Schlager je napisao:
sajine,kad bismo sve to postigli onda vise ne bismo bili banjaluka,nego wien

само да се постигне оно задње што сам написао, а онда не би био проблем ово остало полако да се одради

у задње двије године доста се занимам за економску политику РС и буџет Бањалуке. Пара има сасвим довољно, само их треба употријебити на прави начин и да не заврше у нечијим џеповима.
ево баш прије неки дан сам учествовао на округлом столу у оном Тамарис салону. Све су то снимали ови са Бел телевизије. Ти округли столови се и одржавају под њиховом организацијом. Тема је била социјализам или капитализам. Гости су били Црнадак из ПДП-а, Чавић, затим онај буцмасти из радикалне странке и Жупљанин декан на НУБЛ-у.
након уопштене приче о теми кренула господа да прича о проблемима на нивоу наше државе.
нисам могао, а да се не укључим у расправу. Наравно сложио сам се са њима, јер су били у праву, али сам такође рекао да ни све остале странке када су биле на власти нису пуно више урадиле и да сви чим дођу на власт доводе своје људе на све значајније функције у државним предузећима(како ме је Чавић тада мрко погледао

)
и да не дужим превише на крају сам споменуо да ми је апсурдно и помало смијешно причати о разним лоповлуцима и намјештањима на тендерима док сједим у Тамарис салону, инсинуирајући на све лоповлуке које дебели Јањетовић има са градским оцима. Наравно сви су ме врло добро схватили на шта сам мислио

када се све завршило, приђе ми неки човјек и рече: "Свака ти част, све си тачно рекао, али знаш да ћемо те морати исјећи, ипак је бел од Јањете телевизија"
реко нема везе нека сам ја рекао шта сам мислио.
углавном расписах се пуно сада, али поента је да нема везе у каквом систему живимо сваки систем има мане и предности, проблем је у људима унутар система и њиховом лоповлуку
извињавам се на дужем посту, нисам могао да одолим