопостотне. Бакље испред јужне трибине су изазвале пожар на атлетској стази, а онда је пожар, изазван од стране навијача Партизана, захватио и део испред трибине.

Са сваким нападом је расла бука, а онда је три четвртине Маракане полудео од узбуђења када је судиja досудио пенал за Звезду. Пошто су домаћини из предострожности скинули столице са јужное трибине, атлетска стаза је засута бакљама док је Евандро коначно прилазио да изведе пенал. Много домаћих навијача је вирило кроз прсте или је окренуло леђа терену због нервозе када је Бразилац упропастио пенал погодивши сативу и тако изазвао једини период тишине међу Делијама. То ћутање је трајало само тренутак када је настала бука због славља Гробара. У међувремену пар столица је долетело на стазу са источне трибине где је била смештена друга фракција Партизанових навијача, Забрањени.

На полувремену сам отишао до клупске продавнице да купим капу како би се утоплио. Упркос узаврелој атмосфери ово је био најхладнији меч коме сам присуствовао. У међувремену, доле на терену, већина играча Партизана се смрзавала на клупи за резервне играче зато што су им бакље и петарде које су бациле Делије онемогућиле пролаз до свлачионице.
У атмосфери која није попуштала ниједног момента игра је била лошија у другом полувремену. Прави квалитет је био у навијачима. Огромна црвено-бела шеталица прекрила је највећи део северне трибине . Они који нису били испод шеталице, високо су подигли шалове. Када су Делије почеле са извођењем песме Од рођења мог многи навијачи око мене су страствено запевали, неки са сузама у очима. Љубавна песма посвећена Звезди у преводу гласи:
Од рођења мог
није прош'о без имена твог
ни дан, ни година
Звездо Црвена
само с тобом ја
бићу увек Звездо Црвена
с тобом бићу ја
Звездо Црвена
То је био покушај да се подстакну њихови црвено-бели хероји на путу до победе. Ипак, Партизан је био тај који је повео и сломио срца Звездиним навијачима.

На двадесет минута до краја утакмице Звонимир Вукић је предриблао 2 играча, послао приземан ударац и тиме донео вођство свом тиму. Марко Шћеповић је прихватио дугу лопту, претрчао свог чувара, послао лопту испод голмана и довео јужну трибину до делиријума. Кен и Крис, који су такође били на западу, али ближе јужној трибини налазили су се у миксу домаћих и гостујућих навијача; чинило им се да ће избити туча међу навијачима док су партизановци прослављали други погодак; ипак се све смирило.

Утакмица је завршена, бука са северне и јужне трибине још није јењавала, а на стадиону се осећала утученост, слично као на журци која ненадано пропадне. Вратили смо се до центра Београда и придружили се суботњем слављу у кафићу Три шаргарепе. Док су се остали момци касно упутули ка аеродрому, ја сам отишао до хостела да се одморим и припремим за још три дана која ћу провести у Београду.

У недељу је све деловало као огроман мамурлук, не само у мојој глави него и у целом граду. Продавци су се гегали улицом спуштајући поглед. Звездини навијачи, којих има много више него Партизанових, су били повређени. Тих дана сам пролазио поред уобичајених знаменитости Београда и проводио време у Правди где су ми направили профил на коме је било моје виђење утакмице заједно са неким фотографијама на којима сам се налазио ја широм града, а које је усликао Мики. Већ је почела прича о другој утакмици и реваншу, мада има још много времена до тога, а чини се да је Партизан већ обезбедио пету узастопну титулу. Шта год се током сезоне дешавало, најбоља атмосфера на било ком мечу у Европи биће у Београду, а она је прављена са јужне и северне трибине.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 08:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0Z-tgC76Kik[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 08:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Младеновића знам као доброг задњег везног. Дјелује бистар, за разлику од многих фудбалера, његово постављање за тренера у омладинској школи дјелује као добар потез.

Оги већ набацио екавицу :D :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bGZ3R3rMi38[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 14:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
skeva je napisao:
Da mi necemo sa ovim Kasalicom proci kao sa Kaludjerovicem? Jest on dao nama gol i sve to, al jel ga ko gledao? Kakav je, kako se krece, kakav mu je skok, duel?

Inace, vec se primjecuje koliko je Adzic bio nesposoban, pa on nije mogao dovesti nikog ko je iole talentovan....

Ma obična qrchina od igrača.Živi bili... :(

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 14:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Soba koliko si puta gledao Kasalicu da tako nesto tvrdis ... Momak je na svakoj utakmici za Slobodu i Hajduk pretrcao vise nego nas vezni red stalno se nudio i trazi sansu... Od Kaludjera sigurno nece biti losiji...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]