banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 11:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 50 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Dec 2011, 19:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Ofm: donosiš zaključke na osnovu par rečenica koje si shvatio na svoj način.
Mislim da svak ko zna Milka lično ili je čitao njegove tekstove, zna da nije "sorošovac" nego jedan od najbistrijih momaka u ovom gradu.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 19:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Milanko Djeric je napisao:
milko ima plemenit cilj, ali je, nazalost, to sto on predlaze bitka sa vjetrenjacama. glupost i prosjecnost u vladajucim strukturama na svim nivoima se toliko ukorijenila da je nemoguce bilo sta promijeniti...
kad gledam svoju bransu i kad vidim ko se trenutno "brine" o visokom obrazovanju u RS, pocev od rektora, preko raznoraznih "akademika", dekana prevarantskih privatnih univerziteta...povraca mi se

nisam znao da postoji fakultet kojim se doskolovavaju kožarski tehnicari :)

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 19:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Citiraj:
a ovde me petljaš u nekakvo spriječavanje koncerta Dine Merlina

pa zato sto si, ko i pekmen, pun proseravanja o nekakvim revolucijama, a ni jedan ni drugi se ljeba ne znate najest...

Kakva debilčina. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 19:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Upravo suprotno Milanko, ja ne serem o nikakvim ni promjenama ni revolucijama, samo tvrdim da oni što kenjaju o nekakvim promjenama ne mogu napraviti nikakve promjene bez krvi, a sa druge strane nisu spremni ni za šamar, a kamoli metak.
Prema tome ako za svoje ideje nisi spreman na krvavu borbo o tim idejama ne treba ni srati.
Btw
bar se znam vode napiti, a ti ni to :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 19:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Upravo suprotno Milanko, ja ne serem o nikakvim ni promjenama ni revolucijama, samo tvrdim da oni što kenjaju o nekakvim promjenama ne mogu napraviti nikakve promjene bez krvi, a sa druge strane nisu spremni ni za šamar, a kamoli metak.

ako su srbi ista znali da rade kroz svoju istoriju, onda je to uzaludno primanje metaka. mozda je vrijeme da se pokusa nekim drugim putem?

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 19:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
drinin vuk je napisao:
manitu uci da svira je napisao:
drinin vuk je napisao:
Никад код нас неће бити грађанске државе,што прије схватимо то ћемо лакше поднијети. Доста се потенцира да нам је лоше због тих националних сукоба и неслагања,а уствари главна истина је да нам је све ово због недовољне искориштености природних благодети. Оно по чему смо сви исти је да нам је сопствени интерес најбитнији и да зарад сопствене користи занемарујемо друштвену,сви редом,нема изузетака,није то више ни ствар моралности,тј. неморалности, већ чињеница од које ма колико бјежали нећемо успјет побјећ,нисам песимиста, ал тотална политичка и друштвена пасивност је главни разлог оваквог стања у РС.

nece biti ni nacionalne, sto prije to shvatimo bice JOS bolje

Moжда,мада ме нико не може убједити да тренутно није национална.

А национална држава не значи непоштовање људских права и ништа лоше....

eh druze, prije ce biti da je iracionalna :wink: odgovori sebi na pitanja: ako smo eknomski zdravi i ako svi imamo iste uslove za uspijeh, jedanki pred zakonom, sa istm pravima.. - sta ti znaci nacionalna drzava?

Poslednji put menjao manitu uci da svira dana 14 Dec 2011, 19:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 19:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Citiraj:

ako su srbi ista znali da rade kroz svoju istoriju, onda je to uzaludno primanje metaka. mozda je vrijeme da se pokusa nekim drugim putem?

Jebo te Bog jesi bukvalan! Čovjek pominje klasičnu revoluciju u smislu da se promjeni vlast i razmišljanje ljudi. Nije mislio na građanski rat pa da neko prima metke.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 19:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
http://www.blic.rs/Vesti/Republika-Srps ... vi-stranke

Nesto mi se cini da je pokusaja bilo ,pa se sad mijenja prica :D

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 20:36 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2010, 15:01
Citiraj:
Mislim da svak ko zna Milka lično ili je čitao njegove tekstove, zna da nije "sorošovac" nego jedan od najbistrijih momaka u ovom gradu.

Kako je moguće da jedan od najbistrijih momaka u ovom gradu dopusti sebi luksuz clasnstva u ovdasnjem SNS-u?
Dovoljno bistra osoba bi se klonila doticnih ljigavaca.Uopste politickih partija.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 20:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
LemiGO je napisao:
http://www.blic.rs/Vesti/Republika-Srpska/222848/Skupstinu-SNS-sazvali-bivsi-clanovi-stranke

Nesto mi se cini da je pokusaja bilo ,pa se sad mijenja prica :D

:D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
charles je napisao:
Citiraj:

Kako je moguće da jedan od najbistrijih momaka u ovom gradu dopusti sebi luksuz clasnstva u ovdasnjem SNS-u?
Dovoljno bistra osoba bi se klonila doticnih ljigavaca.Uopste politickih partija.

nisam ovdje da ga branim a još manje opravdavam njegova politička uvjerenja. Njegov izbor.
Sviđa mi se ova ideja i ništa više.
btw. Ljubiša Milanović koji je juče gostovao na RTS i dobio aplauz je takođe (danas čuh) član SNS.
Tako da ne mora to automatski biti crveni karton za bilo koga.
Biti član bilo koje stranke samo je jedan od pokušaja da se čovjek izrazi ili pokuša promjeniti nešto.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 21:08 
Veteran
Veteran

Ma naravno, decko je sigurno ljudina. Ali posto se javno eksponira i prica o nasoj boljoj buducnosti, red je znati malo vise o njegovoj pozadini, o njegovim licnim porivima mozemo samo nagadjati, svako se mora uhljebiti na nacin koji najbolje poznaje.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 21:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
а шта сте ви урадили за бољу српску и зашто сте спремни попљувати неког ко можда има искрене намјере?

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 21:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
АЛЕКСАНДАР je napisao:
а шта сте ви урадили за бољу српску и зашто сте спремни попљувати неког ко можда има искрене намјере?

Све то жели знати особа која на аватару држи терористу :lol: :lol: :lol: :lol: Куда иде овај свијет. :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
nije to terorista, to je mevla...

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 21:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
о Боже.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Kakav terorista, lik je uradio ono o čemu većina Srba mašta, udario je na USA face to face, sada je li ima muda ili je lood, nebitno je ali nije terorista.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 21:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
old fashion men je napisao:
Kakav terorista, lik je uradio ono o čemu većina Srba mašta, udario je na USA face to face, sada je li ima muda ili je lood, nebitno je ali nije terorista.

ОФМ за мене је сваки терориста који удари на Америку пријатељ,надао сам се да ћеш осјетити у мом посту иронију приликом писања појма ТерОРИста :) :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 22:00 
Veteran
Veteran

АЛЕКСАНДАР je napisao:

A šta si ti to uradio za bolju RS? Jel mi sad ovdje ne trebamo znati da je lik član stranke i da je već bio u nekoj stranačkoj aferi. Možda ima i iskrene namjere, ali ja lično mislim da je to mlaćenje prazne slame i da dečko čeka samo da ga neko primjeti i uzme pod svoje skute, jer dobrih demagoga i retoričara uvijek fali medju domaćim partijama. Ja mu ne vjerujem, i šta sad, neće svijet propasti zbog toga.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 22:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
ОФМ за мене је сваки терориста који удари на Америку пријатељ,надао сам се да ћеш осјетити у мом посту иронију приликом писања појма ТерОРИста

silno je udario na ameriku, nema sta. ma zatreso je same temelje americkog sistema.
tip je obican moron, a sta to cini one koji ga postuju, mislim da oni i sami znaju :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 50 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]